Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA ba nu-i deloc abstract spidermanul lui Razvan,cel putin Diana l-a recunoscut din prima
Si m-a intrebat daca a mai pus careva desene ... nimeni nimic?
Am citit si eu stirea aia cu norul de nisip ca m-a facut Lili curioasa.Dar la noi cum va zicema doar ploaie.Da' cica urmeaza sa vina si-aia cu ceva de la rusi

In rest p-aci,mai arunc un ochi ca-i la tv o comedie cu Luis de Funes,parca Jandarmii la Saint Tropez. "Ouiiiii cheeef!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/April192012#,
pozele,
moni pai la noi lacramioarele nu sunt deschise nici macar frunzele, si liliacului ii mai trebuie ceva pana sa fie inflorit.
ai mei numai se cearta. Mai ales David cu fetele. II tot spun sa fie el seful ca fetele ar asculta de el si ar face ce vrea, dar nu ai cu cine vorbi. Fetele se inteleg, sunt mana-n mana la facut prostii. Le auzii mai devreme cum se strigau....surioara??!!!!, mama!!!!!!
acu se culcara, bineteles tot sub pat. azi e randul piticoatei sa doarma toata noaptea acolo......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si o cafea,
Cris-sanatate multa si beton desenul-foi de varza si brusture, fac minuni,crede-ma.
E sarbatoare azi, care, eu treb sa aspir...
LILi-am uitat sa spun cat de acord pot sa fiu cu tine legat de masinile alea cu baterii-le consider cea mai mare aberatie posibila si sunt si super scumpe,aici abia le gasesti reduse pe la 280 cad-noi am primit una mai mica, merge si incet, ca de e pe baterii,treb sa o incarci mereu, face zgomot si nu e fun deloc, ca nu depui efort,a mea ocupa locul degeaba in garaj, o voi da in curand,ai mei sunt fun biciclete acuma si trambuline si parcuri si asa vreau sa ramana..v-am zis ca Emma ne solicita si seara la 7.30 sa mergem cel putin 40min toti cu bike-super exercitiu sa stam in forma, asa-i:)
AM aflat aseara ca pe linga examenul din 12 iunie la pian,treb sa participe pe 10 si la un concert,sa vedem dc reusim-iar la scoala se baga la 2 cluburi-scrap book,asta cred ca e surpriza de ziua tatalui si unul de alergat, dar zau dc stiu cand are timp fata asta-sper sa nu ma mostenesca chiar la toate..ca si eu dupa ce am bagat doar 4h de somn azi noapte ,m-au frecat baietii pe rand la 9 am fost la gym pt 1h si era un class greu,dar de,,,e in singe acuma microbul:)

Duminica noi cu musafiri deci trebaluiesc si probabil si prin gradina, ca ne vine weber, stiti ca e un bq smecher si sanatos si ne-am luat si gazebo ca sa ne protejeze de soare la vara aici in gradina,treb sa aflu cand poate sa vina nenea sa ne faca si deck si sper sa fie toate bine,am fugit,va

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare.
Na hai sa va zic si de intalnirea cu chirurgul.In afara de faptul ca am zabovit o gramada pe la el pe la usa si buzunarul e mai gol cu 16000 de forinti (consultatia) n-am rezolvat mare branza.Chirurgul e unul f.bine cotat la ei,e chiar si directorul clinicii de chirurgie,un tip in varsta.S-a uitat la CD-ul cu ultima tomografie si i-am mai dus si CD-urile din febr. si apr. de anul trecut de la CT facut in Arad si PET-CT facut in Oradea.Mi-a zis ca recomanda operatia numai dupa ce fac un alt PET-CT si daca pe el nu apare altceva in afara de nodulul cu pricina.Raspuns corect,ca asa e procedura normala : daca ai o singura metastaza ,se considera eventual curativa operatia,dar daca ai mai multe ,pa si pusi.Problema e ca eu am mai multi micronoduli (2-4 mm) ,care au ramas neschimbati de anul trecut,dar nu se stie sigur ce-s ,ca si asta ce creste a fost odata mic.La Ct din febr.anul trecut scria ca-s 2 infracentimetrici,la PET-CT din apr.anul trecut scria ca am cate 3-4 in fiecare plaman,de sub 5 mm,iar din august in coace,la CT-urile din Ungaria scrie ca-s cativa noduli de 2-4 mm in lobul stang sus - neschimbati.M-am tot benoclat si eu pe toate CD-urile si azi da' ma uit ca vitelu' ca io cam la toate vad acelasi lucru,in ambii plamani cam aceleasi cateva puncte mititele - nici doar 2 cum scria la CT in Arad,nici cateva doar in plamanul stang cum scrie acum,ci mai degraba cum scria la PET-CT adica cativa in ambii ... Ma rog,am lungit-o aiurea.Ideea e ca degeaba zice el de PET-CT ,pentru ca cel putin in chestiunea plamanilor nu se va vedea nimic,nodulii aia fiind prea mici.La leziunile sub 5 mm nu se "inroseste" nimic la PET,deci cel mai probabil ar isi rezultatul fix ca anul trecut,adica ... "incert".Pe de alta parte,PET-CT e super ok de facut ca sa fiu sigura ca nu mai apare pe altundeva ceva (ca mi se face CT doar la torace,abdomen,bazin - deci fara maini/picioare).Partea proasta e ca si costa berechet (nu-i subventionat de program) . Acum a ramas sa vedem ce iese la CT urmator (5 mai) si eventual dupa aia ,hotaram in functie de ce iese.Doctorita nici ea nu prea era pro operatie,dar voia sa vada ce zice si un chirurg.Nici io nu-s foarte pro-operatie,dar pe de alta parte daca tot creste as prefera sa o fac pana e mic si se poate face cu toracoscopie video-asistata,ca ar fi operatie mai usoara.Dar doctorita zice si ca poate chirurgul s-a gandit ca daca si nodulii mici au legatura cu melanomul,o operatie poate i-ar starni si pe-aia sa creasca ... Na gata ca v-am plictisit destul (adica pe-alea care ati reusit sa parcurgeti pana la final )

MIRA scoate virgula din link Cam putine pozele noi
DENISA da mai,chair ai dreptate cu masinutele alea ca nu solicita fizic copii,mai sanatoase-s bicicletele ,rolele etc. Pe de alta parte te pui cu baietii pasionati de masini ? Cine-i ca ei cu o scula de-aia ?

Eu astept telefon sa vad ce facem,ce hotarasc ai mei ca poate pana la urma mergem maine la tara pana luni,daca am vazut ce vreme faina a fost astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/April192012#
Moni oricum nu le puteati vedea ca erau pe privat.
noi pe aici ei mei se uita la un film de desene animate cuceva gaini, eu am fsot la zumba, in rest prin casa. A fsot frig azi si a plouat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-am intrat special sa vad ce ai facut in Ungaria,am inteles ce zici tu acolo,dar cumva inclin sa cred ca si tine ca e mai bine sa ii elimini asa mici prin operatie,decat sa stai cu stres,tratament,etc...grea decizie stiu dar sanatatea si tu esti cea mai importanta ca sunt 2 copiii care au mare nevoie de tine
Mira-faine poze
Merg sa ii dau lui A ceva paste sa pape,apoi sa o luam pe Emma de la scoala si in parc cu bicicletele..eu am fost la inca o tura de reduceri de echipamente de iarna,geci,manusi,caciuli,si am luat ceva manusi si caciuli la copii si o bluza speciala de ski pt E, pt mine o geaca si la husband manusi si sosete de dat cu snowmobilul si pt ski-i le dau de ziua tatalui in iunie
Maine e program de ceva bucatareala si iesit cat ne lasa vremea,va

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Moni... ca de-obicei ne expui problema in stilul tau relaxat si pe bune ca m-ai molipsit si pe mine. Pe masura ce citesc..nu pot sa nu ma ingrijorez pentru tine. Da' apoi nu-mi pot face mari griji (vorba vine) cand te vad atat de hotarata/informata si in acelasi timp dispusa sa accepti cea mai buna solutie care ti se ofera. Ca si in alte dati iti doresc sa intalnesti cei mai buni oameni care sa-ti ofere cele mai bune alternative iar "chestiile" alea de pe-acolo sa stea domoale si sa nu mai evolueze in veci.

Distractie placuta maine daca iesiti la curte. Ce mai face Ramo?

MIRA - am vazut pozele . Ce harnicuta esti... solare. Zambila aia e zapacita rau. Fetele tale vad ca nu mai aveau nevoie de pat..deci poti face un ban de usi/lustre si ce mai ai tu nevoie daca le vinzi paturile .
Si la mine liliacul e aproape deschis, pruniis-au scuturat de mult da' acum sunt infloriti merii si visinii. Lalele am mai multe soiuri.. infloresc pe etape... asa ca inca mai am soiuri inflorite si altele boboci. Chiar si narcisele albe clasice am observat ca sunt tot cu inflorire in 2 etape.
Sa ne zici daca i-a placut lui David in tabara.

La mine a fost socra-miu azi si a tuns gazonul.. ca tot a fost sarbatoare...da' asa fiu asa tata, no?

DENISA - nici mie nu-mi plac "atelajele" astea de puturosi. Noroc ca Nicolas nu se prea omoara dupa Atv-ul cu pricina. A fost el incantat cand l-a vazut da' tot mai bine e cu bicicleta ca se antreneaza cu copii si dau ture pe-aici.

BRANDUSA - cum e mama ta? Au adus aparatul de monitorizare?

CRISS - cica a fost "apogeul" la norul de nisip. Oricum e groaznic ce-a facut. Totul arata ca naiba... A trebuit sa lustruiesc toate jucariile, terasa, geamurile.

Piua ca ma solicita piciu' care de ieri a iesit din greva foamei.



LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA super pozele.Ce faine-s lalelele asa dese la noi sunt (de fapt erau ca s-au trecut deja) mai imprastiate.Nu stiu cum naiba a ajuns de au iesit chiar si in fundul gradinii cateva
Ce-ai plantat acolo unde-s acoperite cu nailon? Buna idee,asa s-ar putea semana mai devreme unele chestii.Ca niste scanduri de-alea si ceva nailon pot improviza si eu urgent

DENISA ce vorbesti bre,cum sa-i elimin asa mici? Pai aia mici is cam imprastiati pe-acolo,deci nu se poate.Daca-i unul si mare e altceva,isl scoate doar pe-ala.Daca-s mai multi si mari dar toti intr-o anumita zona - se poate face rezectie pulmonara adica sa scoata un lob-doi cu totul,dar cum sunt acum la mine minusculi si imprastiati nu e cazul.

Io l-am trimis pe husband sa ne faca paine cu ou
Si pana la urma s-a hotarat sa plecam la tara de maine de la amiaza pana luni - mai mult ca am vrut eu,ca ai mei nu erau foarte porniti,au zis ca numai daca chiar vreau eu mult sa mergem.Ca merge si alt frate de-a lui mami din Arad,cu sotia si iar zicea tati ca om fi gramada pe capul lor.La tara se pastreaza traditia,se tine Pastele mortilor,merge tot satul la cimitir.Da' chiar nu stiu unde-om merge acum la cimitir,in satul natal unde-s ingropati bunicii,sau in satul unde mi-am facut eu de cap si e ingropata matusa ,sora mai mare a lui mami.Cred ca totusi aici,sau poate ajungem in ambele parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI acum am vazut ca ai scris odata cu mine.
Ramo zace toata ziua predominant in pat - acum se simte cat casa evident.Azi i-a mai tinut Diana de urat s-au jucat marocco si alte genuri de jocuri.Dupa cum am scris,o pornim la tara ,dar doar maine pe la amiaza,cam pe cand il loveste somnul pe Tudor sa doarma pe masina,ca nu-i vad stand prea cuminti 3 ore cat facem pe drum.Mai pune si tu ceva poze inclusiv cu florile cu care te lauzi
Na ne "intalnim" dimineata la o cafea - dar nu prea dimineata ca Tudor doarme la mami,asa ca am de gand sa mai intarzai la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata,
iaca ne-am trezit si noi, nu asa matinal, eu cu David pe la 8, Daria acum, puturosii inca dorm.
Moni, nu stiu ce sa zic, m-am tot gandit la tine aseara. Sper doar din suflet sa fie bine, orice hotarare iei.
Acolo sub folie e salata si ceapa deocamdata numai astea au rasarit. E doar provizorie gradinuta mea. Marginile le-am adunat de la fosta gradina de legume. Lalelel aseta au fost. Nu stiu daca mai infloresc si altele. Nu cred. Mai am in ghivece alt soi, cumparate de mine si uitate prin pivnita. Le-a descoperti mama in februarie. Nu le-am mai recuperat pe toate, si care ma itraiesc nu au mai reusit sa infloreasca.
Vreau sa scot oricum totul sa refac si bordura ca e inclinatat rau. Astept sa treaca florile si ma apuc de treaba. In fara casei mi-am plantat trandafiri printre lalele.

........astazi ma duc cu fetele la dans, la fitnes. Prietena mea care face zumba are program nou cu copii. Daria vrea, Seline vrea doar "sa se uite", .........si prin gradina, mi-a promis H ca taiem gardul de la fostele, gaini.

Ma gandesc cu groaza ca de luni incep serviciul. As mai sta cateva luni in vacanta pana ma plictisesc cu adevarat. Noi fetele abia asteptam sa venim in Ro. David imi canta in fiecare zi ca nu vrea. Stiu de ce, sunt 4 fete!!!!!!! si-i e frica...........trebuie sa o pun pe sora-mea sa-i gaseasca ceva activitati pe acolo, sport, alti baieti, ceva.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput