Aspirante optimiste > 20 (777)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Lore poate gasesti sa o faci undeva in spital cu bilet de trimitere, bine costa putin si acolo dar nu ca la privat.
Nu ai intrebat doctorita unde ai putea sa faci histeroscopia?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Lore nu stiam ca nu poate sa intervina daca este ceva acolo, mai bine vb cu dr ta sa iti spuna unde sa faci.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
DenyAnd spune:
Lorena ma bucur pt tine pt vestile bune si ca ai gasit un dr bun.
Eu as face histeroscopia, daca dr banuieste ca ai ceva la uter, dar tu stii mai bine cum este mai bine for you
Sper sa reusesti de data asta si sa pleci in sfarsit la odisee
P.S. Ce marca de masina aveti? Si cu cat vreti sa o vindeti?
Raspunde-mi prin PM ca sa nu facem offtopic
Vrem sa ne luam o masina
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
arianna05 spune:
Buna la toata lumea,
Lore,ma bucur ca e totul ok si sper sa auzim doar de bine peste 2 saptamani :))
Ms la toata lumea pentru primirea facuta pe forum ;).Deocamdata doar va citesc posturile deoarece noi suntem in pauza de bebe 3 luni dar sper sa va pot da si eu vesti bune prin iunie-iulie
O zi cat mai insorita la toate aspirantele!
lorena_86 spune:
deci fetelor
am vb cu alex si mi-a dat o idee foarte buna si tare..
e posibil ca foliculul meu sa nu se sparga si sa am nevoie de injectie de declansare
dupa multe lupte am gasit intr-un final pe ultima suta de metrii injectiile
o sa fac 5000 unitati de HCG sa vedem daca merge si asa sa-l ajut sa se rupa
deja ma inteapa ovarul dar mai bine sa-l fac sa fiu sigura
sa-mi tineti pumnii
Ana178081 spune:
Va salut pe toate fetele
Lore poate gasesti unde sa faci interventia,eu am mai zis,ma facut HSG cu 200ron(in policlinica,cu trimitere).
Eu azi sunt z33 si inca n-a venit CM-ul
Mai asteptam si maine!Sanii sunt mariti,tensionati,am dureri fff slabe de burtica,totusi mai mult ma simt ciudat.Ieri cand am luat copilul de la gradi am vazut pe unu care bea bere,sa va zis k pe seara m-am dus si mi-am cumparat??? Oricum eu poftesc mereu la cate ceva!
Ana178081 spune:
Va place bebe meu de la avatar??
Mihaela bafta la bebe luna viitoare!
MeAlex pe unde umbli?Nu mai intri pe aici?
O zi buna si insorita va doresc
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 deci fetelor am vb cu alex si mi-a dat o idee foarte buna si tare.. e posibil ca foliculul meu sa nu se sparga si sa am nevoie de injectie de declansare dupa multe lupte am gasit intr-un final pe ultima suta de metrii injectiile o sa fac 5000 unitati de HCG sa vedem daca merge si asa sa-l ajut sa se rupa deja ma inteapa ovarul dar mai bine sa-l fac sa fiu sigura sa-mi tineti pumnii |
Lore bafta multa, vezi ca la marimea pe care o are fuliculul tau si daca mai faci si injectia o sa se sparga mai repede de 24h, la mine asa a fost verificat ecografic, asa ca sa iti calculezi cum prestezi.
De ex eu am facut injectia dimineata iar a doua zi cand am fost la eco deja se sparsese. Doamne ajuta!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
gabyv spune:
Buna
Eu Z30 si monstru pauza...nu vrea sa se anunte
As vrea sa va impartasesc cum il "alint" ca prea ma freaca...dar mi-e ca imi iau patratzel rosu
Lore, da da, Alex are dreptate cu provocarea, azi sa faci si din seara asta la atac.
Miky