Temperatura care nu cedeaza la tratament!!
Raspunsuri - Pagina 2
Picky_toto spune:
Deea sanatate la baiat, imi pare rau ca a facut pneumonie.
La inceputul luni a avut si fata mea pneumonie, dar i s-a administrat antibiotic oral. Acum este bine, nu mai are pneumonie(chiar luni i-a facut radiografie) insa cum spuneam de duminica suntem iar cu febra..cica-i virus..
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
tanima_i2002 spune:
am trecut si noi prin asta de curand. Torul a inceput cu temperatura care nu ceda la nimic, decat la algocalmin, dar si asa pentru 2-3 ore. Socul a fost cand baiatul a facut 41,2.Am crezut initial ca s-a stricat termometrul. Am mai luat o data temperatura si am schimbat si termometrul. Am crezut ca imi sta inima in loc. Dupa 4 zile de temperatura si antitermice era mai rau. Am apelat la antibiotic si temperatura a continuat inca 3 zile. La fata totul a fost decalat cu 1 zi intarziere dar si mai usor, in schimb ea a primit antibiotic mai devreme. Evolutia ei a fost mai buna. Nu stiu nici acum ce a fost:viroza, gripa, cert este ca a fost cumplit cu atat mai mult cu cat am fost toti 4. Nu am crezut ca se va termina: antitermice, dusuri cu apa calduta, sosete cu otet, frectii,comprese cu apa pe frunte/maini/picioare, algocalmin...Dupa 1-2 ore de pauza reluam ciclul. Traiasca mama mea care ne-a ingrijit pe toti. I-a dat Dumnezeu sanatate ca fara ea eram ca si morti.
B_Zara spune:
Noi am patit-o anul trecut, cu 3 zile de febra; am fost la Inst. Cantacuzino si a iesit pozitiv pe virus de gripa B...foarte pacatoasa!In 24 ore pina ne-a venit raspunsul pozitiv, am luat Tamiflu, la indicatia unei doctorite de la Bals.Dupa, am luat antibiotic pe branula 5 zile; stare foarte proasta, somnolenta de la dexametazona, foarte nasol a fost.Vezi sa nu fie vreo gripa B...
deea772 spune:
Acum are o tuse cumplita care tare imi este teama sa nu se transforme in laringita la cum se prezinta de ragusit!Of,ce virus!!!
inbox spune:
Este o viroza urata, noi am fost toti 4 bolnavi si pe antibiotic, febra a inceput sa ascada dupa 5 zile...acum dupa trei saptamani suntem inca ametiti, iar fata cea mare a ramas cu tusea aia sparta gen laringita, cred ca vom ajunge la pneumolog ca mai avem antecedente cu ea!
Multa sanatate va doresc!
Lumea mea
Picky_toto spune:
Deea cum se mai simte baiatul tau? Virozele sunt foarte pacatoase si cica virusul gripal de anul asta e foarte urat, si an de an devine tot mai periculos si mai rezistent...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alina_satena spune:
Si eu am aceeiasi problema cu fetita febra mare am fost la medic a diagnosticartat cu farinifta si amigdalita acutasper sa nu fie vreo gripa am duso dp 5 luni la gradinita a mers 3 zile si iarasi s-a imbolnavit
eimotto spune:
La 24 de ore de la introducerea antibioticului (practic 2 doze) nu a mai facut temp insa am continuat sa ii mai dau inca 2 zile si antitermice la 8 ore. Banuiesc ca ai fost la Medlife - singurii care te cam lasa din prima cu branula acasa. Daca este asa poti sa te duci la control (asa sa le si spui) la dr. care va urmareste si costa 50 lei consultatia (nu platesti pret intreg). Pentru tuse exista multe variante insa numai medicul poate sa iti spuna ce sa ii dai.
deea772 spune:
Fetelor,va multumesc pentru raspunsuri.
Inteleg ca este vorba de un virus gripal extrem de pacatos.Tuseste cumplit si temperatura cu antibiotic(axetine) la 12 ore si antitermic administrat la 8 ore se incapatineaza sa nu scada sub 37,5.
Mai nou si eu sunt varza.Am nasul infundat,ma doare tot corpul,ma simt ametita ...
La noi la gradi erau ieri 9 copii,semn ca e toata gasca "lovita".
Este prima data cind suntem asa de bolnaviori fir-ar sa fie si sunt maxim de panicata.astazi este a 6-a zi de chin.
Oare pot sa-i dau ceva homeopat de tuse?
Zina spune:
Noi acum aprox.3 saptamani, am fost internati in spital, dupa 2 zile de febra care nu ceda (nici la novocalmin). Viroza a debutat direct cu febra, nimic altceva, apoi a urmat tusea. In spital 2 zile a fost si pe perfuzii, pentru ca nu mai putea manca si vomase odata. Tare urata viroza asta, cred ca este gripa, am luat si eu de la el, dar numai tuse, sotul a cazut la pat cu febra. A fost extrem de obositor, n-am mai fost buna de nimic cateva zile...