Aspirante optimiste > 20 (777)
Raspunsuri - Pagina 20
kmy_black spune:
daena
nu este ziua mea, eu is balanta!!kimmy este o fosta aspiranta, acum purtatoare de piersicuta!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black daena nu este ziua mea, eu is balanta!!kimmy este o fosta aspiranta, acum purtatoare de piersicuta!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Scuze kmy, am crezut ca esti tu. Azi am fost cam cu capul in nori.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
camcris spune:
am simtit nevoia sa va impartasesc un super banc sper sa nu supar pe nimeni
Doamna Ionescu mergand pe strada da nas in nas cu preotul orasului.
-Buna ziua! Nu sunteti dv.doamna Ionescu, cea care v-am casatorit eu acum 2 ani?
-Ba da parinte, eu sunt...
-Ce mai spuneti, cum o mai duceti? Aveti copii?
-Suntem bine parinte, dar copii nu avem momentan.
- Ce pacat ,zice parintele.Dar uite cum facem.Saptamana viitoare eu trebuie sa merg la Roma la intalnirea cu Papa si asa profit de ocazia asta si aprind o lumanare pentru voi doi. Zis si facut.Dupa cativa ani buni se intalnesc iar:
-Ooooo, doamna Ionescu, ce mai faceti???... -Ia spuneti-mi, aveti copii??
-Da parinte, raspunde femeia, avem 3 perechi de gemeni si inca 4 copii,in total avem 10.
-Slava Domnului, zice popa, ce minunatie, ce miracol !... Si ia spuneti-mi doamna, ce mai face sotul dv?
-Pai ce sa faca....acum este in drum spre Roma sa vada daca poate sa stinga nenorocita aia de lumanare.
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris am simtit nevoia sa va impartasesc un super banc sper sa nu supar pe nimeni Doamna Ionescu mergand pe strada da nas in nas cu preotul orasului. -Buna ziua! Nu sunteti dv.doamna Ionescu, cea care v-am casatorit eu acum 2 ani? -Ba da parinte, eu sunt... -Ce mai spuneti, cum o mai duceti? Aveti copii? -Suntem bine parinte, dar copii nu avem momentan. - Ce pacat ,zice parintele.Dar uite cum facem.Saptamana viitoare eu trebuie sa merg la Roma la intalnirea cu Papa si asa profit de ocazia asta si aprind o lumanare pentru voi doi. Zis si facut.Dupa cativa ani buni se intalnesc iar: -Ooooo, doamna Ionescu, ce mai faceti???... -Ia spuneti-mi, aveti copii?? -Da parinte, raspunde femeia, avem 3 perechi de gemeni si inca 4 copii,in total avem 10. -Slava Domnului, zice popa, ce minunatie, ce miracol !... Si ia spuneti-mi doamna, ce mai face sotul dv? -Pai ce sa faca....acum este in drum spre Roma sa vada daca poate sa stinga nenorocita aia de lumanare. Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
ce tare eeeeee
Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
kmy_black spune:
camcris
super!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
lorena_86 spune:
bobule esti cea mai tare
cum reusesti tu sa ma binedispui mereu
sincer, la cat fum am luat, ciuma iese
dar a meritat ca a fost super, m-am relaxat tare...
ralucaneagu esti aproape de sotul meu
si el face marti tot 30
eu acum m-am trezit ca am picat lata cand am venit de la gratar si am dormit pana acum
de la aerul asta de munte...