Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 18
mcrissa spune:
Buna dimineata!
Era cam aglomerat la targ pentru o zi de vineri.acum am desfacut pungutele si am vazut ca intr-o punga era o invitatie la targul din mai,deci este si in mai in ultima saptamana din luna.mi-am amintit ce mai era avantajos de cumparat de la targ,femibion 2 era la 50 lei in timp ce in farmacii este 75.
Ada bafta pentru azi!daca imi amintesc bine era ceva legat de jobul tau.
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 17+
Atat sunt de mare
b_1403 spune:
Neata.
Ada bafta astazi.
Eu merg la morfo la 16 am programare. O sa aflu ce avem la purtator. Astazi intra si tati sa vada minunea, pana acum doar ne-a asteptat afara.
Va pop. Sper sa ma intorc cu sosetele albastre.
Beatrice 20 + cu 80 %
adarev spune:
Fetele multumesc la toate de sus#539;inere.sunt in sala. Va dau de veste dup#259; ora 12 cand se termina.
Ada
muraturica spune:
Buna dimineata.
Bafta Ada cu biroul si bafta Beatrice cu eco.
Un weekend minunat sa aveti. Sa profitam de vremea buna.
16+
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Ada , sper ca s-a rezolvat problema, sa ai un weekend linistit ,
Ali , vad ca nu ne da nici o veste , sper sa fie totul in regula si doar sa nu fi avut timp
Beatrice , sa vi cu vesti bune si cu ce culoare vrei tu la sosetele ... adica bleo
Va doresc un weekend placut la toate si sa scoateti piersicutele la soare sa se "coaca"
23+ Andrei
adarev spune:
Fetelor am trecut.... Sunt happy. Va multumesc ptr sus#539;inere. Plec in ora#537;.
Ada
roxypuy spune:
hello fetele vesele!
ada - felicitari, bafta multa si nu ma indoiesc k o sa iti mearga bine
bea - bafta la morfo!
eu maine merg la targ sa arunc o privire. azi mai trebaluiesc prin casa si poate iesim prin oras putin.
legat de supilmentul de progesteron in sarcina - eu am luat duphaston din sapt 4 pt fixare/sustinere. acum mi-a spus sa inbtrerupem dupha si sa incep sa-mi pun utrogestan. sincer, n-am intrebat de ce, insa eu avand endometrioza (si implicit deficit de progesteron) banuiesc k mi-a dat sa iau in continuare pt a da in cap endometriozei si ca sa evitam sa creasca minunatul chist pe care il am (am un chist endometriozic de 6 cm pe ov stg). oricum stiu ca mie la endo imi face bine progesteronul si toate tratam pe care le-am facut pt aceasta boala blestemata au fost pe baza lui asa k e clar k rau n-are cum sa-mi faca.
honeys - cum te mai simti? eu am facut bine k am luat oscillo preventiv pt k am reusit sa dau inapoi raceala mai iau o zi-doua ca sa fiu sigura
va poop!
Roxy
22+
Laura32 spune:
Fetelor v-a imprastiat caldura prin parc ? Eu ma pregatesc sa plec la targ , poate vad ceva frumos ... adica.. cred ca sunt multe lucruri pt bebelusi foarte frumoase
23+ Andrei
adarev spune:
Fetelor gata, am ajuns si eu acasa. O sa ma odihnesc putin si pe urma plecam din nou. Ziua de azi a fost super stresanta. La 8 am fost in sala ca aveam invatamant profesional. Iar la 10 incepea sedinta. Am fost sa iau pe cineva de jos, cum eram cocotata si pe niste papainoage, vorbind la tel. cu barbatu-meu nu stiu cum m-am sucit dar, m-am trezit pe jos. Nu m-am lovit deloc ptr. ca m-am scurs pe langa un stalp. Dar, m-a vazut si presedintele nostru care s-a luat de mine cu ta daca vreaoacele, asociatul meu si inca niste colegi, asa ca va inchipuiti.Am fost apoi la un restaurant sa mancam ceva.Mai fetelor barbatu-meu a luat-o razna, nu vrea sa cumparam nimic la bebe. I-am zis si eu hai la targ tsi mi-a spus sa ma duc singura daca vreau ca daca nasc copilul mort , ca nu e bine sa cumperi de zici ca a stat in fata casei cu toate babele.
Ada