Aspirante optimiste > 20 (777)
Raspunsuri - Pagina 17
Mica26 spune:
Buna dimineata! Multumesc de cafelutza!
Mihaela ma bucur ca ai primit rezultate bune la analize. tin pumnii sa fie toate bune.
mya sper sa fie bebe la tine!
Lorena Doamne ajuta sa vina bebe la tine!
Velvet, Kmy, Bob, Deny, Popica, Raluca si o zi buna va doresc!
Mica
lorena_86 spune:
neatza fetelor
am facut prostioare azi noapte si vom face si diseara
daca nici acum nu se prinde e clar ca e uterul
pt ca ovulatia s-a produs, de prestat am prestat destul si bine....ce alte motive ar mai fi....
azi dimineata m-am trezit cu sanii durerosi, ieri erau doar sensibili
eu cred ca s-a spart deja
imi e prea frica sa sper....eu tot am impresia ca si luna asta nu o sa fie nimic
Bettercy spune:
Multam fetelor.O sa incerc sa caut de lucru... poate nu gasesc asa rapid!O sa incerc sa ma duc la lucru totusi, sunt un om sociabil, am nevoie de oameni in jurul meu...Am avut eu o scorpie de sefa dar cred ca e mai bine cu ea decat fara ea. Ma tine ocupata.
Bobule, o sa angajam firma care sa impacheteze lucrurile si le transporta la noua locatie. Noi doar tb sa ne ocupam sa vindem casa asta si eventual sa cumparam alta in California. Urmarim de ceva vreme sa ne mutam in California. Acum este o posibilitate mai mare sa cumparam o casa decenta la un pret bunicel din cauza crizei.
Fetelor, sa vi se indeplineasca visele, o sa fac tot posibilul sa intru din cand in cand.
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Mya, vad ca si eu sunt cam in situatia ta :D.Azi dimi a aparut o liniuta lesinata, da lesinata, maica, ma rugam de ea sa se coloreze.Acum stau si admir din 10 in 10min testu ca s-a uscat si e rozulita liniuta.Maine fac pauza de la testat, ca luna asa numai pe bete am facut pishu.Va pup cu drag si sper sa auzim numai de vesti bune.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
kmy_black spune:
buna seara fetelor!!!
deci, trec cu vederea liniutele slabe sau alte idei pana pe 31 martie, nici o zi de intarziere, treb sa completam dragoneii in listutza!!! sau vreti sa cocosam iepurasul de paste!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
mya85 spune:
laurika felicitari!!! se pare ca si la a 2a odisee mergem tot impreuna ce frumos! sper sa fie bine de data asta pt amandoua!! si sa fie si fetite daca se poate, nu? tu a cata zi dupa ovulatie esti? eu azi am 4 saptamani fix. prima zi de intarziere este maine.
mami de ( iulie 2010)