Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'


Moni ... sa-ti traiasca nepotica! Felicitari parintilor! Sa se bucure de ea si sa o creasca cu multa iubire si ..rabdare.

Mda... in rest.. n-am cu ce ma lauda... ca io n-am nici frati/cumnati care sa ma faca matusa si nici copilul meu nu si-a ales cariera.
In schimb mi-a spus ca vrea sa ii duca si pe copii lui la inot sa poata inota cu toata familia la mare. Asta in timp ce pe barbata-miu l-a apucat cand il auzea repetand poezia cu "Adio gradinita.."

Pot doar sa ma laud ca dupa f multa vreme fac ceva si pt mine... cand merg cu Nicolas la inot (luni, miercuri, vineri) eu intru la fitness. Nu-i punctul meu de atractie.. prefer aerobic dar macar ca alerg pe banda, merg pe bicicleta si mai fac eu ceva exercitii de streching.

In rest... am depus dosarul pentru scoala abia pe data de 8 mai da' a durat fix 20min decand am intrat pe poarta liceului si pana am iesit. Asa m-am bucurat ca inca nu m-am tacanit incat sa ma duc cum s-au dus toti si s-au bulucit in primele 2 zile stand cate 6-8 ore la coada.

In week-end am schimbat si noi bicicleta lui N .. i-am luat de 20". Iar sapt trecuta Robert mi-a luat role si seara am exersat tinandu-ma de el. Acum 2 seri am reusit sa merg si singura dar trebuie sa mai exersez ca-s cam fricoasa.
Cosmin a invatat singur sa mearga pe trotineta . La tricicleta nu poate sa ajunga la pedale ...inca. Are in schimb diverse"atelaje" pe care merge dand direct din picioare asa ca are si el ceva antrenament.

INGRID... iti spun de-acum.. distractie placuta in Teneriffe.

In rest... nu prea mai apuc sa intru sa scriu... mai mult reusesc sa citesc... am un program cam incarcat de activ. cu Nicolas... zi de zi... Il iau la pranz de la gradi(doar marti doarme acolo) pt ca trebuie sa mergem la inot de la 14:00 si in alta zi are engleza de la 15:00. Ajungem acasa de regula cam dupa ora 17:30-18:00 dupa care el isi ia bicicleta si pana la 20:30 nu-l mai prind pe-acasa.
Rolele lui sunt aproape neatinse.. nu-l atrage sa invete pe ele. I-a pus taica-su rotile in toate felurile... ba 2 in fata -2 in spate, ba 1 in fata, 2 in spate, ba toate pe mijloc... nu vrea si basta. E fricos ca ma-sa.

Gata... in rest.. pupici tuturor! Spor la gradinarit Mira, Denisa; la planificat concedii si ce mai vreti voi.

AM vazut poze cu gradina Mirei, cu copii/nepotica Monicai, filmul Emmei cu bicileta.. foarte frumos, felicitari tuturor!


O zi buna tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni, felicitari pentru nepotica! Frumoasa si bucalata, i-as papa obrajorii cei dulci!
E maricica, aproape 4 kg! Mai degraba din cauza asta a nascut mai greu Ramo. Felicit-o si din partea mea!
Am terminat deja primele doua volume din Dune, urmeaza Mantuitorul Dunei cred...faina serie, m-a captivat.
Cum arata bicicleta noua a Dianei, ai o poza cu ea? Vreau sa-i cumpar si fetei mele, insa cand ne intoarcem din concediu.
Denisa, avocata? Frumoasa meserie, dar la voi e sistemul american sau francez? Ca la noi sa fii avocat nu e ca in filme...o plictiseala nemarginita, nu tu expuneri savante si jurati...
Sunt convinsa ca va fi tot ce-si doreste. V-ati gandit sa schimbati curtea? Fain, dar vreau sa vad si rezultatele, deci astept poze.
Tu atarni pe pereti diplome, noi tablouri...nu le avem cu sportul. Ok, nici n-a pictat de vreo luna...doar deseneaza si deseneaza si decupeaza... In fine.
Mira, n-ai dus pisica la veterinar? Noi chiar ieri am fost cu ea, ii curgea un ochi, are inflamatie si in plus niste noduri pe blana crunte. Am periat-o, dar s-au format foarte repede iarna asta si acum vrem s-o tundem. Cheala o las.
faza cu David mi-e cunoscuta, daca plec undeva si ii spun sotului ca are Diana ceva de facut, vreo tema...cand ma intorc, copila se joaca Mario sau cine stie ce joc cu curse de masini. Sa nu-ti vina sa-l iei de guler? Ok, macar nu doarme.
Lili, cu rolele? Streching, banda? Aoleu, dar ce hotarata esti. Inseamna ca doar eu am ramas de caruta dintre voi, da? Uff...nu suport sportul si cine l-o fi inventat.
Multumesc de urare, sper sa fie totul in regula acolo.
Piua, fug la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare si de la mine pe ziua de azi.
DENISA pai Emma e f. avansata,de exemplu Diana mea nici nu cred ca are habar cu ce se mananca aia avocat Parca la ceva poveste,mi se pare ca la (Vantul prin salcii cand l-au arestat pe broscoi ) i-am explicat odata vag care-i treaba cu un proces/judecator/avocat,dar era mai mica.
Cat despre doctorita ... hmmm nu-s f. incantata de idee.Parca totusi la genul masculin,adica barbatilor medici le-ar fi mai usor in meseria asta decat unei femei.Am si niste exemple concrete,doua vecine de bloc,amandoua-s cu cca 3-4 ani mai mici decat mine si-au facut medicina.Ambele-s pe la tara pe nu stiu ce coclauri ,ca medici de familie si au o groaza de hartogaraie de facut - cica 75% din treaba e birocratica,sunt tot pe drumuri,se agita cu cei 5 ani de rezidentiat,nici macar de maritis n-au timp si pe-acolo nici ocazii cred ... la una macar s-a mutat ma-sa cu ea ,ca numai pe ea o are (taica-su a murit) si ea o ajuta de ii face treaba de hartogariaie.La cealalta - e chiar una din fetele doamnei ce vine acum cu mine in Hu si care e fosta asistenta - iar o ajuta ea la recoltari sau mai stiu eu ce,ca e in domeniu.Cel putin la prima de care ziceam stiu ca se tot vaita maica-sa ca cine-a pus-o sa isi aleaga asa ceva,ca mai bine facea ca si mine,ca mai usor era la stiinte economice etc.
Cunosc si o experienta oarecum pozitiva,o tipa de varsta mea (mama ei era colega de serviciu cu maica-mea).Ea a facut facultatea la Cluj si ff descurcareata fiind ,a agatat de s-a maritat cu un coleg de loc din Timisoara,de care stia ca are parintii cu ff mari relatii si stateau f.bine si financiar: asa s-a ales frumusel cu un post caldut la nu stiu ce directie de stat din Timisoara
In concluzie, e greu in domeniu.Nici afara nu e simplu sa fi medic,dar aici parca e si mai si - salarii mici,dotari slabe ,sistemul aiurea,perspective sa intri in cercetare (unde mie mi-ar placea ) cam pauza ... Uite de la aradence,o pereche sot si sotie,ambii medici, au emigrat recent in Germania si nu de bine ce le era aici.Ea inca luase exemenele parca la rezidentiat tot cu 10
LILI deja poezii cu adio gradinita? La Diana se pare ca vor fi echipati in tigani la serbarea din vara - ea e ff incantata.O sa aiba ocazia sa dea si ea din solduri si buric
E maare Nicolas cu asa bicicleta mare - cea noua a Dianei e de 16" Felicitari pentru role si fitness - important e ca te-ai pornit
Aaa INGRID aici e o poza cu bicicleta http://www.dropshots.com/moni2012#date/2012-05-08/16:09:59 Diana e deja plina de vanatai pe picioare multe de cand umbla cu ea,probabil se mai atinge cand franeza-coboara - imediat se vineteste si ea ca si mine (eu ma mai ating de mobile in viteza )

Si subiect nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172315&nm=PRIETENE-FARA-TITLU-85

Mergi la inceput