Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, m-ai inspirat adeseori, asa ca te intreb si pe tine: ce i-ati luat lui Vladimir?

PS. Voiam sa mai experimentam o data faza cu "alege-ti ce-ti place" dar mi se pare riscant pentru ca e posibil sa vrea ce are acasa (identic sau asemanator) sau porcarii ca si telefonul cu Spidermen de aseara. Sau lucruri care nu se incadreaza in buget ca si casuta de gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, m-ai inspirat adeseori, asa ca te intreb si pe tine: ce i-ati luat lui Vladimir?

PS. Voiam sa mai experimentam o data faza cu "alege-ti ce-ti place" dar mi se pare riscant pentru ca e posibil sa vrea ce are acasa (identic sau asemanator) sau porcarii ca si telefonul cu Spidermen de aseara. Sau lucruri care nu se incadreaza in buget ca si casuta de gradina.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai, cat am fost eu la Hanovra si m-am plimbat prin halele de expozitie, am gasit o tableta cu specificatii tehnice foarte bune la un pret ok.

I-am zis ca e cadoul lui, am luat-o mai mult pentru deplasari.
Eu ma gandisem la o bicla cu pedale, trotineta pe masura lui (ca acum merge cu a mea), iar skate deja are si tot exerseaza (a invatat sa isi tina echillibrul pe el).

cadoul lui va fi ca sapatamana viitoare cand vom pleca la Roma 4 zile si el o sa mearga cu avionul (imi cere asta de mult timp). a mai mers cu avionul dar avea doar 8 luni.

nu stiu cat de util iti e raspunsul meu. Dar daca ar fi sa mai achizitionez vreun cadou as lua ceva ce foloseste la facut miscare

Mergi la inceput

Bianca, si eu ma orientasem inspre bicicleta -eram dispusa sa-i iau neagra pentru ca ii place negrul- sau kart cu pedale/tractor (cu remorca) cu pedale dar el a ales motocicleta cu acumulatori; acum, sta ca pasha calare si numai apasa pe buton. La faza asta e ca ma-sa: mai bine ma vaiet ca-s obeza si-mi fac inima rea ca nu intru in haine decit sa-mi misc kuru' la sala.
Acum, eu sint dezamagita de asa cadou si i-as mai lua altceva; m-am gindit din nou la bicileta -una "locala", mai ieftina- dar ma tem ca nu-i va placea.

Tableta as vrea si eu -am vazut pe net la preturi rezonabile- dar Jambo nici nu vrea sa auda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ina, dar trotineta? sau skate-board? role?

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca imi place mult la ce te-ai gindit. Si eu as fi fericita in locul lui Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - acum am vazut pozele vladimirescului
doamne ce fetisoara are cand se uita cumva in sus cu peruca aia verde pe cap
pupacim cu drag si spor
noroc de pozele tale ca mi-am adus aminte sa va spun ce prestam noi toti aseara (adica intreaga familie, aliniati) - MENEAITO
pacat ca nu am avut cum imortaliza momentul ca nu aveam voie sa miscam in front
...si eu care o stiam cu valsuri si menueturi...

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 11 luni

Mergi la inceput

inapreda - ce mult imi placi cand te simti fericita
(nu ca altfel nu mi-ai place)

Mergi la inceput

ilinca - ce mai faceti cu tusea?
sunteti mai bine, da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ina, dar trotineta? sau skate-board? role?

Trotineta are. O are de anul trecut si-i place, desi inca nu-si tine bine echilibrul pe ea. Si tricicleta dar nu se da cu ea; o foloseste ca si bobby-car-ul.
Nu stie sau nu vrea sa pedaleze. Cred in ultima varianta pentru ca i-am aratat de mai multe ori si anul asta si anul trecut.

Role? Eu nu ma stiu da, motiv pentru care mi se pare ceva "foarte greu" si ma gindesc ca e prea mic. Nici nu stiu care sint de calitate (ca sa vezi ce probleme am); am cautat anul trecut pentru un finutz si toate imi parea "de plastic", motiv pentru care am renuntat si i-am luat altceva. La ce tre' sa ma uit? Toate sint din plastic din ala nashpa si dur?
E greu sa te dai pe role? Nici pe patine nu stiu si, si acum, mi se pare al naibii de greu.

PS. Par prostanaca, stiu, dar asta am in cap vis-a-vis de acest subiect; nu mi-au placut "never" aceste activitati si nu stiu cum sa mimez entuziasm; desi mi-ar placea mult ca Ian sa fie sportiv.

Mergi la inceput

inapreda - rolele de calitate au rotitele din silicon

Mergi la inceput