S-a redeschis Oraselul copiiilor ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ingridnen, este vorba cumva despre Aquaparc ?

Imi poti spune cum se poate distra un copil de 8 ani, acolo ?

Au saltele de sarit, trenulete sau masinute ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu e Aquaparc ca nu-i strand acolo

Sant multe aparate din acelea de sport... sant barcute pe un mic lac artificial, e un loc de joaca cu 2 topogane uriase, sant gonflabile (gratis). Mie mi-a placut atunci in toamna, era ingrijit si curat. Acum, dupa iarna, nu stiu cum mai este.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Multumesc pt informatii, Ingridnen.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

allinta, iti raspund din parc, nu din vedere... Noi locuim chiar langa parc si mergem aproape zilnic. Da, oficial se inchide santierul pe 31 martie. Neoficial, parcul este deschis (bine, s-a mers in parc si cand se lucra la greu, dar pe riscul propriu). Si nu multe persoane stiu lucrul acesta.
In afara de "ciocane", 2 la numar, sunt deschise caruselul, Casa Surprizelor, gargaritele, trenuletul si inca vreo cateva nebunii de-astea.
Si...toate locurile de joaca sunt bine intretinute, in ambele zone, Orasel si Lumea copiilor.
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Raza de soare, multumesc pt informatii.

Deabia asteapta fii-mea sa se distreze acolo.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu sunt saltelele de sarit in "parcul lui Piedone". Probabil s-au luat toamna si nu s-au adus inca. Am fost noi vineri acolo.

"Parcul lui Piedone" nu este un "orasel al copiilor"; este un parc cu banci si alei si 3-4 locuri de joaca mari si ingrijite.

Oraselul Copiilor nu s-a redeschis. Deocamdata sunt numai cateva distractii care au ramas pe loc.

Parcul din Drumul Taberei este Terra Park, avea un subiect pe aici. Este cu totul altceva, este strict parc de distractii. Adica mergi acolo "sa dai copilul", nu sa te plimbi. Si acela a fost inchis peste iarna. Nu stiu daca s-a redeschis - week-end-ul trecut nu parea deschis, nu era nicio masina pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sa ne intelegem...
"Parcul lui Piedone" = "Lumea copiilor", de jos, din Tineretului, de langa Palatul Copiilor.
"Oraselul copiiilor" este cel de sus, de la Brancoveanu, langa Mac Donald's. Asta din urma e aranjat de Sorin Oprescu, Primar General.

Mergi la inceput

Sambata sau duminica vreau sa duc copilul in Oraselul copiiilor si in Lumea copiiilor. Sper sa merite efortul, ca e cam departe de mine.

allinta

Mergi la inceput