Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si o cafea de la mine,eu am ceva sinuzita dar tot am avut un weekend plin,desi nu l-am preconizat chiar asa,macar nu am muncit
Moni-vazut poze,frumosi foc copiii si vad ca ati avut si voi activitati,bravo voua.
La noi in final a fost cald,dar azi si maine e frig si numai 5C-normal ca sunt sanse de ceva virusi,ma tratez dar tot nesuferit e nasul asta...
Ingrid-trebuie sa incerci sa indepartezi teama ta,stiu ca nu e usor,dar se va rezolva in timp-multumesc de comentarii,iti spun eu ca sunt 40% alba dar am vopsea bunicica si camera care a mascat cearcanele si ridurile ca am folosit machiaje bune-chiar am fost ieri cu o prietena la un sale de clinique si elizabeth arden si ne-am inoit ca erau 60% reduse si ne plac ca sunt de calitate si am mai luat si pt rude,am spart ceva banuti,dar sotul m-a trimis,de...
Bee-cum esti cu tensiunea,ieri oluase si a mea razna,sa pic din pcioare,aveam ameteli dar m-a certat Dragos ca nu maninc cum trebuie si s-a pus el pe gatit si aseara eram ok.
Am avut-o pe Emma la nasi de simbata de la 5 si pina ieri la 4 cand au venit la noi,a gatit sotul,ne-am dus cu ei si la park,tenis,tobogane,etc-simbata am fost la un super loc de trambuline uriase, au avut fun si Alex ii fenta mereu pe cei de acolo ca se ducea si la grupul de copii mari si facea fata cu brio-de el are experienta.
Cristina-voi cum sunteti,despachetezi cutii?
Mira- bravo tie ca esti priceputa la perdele si gradinarit,eu treb s aincep cu gradina dar e mica, si sper dupa ce imi revin sa si reusesc,desi la mine e foc continuu.
Am fost simbata cu Alex la un specialist, de motricitate fina, care mi-a dat sperante si a lurat cu A la masa timp de 1h si mi-a zis ca stie destule,doar ca treb sa il facem sa isi dea drumul si exercitiu mai mult-maine merg la altu' s avedem ce zice de echilibrul creierului si altele..Doamne Ajuta-va pup acuma,fug sa scol copiii,sa ii pregatesc de scoala,incepe si Emma de azi,yupiii


Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am ramas in urma vad! Recuperez.
Moni, am vazut cu chistul si cu trail-urile. Sper sa faci cele mai bune alegeri, nu se poate altfel. Offf, ce bine ca esti asa o persoana tonica.
Ingrid, tu crezi ca-s acarienii de vina? Eu am facut niste sesiuni de citit articole pe tema wheezing recurent (cu trigger) viral si inca cred ca nu ma insel cand refuz tratamentul pe termen lung. La noi e clar ca Razvi complica racelile. Ce-am citit numai din articole stiintifice din 2009 incoace..........Pai acum imi explic de ce numai adrenalina merge si nimic altceva. Fiindca salbutamolul si flixotide, sunt inutile pe asa ceva si merg numai pe astm.......Iar seretide, care cica are si altceva in compozitie e eficient, dar copiii tratati cu asta (fluticazona) nu mai cresc in inaltime si greutate ca cei de aceeasi varsta.......Singulairul, ineficient (nu s-a constatat ca scade frecventa si intensitatea efisoadelor de wheezing recurent cu trigger viral). Si ca daca e sa faca astm, il face cu toate tratamentele. Foarte complexa problema, trebuie sa caut rezolvari in afara medicamentelor. Sanatate. Mai bine cu tine asa mai sperioasa, decat cu mine.
Liliana, vreun stomatoclog bun ati gasit pentru Nicolas? Parca ati fost cu el. E musai sa merg cu fii-mea.
Denisa, plina de resurse......Trebuie sa fii mereu impecabila. Super tare esti. Eu sunt varza. Nu pot sa-mi revin, nu-mi mai trebuie nimic.......ma tarasc.
Moni, Tavi pedaleaza de un an deja si mergea super pe tricicleta, cu directie, cu tot. Are si el o placere si o pasiune, asta pe langa "sap, munsesc". Noi stam tare rau la capitolul scutece. "M-am kkt, schimba-ma!"


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Maaai CRISTINA si BRANDUSA cum v-ati nimerit sa va intalniti voi AZI din intamplare taman in imensitatea aia de Bucuresti CRISTINA m-a sunat iute sa-mi zica E cu Razvan la terapie.
Io p-aici,arbitru intre astia doi Ii tin in casa ca afara e urgie asa vantoase-s . Zboara praful in toate directiile
DENISA chiar mi se cere o cafea ma si duc sa imi pun una rapid si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello!
Daaaaa, chiar asa! Cand am iesit din metrou, am dat nas-in-nas cu Brandusa!
Oare v-am spus ca niciodata nu nimeresc iesirea corecta din metrou? De fiecare data gresesc si ajung la suprafata la o distanta de 2 semafoare de gara . E greu cu astia din provincie .
Recunosc ca am avut ceva emotii cand am interpelat-o pe Brandusa... nu eram sigura 100% ca este ea, dar am avut noroc. L-am revazut chiar si pe sotul ei (eu m-am mai vazut o singura data cu ei, la ziua lui Tiberiu de Ana Sebe).
Brandusa, mi-a facut mare placere sa te revad .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA super tare Tavi ca merge pe tricicleta inca de anul trecut! Tudor nici n-ajungea la pedale anul trecut Dezavantajul la ai mei de a fi mai piticoti. Sper sa gasesti o solutie cat mai repede pentru Razvan.
DENISA si la noi azi si maine e mai frig,dupa care iar se incalzeste si sper sa o tina tot asa! Ma bucur de vestile cu Alex ,sper sa fie tot bune si foarte bune si incontinuare.

Noi ieri am fost la onomastica de care ziceam,ca norocul ca a fost treaz si a profitat si Tudor.Moama ce balamuc pe-acolo Au avut 2 h jumate,dar in prima ora a fost cam nasol,ca era super aglomerat - mai era o onomastica cu copii mari (erau inalti cat mine ...) si drept urmare pana n-au plecat respectivii,nici nu l-am lasat pe Tudor defel in labirint.Noroc ca el a fost pasionat tot de cele - 3 acum - casute de plastic si vasele aferente - el cu gatitul - Ingrid cred ca iese din el "GENU al doilea"
Diana si-a facut de cap cu colegii,s-a distrat de minune,iar eu am stat tot in preajma lui Tudor,care spre deosebire de cheful de data trecuta a fost tare mamos,cum voiam sa dispar un pic,cum fuga dupa mine Am dat acolo peste o "Diana de la Timisoara" in miniatura,doar ca ceva mai plinuta: http://www.dropshots.com/DIATUD2012#date/2012-03-25/16:16:57 Nu-i asa ca seamana?
Au facut o terasa si afara si au montat acolo si un tobogan din ala urias ,de fapt e chiar dublu - e cu scara in mijloc si se coboara si prin stanga si prin dreapta Si au mai facut destule schimbari pe-acolo.Din toate locurile de joaca din oras ,tot asta imi place mai mult,atat ca sambata si duminica dupa-amiaza e prea aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA mi-ai adus aminte de metrou ... n-am mai fost prin Bucuresti cu metroul din '90.Diana o vreme m-a tooot innebunit de cap ca ea vrea sa mearga cu metroul,ca de ce n-o duc cu metroul Eu cred ca prima oara am calatorit cu metroul in ... Budapesta,nu in Bucuresti.

Am uitat sa va zic ca Tudor toata ziua a stranutat ieri si era cu nasul curgator - asta si azi ii mai curge un pic.Nici nu-i de mirare,fiindca sambata in Gradiste tot pe la robinetul cu apa din curte a bantuit - si era rece ca frasu'. N-asculta nici asta defel,numai ce vrea el face,Diana doi .Si p-aci ,de cand e acasa numai de prostii se tine Diseara a zis mami ca il duce iar la ei,poate mai apuc asa sa citesc si io o carte in liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si continuam, ca asta e una din zilele mele mizerabile (stai s-o povestesc pe aia de joi, sa ma descarc si sa mi se spuna ca nu-s numai in capul meu aventurili). Am plecat dimineata din masina sotului fara telefonul meu. Si nu am avut cum sa-l sun pana n-am ajuns la facultate, in Buc. Ok, il sun de pe tel unei colege, dar cum el e pe drumuri si eu cu treaba, a ramas ca vine pe la 5.30 sa-mi aduca telefonul. Las experimentul in laborator si fug sa iau telefonul. La locul intalnirii nu tu sotz, dar ma abordeaza Cristina! Ca sa vezi ce chestie. Cu Razvan, care o face psihic pe mami ocazional. Noroc ca Astery e macar aparent destul de relaxata si zen.
Ziua de joi. Io am joi 2 ore la scoala si fug in Bucuresti. Joi la scoala imi zice cineva ceva de niste ore pe care le pierd, etc.......Imi suna un beculetz, dar raman ZEN, nu? Ma ia cineva la niste munca voluntara, fac ce tb sa fac, dar pierd 2 ore peste orele mele de scoala.......Mai bine asa, decat sa aud vaicarelile altora care nu pot sa faca diverse (la PC, mai ales ca ala-i diavolul, nu un instrument de folosit). Fug in Buc (autobuz, tramvai, metrou)_, ma trezesc fara cartela de tel si bani de incarcat cartela. Ajung in Buc pe la 1 si ceva, dau drumul la treaba, merg la secretariat sa vad ce-i cu master-ul meu si cum de nu iau bursa cu media aproape 10. Acolo ce sa vezi: tb sa platesc 3 mil fiindca seful a uitat sa-mi treaca o nota in anul 1 semestrul 1!!!! Si nu numai ca am de platit 3 milioane, dar eu n-am luat bursa un an din cauza asta! Iar anul asta aveam bursa de merit.. Evident ca totul e din cauza MEA. Si la 2.30 suna mama ca a muscat-o o capusa pe Ana de cap. Fugi la spital cu Ana, scoate doctorul capusa si trecem fata pe antibiotice, dar nu vreti sa stiti ragete la vaccin. E criminala fata mea. Cat e ea de slaba, cand e sa racneasca nu se incurca cu finetzuri. Deci aia fu joi........Si mi se rupse filmul de la faza aia si am dat in depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA,of ce nasol si cu capusa si cu faculta.Mai de la tampenie d-asta trebuia sa ia antibiotic Dar bine ca ati depistat-o - io una habar nu am cum arata.
Si cu faculta nu se poate rezolva??? Trebuie musai sa platesti banii aia? Si nu poti recupera cumva bursa aia?? Si cum esti tu de vina,daca a uitat nu seful ala e de vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Brindusa-ce ghinion,dar lupta-te si vezi dc nu poti scapa fara plata de 3mil-sau in cel mai rau caz plateste ca banui ca pe 1 an de zile suma care o iei e mult mai mare si se merita,plus pe anul in curs..
Bine ca ati scapat de capusa..cu plinsetele cunoastem sau cu raspunsul inapoi,cand e sa vb la scoala sau cu altii, are o voce firavaMerg la curatat de frigider si congelator,is tare indispusa din cauza nasului..

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Io-s pe-aici. Fericita ca a venit primavara si ca e soare. Din pacate de 2 zile e cam vant si nu prea e de stat pe-afara. Pe mine m-au pocnit un fel de "curs de nas"... nu stiu daca de la vant sau de la alergia de primavara.

BEE - daca vrei te ajut cu stomatologul. E o tipa f draguta si nu se sperie copii de ea. Pe Nicolas il lucreaza de vreo 2 ani si mergem destul de des pentru ca nu tin plombele pe dintii de lapte. Nicolas chiar cere singur sa mearga la stomatologie. Si cu Maria am mers si ea este f cooperanta.
Ca zona este f aproape de metrou Dristor. Are program zilnic de la 9 la 20 cu ceva pauza pe la pranz.
Daca vrei sa iti dau datele da-mi un beep...sau te sun eu ca mai am tel .tau.
Imi pare rau de Ana cu capusa. Bine ca a fost mama ta pe faza si ca ati actionat la timp. Sper sa iti rezolvi si tu cu bursa.. auzi tu sa pierzi un an de bursa.
Si eu trebuie sa merg la Facultate sa scot diploma de licenta si un Certificat de Studii pentru Robert.. ne costa vreo 300ron.. cica 100 ron pt diploma mea si 200 pt Robert. Nu inteleg de ce atata diferenta... ca doar la el e doar un certificat de studii pt ca nu si-a dat licenta.

CRISTINOOO- poate cand mai aterizezi prin Bucuresti... vrei sa dai nas in nas si cu noi. Acu' e drept ca avem niscai varicela si nu vrem sa ne intalnim cu tine. Da' dupa ce scapam poate ne mai vedem si noi. De ninsori zic eu ca am scapat....
Mai zi cu noua locuinta.. v-ati adaptat?

Moni - zici ca scapi de bucatareala in curand?In rest vad ca te-ai reprofilat ..esti arbitru mai nou. Si-ai mei se mai starnesc cateodata..noroc ca nu ii tine prea mult.

Uff.. ca acu' si-au gasit sa se calareasca pe-aici pe mine.

MIRA - eu nu reusesc sa deschid pozele alea ale tale, mor de ciuda nu alta.

DENISA, INGRID
Eh.. piua ca s-au incins spiritele

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput