Transportul scolar

Transportul scolar | Autor: gabitza2005

Link direct la acest mesaj

In cazul unor activitati organizate de gradinita sau de scoala (teatru, muzeu, opera...) in afara institutiei ce presupune folosirea unui mijloc de transport copii dumneavoastra cu ce sunt transportati pana acolo ??? Autocar, autobuz, microbuz, metrou???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La gradinita au avut si microbuze si autobuze. La scoala doar autobuze. Nu au toti locuri pe scaune. In excursii in afara localitatii merg cu autocare si au locuri pe scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Asa cum spune Anya e si la noi.

Autobuze gen RATB la deplasarea in oras: teatru, circ, muzeu.

Autocar pentru excursii in afara orasului.

Eu cand eram copil imi amintesc ca mai mergeam si cu autobuzele care circulau in mod obisnuit. Pe ei nu-i duce niciodata asa, indiferent cat este de aproape. Prefera sa-i duca pe jos, dar de cele mai multe ori renunta la actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Si la noi pentr deplasari in oras tot autobuze RATB si nu au loc toti pe scaune. Mie una nu mi se pare chiar normal ca un copil de 5-7 ani sa stea in picioare aproape o ora dus si una intors si sa se tina singur de o bara.

La noi in tara chiar nu exista reglementari pentru transportul copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De acord cu tine si mie mi s-ar parea ok sa stea copiii pe scaune. Problema principala sunt costurile. Daca pe langa biletul de circ/teatru mai pui si autocar s-ar putea ca multi copii sa nu-si permita sa mearga. Si asa, cu ocazia "saptamanii altfel" am auzit discutii intre parinti referitor la efortul financiar. Un mers la teatru, un mers la un muzeu plus excursie la munte - cu prezenta obligatorie pt ca au primit ordin sa puna absente. Probabil la excursia la munte nu va pune absente, dar sunt parinti care nu-si permit sa dea atatia bani intr-o saptamana.
Sa nu zic ca teoretic ar trebui sa aiba si centura pusa, nu?

Mergi la inceput