Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la noi ca pe aici vad ca numai Mira a pus ceva poze si Moni scrie,ce ati patit cu toate, Cristina,Lili si Ingrid si Bee-ce faceti,sunteti bine????
Moni-mama ta are apt cu 3 camere, ca ma gandeam sa investiti si sa refaceti casa socrilor, si sa vindeti apartam tau si gata,nu ar fi mai bine si pt voi si pt copiii? Ati avea loc sa ii luati si pe ai tai acolo in casa sa va ajute mai mult?Pare tare fain acolo si cu gradina mare..
Noi iarasi busy si eu tot mai aproape zilnic sa fac un preinfart,cu ce greseli fac astia pe la companiile de asigurari sau de telefoane..
Altfel treb sa vad cand pot discuta la scoala pt Emma dar se pare ca sansele sunt mici sa o puna in cls a 2-a, ca noi apartinem de o regiune care nu prea accepta chestii din astea pina in cls a 3-a,dar cred ca va avea o profa buna si o va tine ocupata si poate in cls a 3-a o trece la olimpici si gata, e si chestia ca nu vreau sa piarda franceza, ca va vorboi 95% in primele 2 clase si apoi devien 50-50 E-Fr, si cred ca ii va ramane timp liber mult pt tenis si altele-asta cred eu din ce am vb cu 2 prietene profe-as putea sa o duc la scoala catolica dar nu vreau ca v-am zis cea din spatele casei e in primele 10 din ONTARIo-cea mai buna provincie din canada,asa ca..incercam sa vedem ce zice directoarea..
In rest treb sa gradinaresc si eu ceva ,saptamina viitoare se face deckul si apoi pune weber si gazebo si va fi super, si apoi in vara sa vedem ce facem pe la cabana,asta e,cand esti la casa nu se termina niciodata...
Va pup!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimi!

MONI - zi cu nepotica... vad ca se lasa asteptata. Deci nu a venit nici de ziua lu' mami?
F. frumos la voi la curte. Foarte bine ca aveti unde sa mergeti cu copii si au unde sa se joace/alerge in siguranta. Cat despre gradina... ohoo.. pai sunteti gospodari mai, nu gluma.

MIRA - "mare greseala" ca te-ai dus la sera de flori. Si eu cand ajung in zona de flori pe la piata, magazine staaau si ma uit. Le-as lua si eu pe toate... da' nici n-as mai avea pe unde sa le pun.
M-ai distrat cu dudul ala. Eu tocmai am taiat unul acum un an. Ma enerva ca face multa mizerie ...cadeau dudele alea pe gazon si ne lipeam de ele mereu. Si era alb... ca cel cu dude negre e si mai de belea.
Si copiilor le plac dudele...si eu cand eram copil eram vesnic cocotata intr-un dud da' barbata-miu nu suporta asa ca l-a decapitat rapid.

La mine sapt trecuta de la vijelia care a fost mi-a cedat un cais..s-a sfasiat trunchiul de greutatea unei crengi f. mari care facea cam 1/4 din pom. Asa ca a trebuit sa tai creanga si sa incerc sa salvez caisul pana se coc caisele. E clar ca e gata... se usuca si facuse cele mai multe caise pe care le-a avut vreodata. "Fratele" lui s-a uscat asta toamna si l-am taiat. Stiam ca nu au viata lunga caisii... si asa mi-am dat seama ca aveau 8 ani decand i-am plantat. Cel plantat de R a murit in toamna iar al meu... a cedat acum.
Ma oftic ca nu mai am nici un cais.

DENISA - spor la treburi la cabana.. asa-i ca la curte nu se termina niciodata treaba. Si noi am sarbatorit 1 Mai muncitoresc la "lopeti"... a trebuit sa aducem niste pietris si pamant ca sa amenajam zona din fata curtii pentru ca ne-au asfaltat strada dar zona de "trotuare" ne-au lasat-o neamenajata. Asa ca pe langa munca pe care a trebuit sa o facem sa intindem pietrisul si pamantul ..ne-a mai cost si o gramada de bani.
Ma bucur pentru tine ca este mai bine Alex. Felicitari pentru eforturile tale. Bafta cu scoala Emmei.

Eu sunt inca in "focuri" cu inscrierea la scoala. frateee.. mai ghinion decat mine.. sau decat copilul meu ... as zice ca nu exista.
Acum m-am trezit ca scoala pentru care optasem au anulat o clasa si in loc de 29 locuri mai au DOAR 4. F. tare ma incurca chestia asta. Asa as fi vrut sa il bag de la inceput intr-o scoala buna si sa nu fiu nevoita sa fac transfer... da' macar mai am o "consolare" ca mergem la pregatitoare si ma pot interesa ulterior unde e mai ok.. si ce sa fac.

Mda.. pana una alta.. trebuie sa imi fac curaj sa ma duc ca depun dosarul... da' astept sa mai treaca nebunia ca acum toata lumea s-a imbulzit cu sutele.. la inscriere.

Va doresc o zi frumoasa!



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Repede si eu. La 1 am ajuns, le-am facut cate un ou la copii ca la 1.30 pleaca cu totii iar la scoli, si al meu e la terapie azi. Oi face mancare mai multa pe diseara.
Liliiii, am fsot la Lidl acum si iar mi-am achizitionat flori, 6 buc de cercelusi (fuchsia) si 2 gerbere. Acu plec si sa-mi iau ghivece ca nu imi mai ajung, sa-mi plantez plantele aromatice
Aoleu la asta nu m-am gandit ce mizerie o fi cu dudele, la-s ca-l taiem cand nu s-o mai putea. Un piersic pitic vreau si un cires. Piersicul il iau azi sau maine, ciresul la anul, sa debarasam curtea intai.

Gata, fug.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mira..spor la treburi!

Si mie imi plac cercelusii da' trebuiesc feriti de soarele arzator care e in toaaaata curtea mea.
Mie mi-a adus Robert luni, 2 petunii curgatoare si parfumate..una mov-indigo , alta lila si apoi marti am fost impreuna pe la piata si mi-am mai luat o petunie cu floricele mai mici si albe ca asta rezista la soare. Celelalte doua am fost nevoita sa le "dosesc" oarecum mai pe la umbra insa pe la 15 tot vine soarele pe ele.

Toate buneee..



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
Nu am disparut definitiv, doar cu treburi si treburi.
Denisa, ma bucur mult pentru progresele lui Alex. De Emma stim ca e un copil exceptional. Fac si eu ca Moni, am pica pe Montessori vostri ca n-au putut ajuta mai mult baiatul, cand asta era menirea genului asta de sistem. Atatea eforturi si din partea voastra sa gasiti specialistii potriviti (de fapt din partea ta, stiu).
Liliana si noi am avut probleme cu furtuna aia. A sfasiat ceva mesteceni. Sa inteleg ca a 2-a scoala a renuntat la o clasa fiindca in prima etapa s-au inscris mai putin copii decat estimau........O sa fie haos presupun!
Cu plantele si io stau multumitor, dar vedetele familiei sunt cei 7 bococi de gasca! Fertila familie mai suntem si noi. Toate fiintele din zona noastra se reproduc.
Io am fata inscrisa la scoala in sat. Razvi a inceput iar niste karate, de data asta aici, local. Ii place si vrea sa mearga. Ana maine are alte dansuri. Daca as gasi cum sa-i duc si la inot, as fi relativ multumita. Tavi vrea si el karate. De cateva zile face la WC,ca un baiat mare. Aici e extrem de cald.
In week-end am taiat un motz in deplasare. Copiii au fost ca de obicei rezonabili, adica destul de cuminti. Sunt cam necajita cu cei doi finuti ai nostri. Cel mic nu merge la un an si 5 luni si e tare fragil. Stiu ca suspecteaza ceva probleme genetice....Iar cel mare, la 3 ani jumate (4 in august), vorbete foarte putin, prost, nu se joaca deloc cu copiii, e destul de absent. Insa stie literele alfabetului de la TV. Adica le-a vazut, le scrie si le spune, insa le scrie numai de la dreapta la stanga si cu culori diferite. Foarte ciudat. Insa cand l-a vazut in toamna psihologul l-a considerat ok. O fi el ok si io nebuna de legat. Doamne Ajuta! Cand ii spui ceva (eu, mama lui, tatal, bunica) in mai mult de jumate din situatii ignora, nu aude, nu da atentie. Face lucruri interzise si periculoase, nu intentionat, ca sa atraga atentia, ci pentru ca pur si simplu nu a inteles/auzit/bagat la cap si ignora total pericolele. Poate vad eu lucrurile distorsionat avandu-i pe ai mei drept model. Pai ma striga Tavi si-mi spunea "Vladut e pe scara!", desi nici nu stiu cand i-am spus ca scara e periculoasa si nu e o idee buna sa se suie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare,hai sa intru si eu cu ultimele forte
Is zombi,de doua zile umblu pe la oncoloaga,dar in final azi mi-a trimis la Bucuresti dosarul pentru aprobare PET-CT. Aseara cred ca am folosit mai mult de juma' de top de hartie si am consumat juma' din cartusul de la imprimata,la cate copii a trebuit sa pregatesc.Si azi de la 7 dimineata pana dupa ora 14 tot pe-acolo am bantuit - internare de zi,analize,iar la xerox,in final si la Casa de sanatate tot pe mine m-a trimis cu dosarul Azi la internarea de zi + analize erau 55 de persoane,ieri mi-a zis o asistenta ca au fost 70 Mi se par ff multi pt.Arad,mai ales ca majoritatea merg pe la Cluj ... la mine de doi ani e prima "internare" aici - trebuiau analize urgent pentru dosar,de-aia


In rest am apucat de i-am luat in sfarsit bicicleta Dianei,de la Cora. Era cu 230 lei si cu reducerea de 25% am iesit la doar 170 lei - adica am primit un bon de 55 lei,am luat papa de ei.Mai au si alte oferte interesante,nu de-alta dar bate vantul prin zona
E roz ,voaim mov,dar aia avea un defect la sezut,asta e.mai era un model cam la acelasi pret,portocalie,dar era mai grea ,asa ca am zis pas.Din pacate pompa a ramas in Gradiste,asa ca taica-meu doar a montat-o si doar cand mergem dupa pompa ii umfla si rotile sa o poata inaugura.Nu ea nimeni dupa-amiaza la astia la intretinere sa mi-o aranjeze ei direct si mi-era ca scap oferta daca vin a doua zi.

Am uitat - Ramo n-a nascut azi,dar se misca ceva ca azi a pierdut dopul De 1 mai am fost toata gasca la Simand,a fost super.

Mai si eu as fi cumparat toate semintele de flori ce-mi ies in cale,asta daca as fi avut cu ce Pana una alta iar am mai luat ceva seminte de legume,sa nu plec cu mana goala.Nu mai zic ce ma mananca sa sadesc niste pomi Are unchiul meu un nuc mititel,dar a zis ca trebuia mutat primavara mai devreme,sau la toamna.Ala ar fi de mutat dar undeva unde sa ne stabilizam cu casa
LILI chiar ca pacat de caisul tau.Tin pumnii cu scoala,dar n-ai auzit ca parca citisem ceva sub. pe DC cum ca a zis asta noua ca ramane la gradi pregatotoarea???
MIRA cam asa e cu mizeria duselor,dar si ce bune-s Daca l-ati pune undeva mai ferit,mai la margine ,pe unde nu prea umblati/stati cred ca ar fi mai ok.
BRANDUSA felicitari pentru Tavi si olita,vazusi ca s-a rezolvat cum a dat caldura? Cat despre finutii tai,nici mie nu-mi suna defel bine ce zici acolo Ar fi bine sa mai auda o opinie,dar cel mai bine ar fi sa ne inselam noi ...
INGRIIID pe unde esti,cu gandul in Canare de nu mai bagi nasul?

Poze de la 1 mai http://www.dropshots.com/moni2012#date/2012-05
Si mi-a facut fiica-mea un portret azi http://www.dropshots.com/moni2012#date/2012-05-03/17:48:19 Daca si ea mi-a facut asa par cret,va imaginati ce afro-s Si a mai tras 3 pupeze acolo,a vazut ceva modele pe FB la nepoata din Germania,de-acolo s-a inspirat.

Ce vantoase-s pe-afara,cred ca vine furtuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai nimeni pe ziua de azi? Haideti ca dau o cafea.Io azi imi facusem planuri marete sa imi pun casa cat de cat in ordine in principal la haine - dupa atatea zile de petrecut la iarba verde + inca doua pe drumuri la doctorita - era cazul.Cand colo naiba s-o ia de treaba,a sunat unul de la pol.ec. pe fratelo sa ii duca fisa + facturile in original de anul trecut si anul asta de la 3 firme Deci cauta Ioane in arhiva,scoate-le trage-le la xerox - sa imi ramane o copie pana le reprimesc inapoi - si numai bine pe cand is pe finish,isi aminteste fratelo ca a zis ala ca si chitantele le vrea si la loc comanda cu chitantele
Dupa asta mi-a pierit tot avantul cu ordinea In plus is cu Diana (azi nu s-a tinut gimnastica,ca are profa ceva concurs) pe cap ca vrea :
1. la strand
2. inghetata
3. vrea afara
4. vrea sa mergem in Gradiste sa aducem pompa sa ii umflam rotile la bicicleta
etc.
Noroc ca e Tudor la mami deocamdata ...
Da' am in plan sa mergem maine toata ziua in Gradiste,iar de strand era ieri eventual,azi s-a mai racorit si maine-i tot asa.Pe duminica-luni se prevede ploaie vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io deja am fost plecata o tura si m-am si intors.Am luat-o pe Diana si pe domnu' sot si am pornit-o teleleu sa bantuim pe jos prin cartierul de case de alaturi,am mers cca 1 ora jumate pe toate coclaurile,pana in camp - in zona unde se vede la orizont noua autostrada si padurea Ceala.Liniste,toate strazile proaspat asfaltate,trotuarele la fel,ba chiar m-am distrat ca pe la intersectii au vopsit si treceri de pietoni ,canalizarea e si ea introdusa peste tot acum,deci chiar arata ff bine zona Au inflorit si salcamii Am zis ca-l duc pe domnu' sot la momeala sa mai vada cum s-a schimbat in bine zona (de cand bantuia el pe-acolo plimband-o pe Diana cu caruciorul), ca-i la fel de fain si liniste si aici ca si unde e casa ramasa de la socru-meu.Si muult mai aproape Am rezolvat-o si pe Diana cumparandu-i inghetata de pe traseu si am iesit la bulevard pe la mall,unde i-am parasit - ei au trecut soseaua sa-l preia pe Tudor si sa mai stea vreo doua ceasuri pe la hinte.Diseara vine si el sa doarma acasa,deci o fi iar animatie diseara p-aci . Bine ca m-am aerisit la creier sa fiu pregatita de balamuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- ma bucur ca te-ai aerisit- si eu cu shopping si gatit- zilele astea numai cu lupte au fost cu insitutile ce furnizeaza Telefonica, cable,etc.
Alex acu' e gata cu cele 2h de terapie si apoi mergem cu Emma la pian si apoi la parc cu bikes ca avem 23C si maine 18C si b- day party la o fetita draga- eu treb sa ma apuc si de bagaje ca Mai avem 5 weeks si venim la Ro
Va si WE fain!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

eu sunt la farmacie si ma plictisesc.
Afara e urat si ploua marunt, bine ca fost ieri frumos si am mai "mesterit" cate ceva prin gradina.
La noi in oras e azi un fel de "expozitie" de old timer. ai mei se plimba cu un tren vechi cu locomotiva pe aburi. Bine ca sunt aici ca altfel numai ma enervam cu vremea asta mizerabila.

........mi-am cumparat piersicul. L-am plantat intr-un ghiveci mai mare si acolo ramane. Are muuuulte fructe, sa vedem cu cate ne vom alege la vara. Lili eu imi pun fuchsia pe pervazul geamurilor in fata. Acolo am soare numai dimineata. Stiu ca nu le place mult soare.
As sta toata ziua in gradina si as face asa multe, dar.........cine poate?.
Dudul e exact in mijlocul curtii, de o saptamana i-au dat deja multe frunze si vad ca are si destule fructe.

Hai sa va zic de copii. sunt happy, ieri m-a sunat directorul de la scoala (sunasem eu acum o sapt sa intreb de impartire). O secretara mi-a spus ca pana la sfarsitul lunii nu vor stii nimic ca nici nu au inceput impartirea si numaratoarea copiilor,....bla, bla. si uite ca dupa o sapt stiu deja. Asa ca m-am mirat ca ma suna. Raman toti 3 la scoala unde sunt acum. David cica" ahhh, o grija mai putin!!!", de parca cate griji are el pe cap??..........Cica singurul motiv e ca la scoala cealalta sunt destui copii. Nu cred, e prea mare potriveala ca in 3 ani sa aiba multi copii. A vrut, a avut grija si uite ca se poate. Cred doar ca a vrut sa-si repare greseala care a facut-o cu David cand l-a trimis la gradinita asa departe.

Selin are un admirator, coleg cu ea. si ea ii scrie "marturisiri". Haha, a venit de la gradi cu o plasa plina de desene (masini) de la el, ieri s-a dus la el (nu e prima oara). A sunat mai repede si m-a intrebat cat mai e pana e ora de venit Seline la el. E jumatate reto roman (mama-sa) si jumatate sud american (tata-su)!!
Tot ea intr-o seara, cand am intrebat-o ce vrea sa se faca cand va fi mare mi-a spus scurt si raspicat fara sa stea pe ganduri ca vrea sa fie "doctor de animale". La cat invarte ea animalele si ganganiile, cat oblojeste la melci, nici nu ma mir. Doar la culoarea masinii care o va avea cand va fi mare inca sta in cumpana........galbene sau portocalie. In schimb la David se schimba situatia, el stie clar ce masina vrea, un Volvo de x, y, bla, bla dar nu inca hotarat ce vrea sa devina. ultima data mi-a spus ca poate farmacist ca mine sau inginer. .........Daria vrea sa fie mamica si sa aiba 3 sau 4 copii si sa stie sa faca mancare asa ca mine........... offf daca ar stii ea!!!!!!!!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput