Piersicute de iulie august (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, m-am uitat si eu la Atelierul Danei si sunt super incantata! Superbe poze, cate modele, si Doamne cati bebelusi frumosi foc, nu le fie de deochi! Iti vine sa-i mamanci pe toti! Mi-am clatit ochii...
Sigur ii voi comanda costumas, cred ca un model pe bleu si negru cu pieptaras si caciulita si traistuta aia cu numele de botez brodat pe ea, cingatoare, botosei, tot tacamul.
Ehei cat mai e pana atunci...da, cred ca o sa zica fetele ca am innebunit ca noi ne agitam cu botezul de pe acum. Eu sunt la etapa de strans invitati, asta pt. ca avem un cerc restrans de prieteni, cunostinte aici si trebuie sa ii cooptam din timp . Plus voi invita 2-3 din tara, pentru care calatoria tb. organizata si ea din vreme.

De Utrogestan si similare nu stiu nimic, doar ca aici nu prea se dau deloc tratam. de mentinere a sarcinii, asta e filosofia, se merge pe mana naturii. Si mie mi se para bizar ca fetele ce iau, sa faca activitati sportive, dar ce sa zic, isi iau singure riscul, pe semnatura.

Ce o face Ali???

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Este foarte bine sa-ti faci planuri pe termen lung Fleur si eu o sa comand ceva de la Atelier, mi-au placut mult modelele .

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am fost eu in dimineata asta la baby expo si fata de editiile trecute am fost dezamagita, nu am gasit nimic deosebit de cumparat.am luat un body de nou nascut pentru ca plecasem cu ideea sa cumpar ceva pentru bebe din burtica si o crema de burtica pentru ca era la oferta.Oferte bune erau la lapte praf, cereale pentru bebelusi...M-am intors insa cu o amintire frumoasa, se fac poze profesionale gratuite pentru gravidutze, de asta sunt cea mai incantata

Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 17+

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Mcrissa , era aglomerat la targ ?

23+ Andrei

Mergi la inceput

Fetelor , ce planuri aveti pentru weekend ?

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, eu am fost la coafor, m-am vopsit, m-am pensat si acum astept sa iesim prin oras.Mai, fetelor voi patiti asa ceva?De cand sunt insarcinata transpir extraordinar de rau, pana-n chiloti. Vai de capul meu.Maine pana la 12 sunt stresata rau.Sper cu jutorul lui Dumnezeu sa fie bine. De gatit nu gatesc in seara asta, ptr. ca o sa-mi miroase parul

Ada

Mergi la inceput

Ada iti doresc distractie placuta in oras , nu te mai gandi ... o sa fie totul bine ... o sa vezi
Acum profita de seara asta frumoasa

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, tin pumnii pentru maine, sa fie totul bine si mult succes mai departe!
(A trebuit sa citesc cateva pagini in urma sa imi amintesc despre ce e vorba...m-am prostit rau de tot.)

Fetelor, devin pe zi ce trece mai uituca si mai neindemanatica, scap din mana tot felul de chestii, sper sa nu incep cu oale, cratite si altele de genul si sa fac vreo trasnaie. Plus ma dor si incheieturile.
Hai ca ma vait ca o baba

Planuri de weekend nu prea, trebuia sa luam copiii sotului dar a intervenit ceva si nu mai vin. Cred ca o sa profit sa ma odihnesc mai mult, avem si cateva DVD-uri de vazut, va fi si timp ploios zic astia cu prognoza. Daca voi avea energie, voi spala bine caruciorul pe care l-am primit si ma voi juca cu el prin casa...

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Dragelor, am intrat sa va spun ca va urmaresc din umbra si sa va rog sa nu va suparati pe mine daca scriu atat de rar: mai bine sa tac decat sa ma vait

Am vazut ca vorbeati despre utrogestan & gym - eu sunt unul dintre cazurile care ia si acum utrogestan si totusi la fiecare consult dr imi spune ca o sa am in continuare o sarcina fara probleme, ca si pana acum. Mie utrogestanul mi-a fost recomandat de prima dr. care mi-a urmarit sarcina - pentru ca fumasem pana sa raman insarcinata si zicea ca fumatoarele au sanse mai mari sa piarda sarcina. Tot ea mi-a spus ca - daca am facut sport pana sa raman - pot sa continui (inclusiv in trim I), insa sa reduc durata si intensitatea la 2/3. Daca as fi ramas la ea, probabil mi-ar fi scos utrogestanul pana acum (zicea ca trebuie luat pana simt miscarile lui BB).
Dr care ma vede acum insa mi-a spus chiar si la ultimul control sa iau in continuare utrogestan, desi imi recomanda de fiecare data sa ma duc la kinetoterapie.
Nu cred ca e o contradictie sa iei utrogestan si sa faci gimnastica pt gravide, ci mai degraba utrogestanul cred ca este dat de fff multe ori profilactic, fara sa fie intr-adevar o sarcina cu probleme, ci pur si simplu pt ca 'face bine'... (cumva ca vitaminele, cum ziceati voi).
Pe de alta parte, gimnastica pentru gravide nu presupune zbantuiala si tzopaiala - sunt mai degraba miscari controlate si recomandate gravidelor, menite sa ne mentina articulatiile sanatoase, si sa faca travaliul si nasterea mai usoara (personal cred ca mi-ar face mai rau o noapte de dans in club decat orele de gimnastica). Din punctul asta de vedere, presupun ca chiar si o graviduta cu probleme de sustinere a sarcinii ar putea sa faca cel putin o parte din exercitiile de la pregn-gym - bineinteles cu condia ca kinetoterapeutul sa stie de probl ei si sa adapteze programul.

22+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

BUNA FETELE, ce bine, e weekend!
asa de frumos a fost afara, am gradinarit un pic, pacat ca de miine cica se strica vremea.

Valy imi cer scuze dar abia acum am vazut mesajul tau, eu cind intru de la servici nu ma loghez (adik doar trimit mesajul, intelegi tu), deci nu vad PM-urile. ti-am raspuns

ce se mai maninca pe aici ??
deci eu: ciuperci la tava, salata varza cu morcov, ardei si rosii umplute cu carne de curcan, snitele de pui pt copii. plus ca face berbantul clatite dimineata si pancakes, si ajunge atita potol pt un weekend

despre utrogestanul asta, va spun cum facem noi aici: la sarcini cu probleme se face frumos analiza, se masoara nivelul progesteronului si daca e cazul, se suplimenteaza, daca nu e cazul, in plus nu se da ca n-are nici sens si nici bine nu face. nu e o vitamina! insa e-n trend cred, ca vad ca sarcina e considerata acum in tara un fel de boala, trebuie neaparat umflata gravida cu medicamente ca altfel nu e bine mare pacat, nu era asa acum citiva ani, nu stiu ce s-a intimplat.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput