Aspirante optimiste > 20 (777)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Eu Z30 si monstru pauza...nu vrea sa se anunte
As vrea sa va impartasesc cum il "alint" ca prea ma freaca...dar mi-e ca imi iau patratzel rosu
Lore, da da, Alex are dreptate cu provocarea, azi sa faci si din seara asta la atac.
Miky

Ziua 30? Pai si testele ce zic?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Fetelor dragi, va dau o veste dar va rog eu nu ma felicitati: sunt insarcinata. Hormonul a fost luni 190 si miercuri 450. Din cauza istorie mele nu sunt chiar asa de extaziata, astept sa vad ce se intampla. Se pare ca am folosit trompa stanga din nou , care e mai lenesa, si implantarea a avut abia in jurul 11 DPO si conform statisticilor riscul e mai mare cand implantarea e asa tarzie.

N-o sa am mult timp sa ma gandesc, sotul meu a acceptat un job in California si o sa ne mutam cu catel si purcel intr-o luna. Ceea ce inseamna ca va tb sa-mi dau demisia de la actualul job si sa-mi caut altul odata ajunsi in California...

O sa incerc sa mai intru din cand in cand. Va pup si baby dust la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Fetelor dragi, va dau o veste dar va rog eu nu ma felicitati: sunt insarcinata. Hormonul a fost luni 190 si miercuri 450. Din cauza istorie mele nu sunt chiar asa de extaziata, astept sa vad ce se intampla. Se pare ca am folosit trompa stanga din nou , care e mai lenesa, si implantarea a avut abia in jurul 11 DPO si conform statisticilor riscul e mai mare cand implantarea e asa tarzie.

N-o sa am mult timp sa ma gandesc, sotul meu a acceptat un job in California si o sa ne mutam cu catel si purcel intr-o luna. Ceea ce inseamna ca va tb sa-mi dau demisia de la actualul job si sa-mi caut altul odata ajunsi in California...

Buna,

Nu te felicit dar iti doresc sa ai o gandire pozitiva,eu nu am avut si poate de asta s-a intamplat ce s-a intamplat.Se zice ca o gandire pozitiva atrage dupa sine doar lucruri bune asa incat:capul sus si privirea inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Bettercy am prins si eu un baby dust si un de molipsire,
Dar cum as putea sa nu te felicit!!!!!!!

Felicitari, o sarcina usoara si la termen si nu te mai stresa ca totul o sa fie bine!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Lore ai PM
Si eu sustin ce te-a sfatuit Alex. Tin pumnii

Betercy, ce veste buna ne dai. Te inteleg atat de bine ca nu vrei sa fii felicitata. Dar totusi, incearca sa fii cat de cat optimista si increzatoare, nu mai lasa loc gandurilor pesmiste ca il superi pe bb.
Ma rog sa fie bine la tine si sarcina pana la termen sa ai.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bettercy, succes la gasirea unui nou job. Despre restul .... shhhht

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Betercy felicitari iubita mea, ma gandeam zilele astea la tine, ca am zis ca si tu ai fost cu extrauterina ca si mine, deci se poate.
Fii increzatoare in tine si nu te gandi la rau, odata ce beta s-a dublat si chiar mai mult nu ai de ce sa iti faci griji.Ai grija la mutare sa nu muncesti prea mult.
Te pupic si iti doresc o sarcina la termen si un copil frumos si sanatos.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore eu am fost prin oras si cu acelasi gand am venit acasa, vad ca alex a luat-o inainte, fa injectia, prestati si peste 2 saptamani ne dai o veste buna si nu mai e nevoie de histeroscopie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dana, testele nu zic nimic, oricum nu ma astept la nimic, ca am avut ceva evenimente in familie luna asta si am stat mai prost la capitolul
Plus ca stii ca eu sunt experta in intarzieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Bettercy nu stiu daca o sa ma crezi dar chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai intrat de mult,auzisem ceva de concediul f mic din SUA si ma gandeam ce o sa faci cand o sa fii .
Telepatia functioneaza
Ne bucuram din suflet si speram sa fie bine pana la capat!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput