FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
Fetelor stiu ca este aproapre Debrecenul dar oare ati stat careva la vreun hotel pe acolo ? Cand marg la operatie sotul meu unde sa-l las ?
ImiMS spune:
Olimp...nu ai dat o cautare pe google? Eu asa mi-am gasit cazarea la Szeged.
Loretta76...ti-am trimis un PM!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ioana_55 spune:
hamza, in legatura cu programarile pt fiv, initial dr Zadori ne-a intrebat ce perioada ne avantajeaza, am calculat si CM -urile, ar fi putut in aprilie dar nu puteam noi, la inceputul lui mai nu putea el (va fi plecat in perioada aceea) si uite asa am ajuns la sfarsitul lui mai - inceputul lui iunie.
sa inteleg ca si tu faci fiv in aceeasi perioada?
sorry, ma misc mai greu pana trec cele 10 mesaje de moderare
pt toate fetele
olimp spune:
da Imi asa am sa fac , sti as putea sa merg la prietena mea din Satu Mare ca e apropare dar avand in vedere ca eu fac interventia in saptamana cu sarbatorilor Pascale nu imi permit sa apelez la ea , poate ma opereaza joi poate vineri , iti dai seama ca nu pot sa abuzez de bunatatea ei , poate vrea sa faca curatenie sau pleaca .... asa ca nu am de ales decat sa caut cazare si mai ales ca si mama mea vrea sa vina cu noi .
mona19 spune:
Am revenit din nou.
Ioana 55 - Bine ai venit si sedere scurta pe aici.
ImiMS - Eu zic sa incepi injectarea la data indicata de doctor.
Olimp - Luni se implinesc doua saptamani de la analizele de trombo. Mi-am creat mail separat pentru tot ce va avea legatura cu acest FIV. Crede-ma ca deschid acest mail de mai multe ori pe zi, stiind ca in perioada asta urmeaza sa primesc rezultatele de trombo. Sunt si eu nerabdatoare sa vad ce monstri o sa-mi vad la rezultate.
Nikkid - Credeam c-ai dezertat. Si la mine a durat programarea cam o luna si ceva. Pe la sfarsitul lui februarie am fost la endocrinolog pentru trimitere, iar RMN-ul l-am facut la sfarsitul lui martie. Trebuia sa-l fac in aprilie, dar mi s-a gasit o portita in martie. Bine eu l-am facut compensat 100%. Poate vei reusi si tu sa-l faci mai repede. Mult succes!
Eni - Ma bucur pentru tine si mult succes la eco.Sa fie . M-am gandit ca poate o sa ne scrii care au fost problemele pentru care ati ajuns la FIV si ce tratament va dat doctorul, inclusiv ce vitamine si regim v-a fost indicat.
Poate exista alte fete pe acest forum care au probleme similare cu cea avuta de tine sau sotul tau si cred ca ar fi bine sa ne oferi si noua o serie de informatii. Informatii, mici dar pretioase, cu care poate cine stie, vei ajuta alte fete de pe forum sa-ti calce cat mai repede pe urme!
mona19 spune:
Olimp - Poate intervin cu informatii fetele care au facut FIV acolo si s-au cazat in Debrecen. Sau ma gandesc ca oare nu pot sa-ti dea informatii de acest gen, fetele de la clinica? Iti mai raman si site-urile cu cazare in Debrecen. Bafta la cazare ieftina si buna!
ank30 spune:
Pentru cine se intereseaza de cazare ieftina in Debrecen in campusul unde se afla clinicile exista un hostel foarte curat si la cca 2 min de clinika http://www.westhostel.hu/. Olimp e cel de care vorbeam.
ImiMs si eu .
pety1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hamza ioana_55 sotul meu a primit aceste vitamine pentru 14 zile si dupa aceea va face spermograma la ei. Depinde de fiecare persoana. Ar trebui sa intrebi medicul. Stii cumva cum stau cu programarile pentru FIV....vad ca tu esti abia in iunie...asa ai vrut tu sau sunt foarte aglomerati. ImiMS am facut rezervare la pensiunea unde vei sta tu, in schimb agentia care a facut rezervarea nu a reusit sa vorbeasca cu cineva de la pensiune - nu vorbesc engleza. As fi vrut sa le spuna ca noi vom ajunge dupa ora 18 si sa nu cumva sa se anuleze rezervarea. Pe site spun ca Check - in intre ora 14-18. Sper sa vina ...musafirii. Bafta |
Buna Hamza ...am vazut ca vi si tu la szeget...eu sunt aici deja,la doamna Gyongyi ,tu nu la ea o sa stai?am vazut in postarea de randul trecut ca tu cu ea ai fost la doctor?ma miram ca am crezut ca stai la ea...numai bine la toare fetele!
hamza spune:
Pety Data trecuta era foarte aglomerata si nu o deranjez pt o noapte. Am sa stau la dansa cand voi face FIV. Oricum am sa o sun marti sa vedem cam pe la ce ora trebuie sa fim la clinica