Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
dannett spune:
Buna burtici!
Ce active ati fost in dimineata asta...
IIuli, da, i-am spus lui Herghelegiu dinainte de problema si mi-a spus ca el nu o vede.Macar ma consolez ca daca este e foarte mica si nu e usor sesizabila.
Michelle, nu ma mai duc si la Iliev..nu mai vad sensul.22+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
muraturica spune:
Hello.
Ioana, bine ai revenit.
Fleur, mult succes cu glicemia ta. Sunt sigura ca o sa reusesti. In rest, nu te stresa prea tare.
Nu stiu ce sa va mai raspund ca am citit tot in diagonala din lipsa de timp. Oricum, bafta pt cine are eco si ma gandesc cu drag la toate.
Aseara observam ca de cand sunt gravida mi-au aparut mai multe alunite. Am citit ca ar fi normal in sarcina, dar tot ma streseaza. Eu oricum am cateva mai mari si reliefate din nastere si le tot tin sub observatie. Una parca s-a marit si ma cam sperie, dar nu sunt sigura. Ce-i drept stiu ca nu e buna expunerea la soare cu alunite si eu in fiecare vara am stat la plaja ca o soparla. Ooops...
Voi ati patit asa ceva?
Ma gandeam sa ma dau pe fata, gat si decolteu zilnic cu crema de protectie solara. Stiti vreuna bio?
Sper ca sunteti toate bine. Va pup cu drag. 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana3110/ioana3110.jpg)
ioana3110 spune:
muraturico, cate kg ai pus pana acum/?
eu ma simt ca tancul sovietic. Am 7 kg in plus....
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
salutare si de la mine.
dannet-mie geneticiana mi-a spus ca artera asta subclavie aberanta nu se mai poate asocia si cu alte trisomii- doar cu alte anomalii cardiace care se pot vedea la ecografii sau nu....
si eu stau cu inima cat un purice pana la morfofetala cu speranta ca nu mai apare nimic.te rog sa ma tii si pe mine la curent.
cele care aveti 19-20 saptamani cum il simtiti pe bebe???
va pupicesc pe toate.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Hi fetele,
Ma pregatesc de birou.
Ioana, bine ai revenit, chiar ne ingrijoram pentru tine. Amniocenteza e o procedura simpla, eu iti doresc o asteptare cat mai scurta pentru rezultate, ca asta e cea mai grea.
Michelle, restrictii de dieta am asa: cat mai putine fainoase, doar putina paine integrala am voie, interzis orezul de orice tip, de evitat cartofii, pastele, interzis tot ce e indulcit cu zahar, miere etc, interzise sucurile de fructe si asocierea fructelor cu mesele principale.
Muraturica, nu-ti face griji cu alunitele dar fii atenta totusi la expunerea la soare in perioada asta. Au fost si sunt multe explozii solare puternice iar in starea noastra trebuie si mai multa protectie. Produse iti recomanda fetele, aici cred ca sunt marci diferite.
Fetelor, sunt happy ca am carucior! Am primit complet neasteptat un Peg Perego in buna stare, se poate deplasa din pozitia bebe cu fata spre tine in cea cu spatele si se face si landou! Il spal si il fetzuiesc bine si o sa pun o poza sa il vedeti. Mai ramane sa iau scaun auto si eventual un cadru pe care sa stea, si gata!
A, sa nu uit ideea, nu stiu daca diabetul de sarcina asociat cu nr de kg acumulate. Eu am greutatea mare dinainte, dar inainte nu aveam diabet. Raportez pana acum aproape 3kg in plus. Am vazut insa la clinica de diabet o gramada de gravidute slabe ca un fir, monitorizate si indopate cu insulina...
Va pup, revin de la birou. 25 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
muraturica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 muraturico, cate kg ai pus pana acum/? eu ma simt ca tancul sovietic. Am 7 kg in plus.... 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
Am pus 4 pana acum. Semnatura nu e actualizata, sunt pe la jumatea sapt.18. Adevarul e ca si eu ma simt greoaie si parca abia ma misc.
![](gravida.gif)
Porumbita spune:
eu am 21 de sapt si pe bb il simt ff activ de f multe ori pe zi (stiu sigur ca la sarcina trecuta nu il simteam asa mult la varsta asta)
vreau sa va intreb legat de morfofetala de trim 2
de care faceti?
1. simpla?
2. simpla cu doppler?
3. simpla + 4D fara doppler?
4. 3. simpla + 4D cu doppler?
evident preturile difera la variatele astea, e crescator
stiu ca toate masuratorile se fac in 2D (asta numesc eu simpla)
dopplerul vizualizeaza vasele de sange de la BB
4D vede miscarile in timp de real ale lui BB si ai pozele alea cum arata copilul - asta pare asa mai mult pt confortul parintilor;
la primul am facut, mie imi place poza aia insa sotului nu si el zice ca ne putem lipsi de ea
ldeci? cu care ati votat/votati? de ce? in strainate care se face
si va rog eu raspundeti ca am programarea in cateva zile....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina1984/cristina1984.jpg)
cristina1984 spune:
Valy eu am 19 saptamani jumate si il simt pe bebe numai sub buric. Simt parca cum se intoarce de pe o parte pe alta, nu as zice ca se simte ca o lovittura. 19+
Vlad Nicolae
dannett spune:
Porumbita, eu zic ca e f important sa faci si doppler. 4D e optiunea ta. Ciudat ca pe mine nu m-au intrebat dr-ii de care vreau..22+
roxi25 spune:
buna fetelor, si eu am avut cateva zile mai grele la birou, dar sper in mai bine, ma bucur ca e cald afara si abia astept sa mergem la targ
porumbita, eu voi face 4d+doppler, dar mai am de asteptat pana pe 9 aprilie
valy, eu il simt pe bebe 1-2 ori pe zi, mai mult seara, parca pulseaza ceva in burtica
ioana, multa sanatate si sa vii cu vesti bune de la amniocenteza 19+