Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 5
b_1403 spune:
Neata fetelor.
Freed la multi ani pentru micuti si sincer esti o eroina pentru mine cum le planifici tu pe toate. Pe mine deja a inceput sa ma sperie tot ce tine de copil cum ca inca nu sunt pregatita, ca as mai vrea ceva timp sa fiu tot eu rasfatata familiei si altele de genul acesta.
Iuli am vazut ca scriai ca o sa iti iei de lucru acasa : in ce domeniu? Si pe unde ai gasit, sincer si eu caut de ceva timp ceva sa pot lucru de acasa sau mai bine zis de la birou ca eu stau mult aici si as avea vreo 3 ore zilnic sa mai fac si altceva, daca aveti idei sau stiti ceva de genul redactare, proiecte vreau pareri ca m-as apuca de acum. Eu sunt contabila si as vrea sa imi gasesc ceva de genul asta de facut acasa dar e dificil e orasul mic si greu de gasit.
Va pop sambata am morfo si am niste emotii groaznice.
Beatrice 20 + cu 80 %
Ca_Mila spune:
Buna dimineata fetele....vad ca sunteti tare vorbarete, dar mai ales harnicute...servici, gatit, iesit in parc cu copiii etc.
Eu sunt cam lenesa zilele astea, am racit si am nasul infundat si abia respir. am reusit sa nu racesc toata iarna si acum cum a venit putin caldura m-a dat peste cap, ma gandeam eu ca asa o sa fie.
pt. fetele care ati fost la control ma bucur de rezultatele bune, iar pe cele care mergeti azi va asteptam numai cu vesti minunate
Va doresc o zi minunata.
21+
Laura32 spune:
Buna dimineata burtici ,
Ada si eu ma gandeam ieri la Ali si la Tammys ... bine si multe fete care au intrat o data si au disparut total ... hai nu poti in fiecare zi sa intri dar nici o data la 2 sapt ?
Doamne fereste in caz de internare in spital ...
Eu ieri m-am plimbat toata ziua , a fost frumos afara ... am profitat de vremea frumoasa .
Succes Ada la doctor azi ,Dana m-ai fascinat cu pozele cu BB este atat de frumoasa si de gingasa .
23+ Andrei
adarev spune:
N-am chef de serviciu , cred ca se si vede ca bantui pe aici.Laura, macar sa fie fetele bine, ca poate intra ele. M-au cam luat emotiile ptr. ca pe Badiu nu-l cunosc .Oricum nu-l schimb pe Rotaru, dar mi-e rusine de colegul asta al meu ptr. ca a vorbit cu doctoru la telefon ptr. mine.
Ada
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev N-am chef de serviciu , cred ca se si vede ca bantui pe aici.Laura, macar sa fie fetele bine, ca poate intra ele. M-au cam luat emotiile ptr. ca pe Badiu nu-l cunosc .Oricum nu-l schimb pe Rotaru, dar mi-e rusine de colegul asta al meu ptr. ca a vorbit cu doctoru la telefon ptr. mine. Ada |
Ada , o parere in plus nu strica , multa bafta iti doresc ...
23+ Andrei
balanta_tm spune:
freedelia, dar ati avut activitate luna asta, nu gluma.
mie imi pari o mama foarte activa, rabdatoare si cu mintea deschisa.
fetelor, multumesc mult tuturor referitor la parerile legate de femeie in casa. eu din ce am mai citit, am inteles ca de la stres, oboseala (si alimentatie necorespunzatoare), se poate pierde lactatia, ori eu mi-as dori f f f mult sa ii pot alapta cat mai mult pe bebelusi. asa ca in nici un caz nu m-as epuiza pt niste treburi casnice, punand in pericol alaptarea.
plus ça ma sperie un pic ideea ca nu o sa stiu a ma descurca cu doi bebelusi deodata (din cauza situatiei mele cu statul la pat, nu o sa pot sa fac nici cursuri de puericultura; o sa faca doar sotul...).
in fine, clar voi lua o femeie sa ma ajute. ramane doar sa vad care varianta mi se potriveste mai bine.
dannett spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri si incurajari! Si pe mine m-au topit imaginile .
Ada, bafta la eco de azi!
Beatrice, bafta si tie la morfologie. Sigur o sa fie bine, nu te mai gandi!
Eu incerc sa ma concentrez la treburile de la servici da cam cu greu reusesc. De cand si cu vremea asta frumoasa, numai la plimbare as merge..
22+
adarev spune:
Fetelor am innebunit. As pleca la plimbare, as cheltui bani, m-as duce prin magazine , as sta la o tersa .......
Ada
ARUBA spune:
Danett, iti tin pumnii si la eco de azi si iti doresc din suflet sa ai parte numai de vesti bune! Ai o bebelusa minunata si cu siguranta e o luptatoare, nu are cum sa iasa altfel decat perfecta, asa ca gandeste mereu pozitiv, vorbeste cu ea si transmite-i numai energie buna!
Ada, am fost aseara la gimnastica, e super! Fac undeva pe Bd Carol, langa Biserica Armeneasca, poti sa gasesti mai multe detalii pe gimnastica-gravide. ro
Mie mi-a placut mult, voi merge constant de acum incolo.
21+