Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
aever spune:
Neata mamicilor! Dau eu cafeluta si un bol cu cereale in dimineata asta!
Alina, foarte aiurea cu virusul tau. Vad ca fetele te-au sfatuit numai de bine aici, sigur o sa fii pe maini bune. Eu cred totusi ca vei repeta analiza, e totusi destul de suspect sa iei virusul in sarcina. Despre medicii de la Bals eu nu am decat vorbe foarte bune, cunosc mai multi acolo si sunt toti niste profesionisti si majoritatea pun suflet in ceea ce fac, desi sunt super aglomerati. Nu stiu in ce corp de cladire ai fost tu, in pavilionul 5(care e cumva cel central, unde are si Prof Cercel cabinetul) este foarte curat si arata foarte bine inauntru. Dar orice varianta ai alege din ceea ce ti-au sugerat fetele e foarte buna, ti-au recomandat super profesionisti. Sper sa fii bine si sa te lamuresti ce e de facut cu nasterea si alaptarea. Sincer cred ca nu prea sunt suficiente date despre treaba asta, stii ca studii pe gravide nu prea se fac(cred ca e evident de ce) si in cazuri de-astea din precautie se recomanda cezariana si alimentat artificial(cu lapte praf) ca sa nu existe nici un risc. Totusi cei care ti-au spus ca ai putea alapta sau chiar naste natural banuiesc ca au experienta lor proprie si ca nu te-au pus chiar de nebuni sa faci asta. E complicat, sper sa o scoti la capat cu asta.
Mmamita si eu o sa fiu la servici pana pe la inceputul lui mai, nu te las singura. Eu pentru ca am tot felul de rezolvat si pentru ca sunt super constiincioasa si mare sefa. Jumate gluma, jumate adevar, ce sa spun...
Ionelu, vad ca te-au ajutat fetele cu facebook-ul. Eu sunt cam aglomerata si intru cand apuc pe forum asa ca n-am vazut decat foarte tarziu mesajul tau. Oricum sunt fetele aici pe faza, te ajuta ele cu orice(te-ai prins deja).
Fetelor, pana la urma intalnirea de vineri era tot pentru ora 11? Ca parca ziceati sa fie mai tarziu. Daca o lasati pe 11 atunci pot veni si eu vineri. Cum ramane?
Mirela tare mult m-as bucura sa vii si tu sa te vezi cu noi! Vezi tu cum termini la control si daca nu poti joi, atunci macar vineri. Sa stii ca tot citesc ce scrii tu si imi dau seama ca pentru tine pur si simplu asa a fost sa fie cu samburelul. Uite de atunci cate calatorii ai facut si in ce proiecte mari te-ai implicat. Eu zic ca poate acum asta aveai tu de facut. Sigur o sa vina si la tine barza, cand va fi cel mai potrivit moment pentru tine. Sa fii sigura de asta si sa nu regreti nici o clipa nimic. Toate la timpul lor.
Andreea, 27+ cu BebeLUnu
albinuta83 spune:
neata si de la noi!
Alina_gabi am o colega de serviciu care si-a facut in sarcina analiza de hep B si a avut rezultat pozitiv, rezultat infirmat ulterior la Matei Bals.
Tinem pumnii sa fie totul ok. Eu zic sa le repeti.
30+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
ionelu spune:
Alina_gabi, imi pare rau sa aud ca ai probleme, capul sus si asteapta rezultatele de la Bals. Sa dea Domnul sa ai o surpriza placuta si sa nu fi fost decat o alarma falsa. Multa bafta si putere iti doresc.
Aever, DA, a ramas pentru vineri la 11:00... ne vedem acolo? Oricum mai vorbim si pe FB detalii organizatorice.
Pupici la toate burticile si va doresc o zi cat mai frumoasa
Ioana 31+ cu Bianca Maria
ella81it spune:
Buna dimineata si de la noi!
Eu va citesc din umbra de cateva zile,am vazut ca nu prea a fost activitate pe aici.Toate burticile au fost pe afara si bine ati facut cu asa timp frumos!
Si aici au fost ieri 18 grade si am stat la bronzat in gradina
ALINA imi pare rau ptr.ce ai patit,dar cum spun fetele poate e o greseala totusi.Mama mea a aflat acum 7 ani ca are heptita b dar era deja cronica a facut interferon atunci si acum e iar sub tratament doar cu nu stiu ce pastile ia.
Am facut toti atunci analizele ,eu sora mea si tatal meu nu avem virusul ,dar fratele meu daEl e purtator sanatos adica nu e activat virusul,transaminazele sunt ok.
MAMITZA aici la 9 luni ale lui bebe trebuie sa ma intorc la munca,doar ca eu stau acasa de cum am aflat ca sunt insarcinata ,sarcina cu risc!
DIANA ma bucur ca Mircea e bine,2700si mai are de crescut
VIRGINIA si tu ai un grasunel
Spun si eu bun venit ptr.IONELU si ALBINUTA,sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu ieri nu prea am fost cuminte ,am fost la MCnu mai fusesem de vreo 2 luni si i-am zis sotului ca am pofta ,scuza sa ies din casa
Joi trebuia sa merg la doctor sa vada colul dar m-a sunat sa reprogramam ca e plecat la un congres,deci a ramas pe sambata sa merg.Intre timp mai trece o saptamana si asa ne apropiem de termen!
Gata m-am intins prea mult
O zi frumoasa va doresc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
blanca000 spune:
neatza..eu sunt la fel, hai sa zic un pic mai bine..insa urechile+nas tot infundate, tusesc de behai si nu rup in gat nimic desi simt plin pe acolo. La Nayel ieri am vazut bebelina iarasi, are 1200 g si e vioaie, mi-a zis sa iau Paracetamol... si Stodal, ceaiuri pt raceala..nu mi-a dat antibiotic pentru strptococ caci e dubios cum de nu mi-a iesit si la analiza din col..am zis sa mai mergem asa si pe la 32 sapt refacem cultura din col+urocultura si daca iese iau atunci antibiotic sa fiu mai aproape de nastere cu tratamentul...speram intr-un fel sa imi dea antibiotic sa omor si strptococul si raceala..insa mai asteptam..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 28s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina04and spune:
Buna burticilor,
Desi nu am mai scris de ceva timp sa stiti ca va citesc in mod constant si sunt sufleteste alaturi de voi. Sper sa recuperez si eu cu scrisul asta in curand.
Elly multumim pentru vestile bune aduse de la Laura.
Buna Paula si bine ai venit la noi la odisee!!! Bineinteles ca te primim si inca cu bratele deschise.
Ionelu bine ai venit la odiseea minunilor!
Anitta eu zic sa o lasi mai moale ca doar esti insarcinata si nu ai nevoie de alte complicatii acum.
Ioana felicitari pentru dolofanel.
Alina_gabi imi pare tare rau ca treb sa treci prin asa ceva. sper sa fie totusi o eroare.
Diana ma bucur mult pentru tine si pentru inimosul puternic si dolofanel.
Mmamita e adevarat ca merita sacrificiul de acum pentru cand vine bubulina. Ma mir ca mai poti. Mie si sa merg imi este greu dar daca as mai merge inca 7 sapt la serviciu….
Eu vin cu vesti bune am fost la doctor astazi si pitica este bine are 1253 gr si aprox 37 cm., e vioaie si a stat mititica cumintica la masuratori si la poze ca doar na… trebuia sa o vada si parintii ei in toata splendoarea. Tensiunea de pe artera uterine stanga este tot ridicata insa mai scazuta decat in precedent. In week-end am primit si noi 2 saci de hainute de la sora mea si inca 2 genti de la cumnata mea pe care le-am sortat si le-am admirat. Acum nu stiu cand sa ma apuc sa spalat si calcat ca noi suntem abia in sapt 28. voi ce parere aveti? Sa stiti ca de astazi renunt la dulciuri ca nu se mai poate. Am luat deja 15 kg si sunt disperata. Mi-am cumparat morcovi.
[26+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
alina04and spune:
am uitat sa schimb semnatura de cand nu am mai apucat sa scriu . gata am modificat.
multi pupici pentru burtici si pentru bebelusi.
[28+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
Ellyshor spune:
Va pupam dragelor si noi!
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la controale, echografii, etc! Sa o tineti tot asa cu bebei grasunei si sanatosi!
Diana excelenta vestea ca nu mai are lichid inimosul! Doamne ajuta!
Alina si eu zic sa vezi ce rezultat iti iese si la Bals si apoi sa vezi ce e de facut. Daca va fi nevoie sa faci cezariana si sa nu alaptezi, asta este, conteaza cel mai mult ca puiul sa fie sanatos!
Doamne ajuta!
Noi suntem binisor. Avem zile si zile. Unele mai contractate, altele mai linistite. Ce conteaza e ca trece timpul si ne apropiem de termen.
Vineri mergem si noi la dr sa vedem cat am mai crescut si sa discutam despre nastere.
Va pupam dulce! Sa aveti o zi frumoasa!
Elly 33+ cu Babyboom
AMR 6+ saptamani!
alina_gabi spune:
Neata fetelor
Va multumesc pentru sfaturile pe care mi le dati.
Nu prea imi fac sperante sa fie o eroare pt ca mi-a iesit HBS pozitiv si viremia. Transaminazele si la mine sunt in limitele normale. Asa mi s-a spus si mie ca sunt doar purtatoare si virusul nu e activ.Prrobabil de aceea am descoperit acum pt ca hbs-ul nu l-am mai facut din trim I de sarcina.
La manichiura unde mergeam nu imi faceam in stil spa, ci clasic.
Nu stiu ce sa mai cred...
Dr mea a zis sa nu imi mai fac atatea griji ca a avut paciente care si-au luat masurile de precautie si a fost totul ok pt bebe.
Alina cu bebelusa 31+
blanca000 spune:
La mine nu sa intors inca bubulina, e tot cu capul sus langa burtic ..Eva la 29 sapt era deja cu capul in jos..la voi sa intors?
I-am zis dr ca eu ceza nu vreau si el a ras de mine ca nastem pelvian atunci i-am zis clar nu..ma intrebat tot razand pai atunci cum???? brrrr.....soacra-mea a nascut pelvian si mi-a zis ca sa chinuiti rau de tot..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 28s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo