Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata fetelor.
Astazi va servesc eu cu cafelutza, doar pe voi ca eu nu am voie ca merg iar la analize .
Belisima eva, la ora la care tu mergeai la culcare eu ma trezeam. Asa ca mi-ai predat stafeta.
Am incercat eu sa ma intorc pe toate cele doua parti in mai multe pozitii ca sa fac cumva sa adoarma bebelina, dar nu se poate. Acum am si niste stari de voma iar ea pot spune ca a trecut la box de la gimnastica. Chiar glumeam cu sotul meu pe seara ca a fost prea cuminte si nu-i sta in caracter(ei nu sotului)si uite ca am laudat-o degeaba.
Este deja a doua nopte cand imi face asa. Hoata, doarme ziua cand o apuca, nu are treaba cu mine, iar noaptea isi face de cap.
Mirina, felicitari pt permis.
Albinuta, eu intepaturi in col sau in vagin ca nici eu nu mai stiu pe unde am de mult timp. Doctora mea in afara de utrogestan si magnerot nu mi-a mai recomandat altceva. Ea spune ca utrogestan-ul este bun pt contractiile BH, insa la mine nu prea isi face efectul(am in continuare destul de dese).
Ellyshor,cel mai important e ca e bebe bine si esential e sa ai bagajul pt spital pregatit. Daca nu reusesti sa procuri tot mai cumpara si taticul dupa. Al meu nu le are cu cumparaturile, in sensul ca nu are rabdare, dar se oferea el sa cumpere cat sunt eu la spital pt bebe, dar am zis pas.
Va las ca am scris un cearsaf. Noapte buna in continuare.

Alina cu bebelusa 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna dimineata, de data asta eu sunt matinala, s-a foit bb pana m-a trezit, nici nu se luminase afara .

Multumesc 2liniute si mmamita pentru sfaturile privind hainutele, chiar sunt folositoare . O sa va tin la curent cu "socoteala din targ" ca asta de acasa nu pare foarte scumpa.

Mirina felicitari pentru carnet, acuma vei putea plimba bebelinul sau bebelina (si eu votez pentru ) cu masina.

Elly iti tinem pumnii sa mai stea bebe la caldurica cat mai mult. Iti oferim niste zen asa de sambata dimineata

Ca despre finlandia...parca si pe mine ma tenteaza o gura; si asa la inceput de sarcina (pe cand inca nu stiam ce am in burtica) am facut degustare de palinci ; dar acuma ma abtin ca nu cumva sa se ameteasca bb si sa nu nimereasca iesirea.

Astazi ajungem si noi la targ, dar cred ca la ora de varf, dupa pranz asa ca ne asteapta o maaaare inghesuiala . Oricum sper sa fim suficient de expeditivi, ne intereseaza doar anumite standuri si sa vedem niste carucioare anume.

Va pup si o sambata frumoasa sa aveti. Aaa, si sa schimb si semnatura, ieri am mai taiat o saptamana de pe lista. AMR atat de putin

Cu bebe de 34+ in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata!

Multumesc mult scumpelor pt incurajari.
Hainute mai am ceva luat dar nu chiar suficient. Oricum am dat alerta si astazi imi trimite si moasa lui Babyboom o plasa cu hainute pe care i le-a luat ea (body-uri, costumase, caciulite, etc - toate de nou-nascuti).
Si aseara mi-a adus si prietena mea un sac de hainute de la bebelina ei, si am selectat si din alea cam tot ce era mai micutz asa si merge la baietel.

Pt mine am camasi de alaptat si alte cateva lucrusoare, dar mai trebuie luate.

Oricum, i-am mobilizat pe toti si in cateva zile sper sa fie totul pus la punct.
Bine ca ieri am apucat sa-i iau puiului si finet pt scutecele si lenjerie de pat.

In rest, parca sangerarea s-a oprit, mai e un pic maroniu asa. Bebe se tot agita si il simt lovindu-ma parca tot mai jos. Sper sa mai rezistam inca 2 sapt, cel putin. Eu o sa fac tot ce imi sta in putinta pt asta.

Anitta, mama mea locuieste cu noi, si ea m-a ajutat ff mult in aceasta perioada si va fi sprijinul meu de nadejde si de aici incolo. Altfel, nu cred ca reuseam.

Irina, felicitari pt carnet, sa-l stapanesti sanatoasa si fara evenimente!

Va pup dulce pe toate si ma bucur ca sunteti ok!

Elly 33+ cu Babyboom

AMR 6+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

distram si obosim bebelusii cu colacel de inot pt bebelusi
o zi buna

ps: elly iti tin pumnii sa ai nastere usoara
laurica unde e, nu o vad?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata fetelor

distram si obosim bebelusii cu colacel de inot pt bebelusi
o zi buna

ps: elly iti tin pumnii sa ai nastere usoara
laurica unde e, nu o vad?

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Laurica a nascut, iubita! A nascut un baietel la 31 de saptamani. Sunt amandoi bine.

Elly 33+ cu Babyboom

AMR 6+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
ELLY ma buucr ca bebe e bine voinic,mai ai putin si o sa il tii in brateStai cumintica in pat inca 2 sapt si apoi poate sa vina linistit.
DIANA nici eu nu o sa cumpar pomapa san,biberoane ,suzeta,sterilizator nimic.La Alex nu am avut nevoie si sper ca nici acum nu voi avea,primele biberoane le-am folosit la 1an si 2 luni cand am incetat alalptatul
Am citit asa pe sarite,peste 1 ora am control,sa masuram colulacum o sapt.avea 2 cm,asa ca ELLY cred ca sunt si eu in aceasi oala ca si tine!
Si mai sunt si singura ptr.3 zile ,sotul e in Romania dar nu imi e teama ca nasc,imi e teama de hotii
Deci sparg astia casele p eaici intr-o veselie,la sarcina cu Alex au intrat si peste noi in casa,din fericirea nu prea au avut ce lua,nu le-a placut nimic la noi
Va pup si va doresc o zi linistita!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ALINA_GABI,saru mana pt cafea!Bun,bun....nu pot fara...
ELLY,ma bucur ca te-ai linistit si regrupat....nu-i nimic care sa nu se rezolve,doar ca in mintea noastra exista ideea ca nimeni nu poate face lucrurile ca noi....Tu cu ce medicamente ai mai ramas acum in tratament?
ELLA,sa vii cu vesti bune de la control!Cat despre hoti...luati-va si voi un caine..sau aveti cumva posibilitatea de a monta un sistem de alarma?Daca nu,macar o inregistrare cu un caine care latra sau o sirena de politie,...ca-n SINGUR ACASA!
ANITTO,unde umbli azi?Mergi la un film?Sau esti mare furnik prin casa?
fetele insomniace,contractate,indurerate,harnicutze,bine sau prost dispuse!
ANXY,pe unde o fi?Cumpara tot ce gaseste la targ?
WEEKEND PLACUT TUTUROR!

Virginia 32+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Si actualizam semnatura....

Virginia 33+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

Si actualizam semnatura....

Virginia 33+ cu ,mami de Ioana

Felicitari iubita pt o noua saptamana!

Acum iau 6 Utro/zi, 4-5 Gynipral/zi, Elevit, Tardyferon si mai bag si cate un scobutil dc am dureri.

Elly 33+ cu Babyboom

AMR 6+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, eu nu cumpar deocamdata nici pompa de sani, daca oi avea nevoie, gasesc pe undeva la o adica si dupa ce nasc. In tarile vestice am inteles ca se pot inchiria, intereseaza-te daca nu poti inchiria de pe acolo.
Pompita de cauciuc nu prea ajuta la desfundat nasul. Pe noi nu ne-a ajutat la M. Dar nici aspirator n-am avut pe vremea aia. Ii stergeam nasul asa, cu servetele, iar la baie, cand ii intra apa in nas, il mai apuca stranutul si ii curgea nasul, asa ca uite ca are 8 ani si e ok. Dar nu neg faptul ca e posibil sa cumparam aspirator daca o fi nevoie (dar asta doar in caz ca raceste rau si vad ca nu poate respira din cauza mucilor si ca nu ma descurc altfel).
La fel despre manusi ziceam si eu ca nu e nevoie. Unghiile bebelusilor cresc foarte repede. Nu i-am cumparat forfecel special, il foloseam pe al meu. Si, cu toate astea, s-a zgariat pe nas de i-a dat sangele. Are si acum semnul. Asa ca pana la urma am folosit manusile, chiar daca mi se parea ciudat. As zice sa nu refuzi daca gasesti ceva convenabil, 2 perechi ajung.
Virgi, doar n-o sa ne uitati pe cele mai mici, sa veniti macar o data la 3 zile cu un mesaj scurt: ZEN, ZEN ZEN! M-am trezit la 5.30, m-am apucat de dereticat una-alta. La ora 6, M. deja se apucase sa lucreze la mate, l-a apucat cheful sa trimita niste probleme la gazeta matematica, ca are termen pana pe 30 martie. Nu-s ce l-a palit asa cheful de matematica la prima ora, eu nu m-as fi apucat de probleme la mate la ora aia nici rugata in genunchi. Nu merg azi la nici un film, ca domnul nu-i acasa si n-am dispozitie sa plec singura la Bacau.
Alma, cu scutecele bine ai zis, va veti adapta din mers. Noua ne-au placut scutecele Pampers, dar mi se pareau destul de scumpe si am vrut sa probam daca si altele sunt la fel de bune fara a li se face reclama care se face la Pampers. Asa ca am descoperit Happy, excelente pentru M. Am mai probat si Huggies si altceva de prin Germania, Mamia se chemau, ajungeau pe vremea aia cam la jumatate de pret fata de Pampers, dar erau mai umflatele, era M ca o albinutain ele. N-a patit nimic din pricina asta, nici o problemuta. Parca la Huggies ii trecea pipi pe langa elastic, dar uite ca nu-mi mai aduc aminte exact, iar Pampers aveau niste granule, grauncioare prin ele, care ma deranjau psihic. Plus reclama - sufletul comertului. Niciodata nu mi-a placut sa merg cu sacul la pomul laudat, am cautat firme mai modeste care n-au investit asa mult in reclame la tv (enervant cand se opreste un film ca sa ti se bage pe gat o reclama pe care nu o vrei), si care au calitate buna la pret bun.
Cat despre Finlandia... eu m-am apucat de baut la batranete, de-aia nu stiu, sa zicem.
Belissimo, da' vad ca nu te-ai incurcat cu cumparaturile... ai luat tot ce se putea.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+

Mergi la inceput