Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, ma bucur ca ne-ai facut rezumatul maratonului,chiar acum ma pregateam sa te chem la apel
Ma bucur ca ati petrecut frumos si toata lumea s-a simtit bine , felicitari pt organizare
Vremea cred ca a fost splendida ca si la noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete :)

vin si io la un ceai... e o zi superba azi si sper ca toata saptamina va fi la fel si va doresc si voua aceeasi vreme super aici au inflorit magnoliile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

De adormita ce sunt am uitat sa felicit sarbatoritii zilei :

AMALIA

Sa fii sanatoasa si la fel de voioasa fetita frumoasa !! Alexandra, ma bucur mult ca te-ai alaturat clubului nostru si iti doresc sa ai o zi minunata

MIHAELACQ

Sa fii sanatoasa tufata draga, sa te bucuri si sa fii fericita alaturi de familia ta minunata

RAZVAN

Sa fii sanatos dansatorule !! Aditapop te asteptam si pe tine din nou la povesti

La multi ani si de la noi!

Novus, ziceai de poze... asteptam ca tati sa le trieze si sa le bibileasca... si nu cred ca va fi curind, este foarte ocupat la servici in, colac peste pupaza, eu sint schimbul doi saptamin asta, asa ca trebuie sa plece de la servici "devreme" (adik la 18H00) ca sa ia dragoana de la gradi.

Mergi la inceput

Bravo Ina pentru petrecerea de succes!
Imi pare bine ca v-ati simtit bine cu totii si ca ai reusit sa faci, totusi, ce vroiai

Asteptam pozele :)

Mergi la inceput

io am de gind sa calc azi-dimi, asa ca voi mai baga un oki din cind in cind si pe forum.

Mergi la inceput

wow, am dat de-o veste buna si ma grabesc sa o impartasesc cu voi: se face o incercare pedagogica de invatatmint fara lectii acasa (pentru clasele mici) si asa m-ar bucura sa se concretizeze si sa fie eliminate lectiile care mi se par o nebunie: copiii sint la scoala pina la ora 5-6 seara, cum sa mai faca si lectii ajunsi acasa? Ca timp de joaca si-asa nu mai au prea mult...

Mergi la inceput

Daaa, eu abia astept pozele de la toti sarbatoritii !!

Chatonel, ar fi o treaba super sa scape copiii din clasele mici de lectiile acasa

Mergi la inceput

Sa va spun si voua ultima destinatie de vacanta propusa si sustinuta cu tarie de Ada : Australia de ce ? pentru a vedea ursii Koala
No ce sa zic, i-am spus ca si eu imi doresc sa ajung acolo candva, mai ales ca avem si la cine sta, 2 familii din fosta gasca a noastra sunt plecate acolo asa ca s-ar bucura sa-i vizitam mai laes ca ei vin ff rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

La multi ani celor care astazi fac 3 anisori! Va doresc multa sanatate si voua, mamicilor multa rabdare si putere!

Ina, ma bucur ca totul a fost bine. felicitari!

Mergi la inceput

ce-i cu linstea asta aici?

novus, misto destinatie... dar cam scumpa

Mergi la inceput