Gravidute cu tromobofilie -cap 16-
Raspunsuri - Pagina 15
p@ulici spune:
Danezza iti inteleg punctul tau de vedere, dar eu am mai trecut prin pierderea unui copil si una din cauze a fost datorata faptului ca nu mi-au facut cezariana
Oricum un lucru e sigur ... de data asta ajung in tribunal cu medicii daca se intampla ceva ... daat trecuta am inchis ochii acum nu o voi mai face
Balanta am mai avut de suferit la sarcina cu Gabriela din cauza incapatanarii medicului sef si nu vreau sa o patesc inca o data.
38Saptamani si 6zile
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012
suzieq spune:
Balanta cu CBC am mers si eu, numai ca am ales pachet cu bucata din cordon si sange din cordon. Nu stiu daca am facut cea mai buna alegere, dar sa speram ca nu avem nevoie de ele.
Paulici, de ce nu incerci sa intri in audienta la director medical/sef de sectie sa le explici situatia si poate reusesti asa. Nu mi se pare normal sa decida altcineva in locul tau. Sau daca nu incearca sa apelezi la sistemul din Romania: pilele, asa sigur rezolvi.
raluca.c spune:
Paula mie mi se pare aiurea ca nu vrea sa-ti faca cezariana, mai ales ca ai si cordonul in jurul gatului si cred ca la nastere naturala e foarte riscant, ieri am fost la control si bebelina mea are la fel, nici nu mi-am pus prb ca va trebui sa nasc natural, eu nu vreau sa risc, mai ales la antecedentele tale, rana de pe suflet nu ti-o stergi prin tribunale, schimba spitalul, dc poti.
Ieri aveam si noi 1300g, exact in grafic, arterele erau ok, oricum azi sun la Fundeni pt prg si va trebui sa fac si anticorpii din cauza rh.
In schimb am patit ca Dara, am stat pe spate destul de mult timp si datorita presiunii pe vena cava, era sa lesin, mi-a scazut tensiunea, m-au luat toate transpiratiile si a trebuit sa intrerupem consultatia vreo 5-10 min.
28+ cu fetita
valy27 spune:
raportez si rezultatul la cariotip-ok.doamne ajuta sa ne linistim mai departe.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
suzieq spune:
Valy, asta da veste buna, cred ca te-ai mai linistit putin, acum trebuie sa aveti grija de voi pana la final.
mada81lina spune:
Doamne ajuta Valy, ma bucur nespus
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
8+
valy27 spune:
mersi suzieq-mai aspetam morfofetla si cu aia sa ma lamureasca un medic cardiolog ce e cu artera asta-desi am mai auzit fete carora li s-a spus sa stea linistite daca nu se asociaza cu trisomii...numai ca eu nu prea pot sta linistita.
de ieri am simtit cum misca-poate am mai spus si daca ma repet scuze-dar sunt si eu happy.
paulici-scuze,dar unde nasti?????eu vreau filantropia-dar nici acolo nu fac cezariene la cerere,insa dr cu care as vrea eu-mi-a spus ca daca e sarcina prin FIV- o sa primim acxordul lui Peltecu-DAR DACA SE SUCESTE????am emotii si cu aspectul asta....
sper ca in cazul tau sa se rezolve-ca la cate griji ai-asta mai lipsea.iti ofer un buchet maaare de
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
valy27 spune:
mada si balanta si alex
_
mcrissa spune:
am un mesaj de la Paula:
"Vineri 30 martie ora 19.15 a venit pe lume darul ingerasului nostru, o fetita de nota 10, avand 3400g si 53 cm."Felicitari Paula!
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 18+
Atat sunt de mare