Un creion, un caiet, o carte - cap 3
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Alinutzo dar pe mine ma vezi castigatoare???
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
laura-s spune:
Papanashule multumesc pentru bani, vor avea niste sarbatori deosebite si imbelsugate.
Si ma bucur nespus ca ai trimis bani si pentru Alex, Diana merita sa poata avea grija de puiul ei asa cum trebuie; nu e o suma mare, dar conteaza ca e din suflet si ca va ajunge acolo unde trebuie ca Diana sa ne poata ajuta in viitor cu copiii nostri.
Azi merg din nou la Luca impreuna cu tatal lui si doi din fratii lui, lavi si Sebi; sper sa ma lase sa intru si eu ca azi nu e program de vizita.
va pup,
Laura
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anda08 Lumina sfanta pentru copii - actiune in cadrul campaniei "Gestul care poate schimba un destin" - o campanie umanitara a celei mai mari comunitati de parinti: desprecopii.com Si nu in ultimul rand dorim sa multumim sponsorilor: www.tnb.ro/" target="_blank">Teatrul National Bucuresti , 4ward - organizator de evenimente, www.anahotels.ro/offers-en.html" target="_blank">AnaHotels www.desprecopii.com/Images/Upload/4ward.jpg" border="0"> www.desprecopii.com/Images/Upload/ana6.jpg" border="0"> www.desprecopii.com/Images/Upload/teatru4.jpg" border="0"> Va doresc o zi buna ! Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates |
LIKE
BRAVO
SUCCES lAURA,sper sa l poti vedea pe Luca
diannaalex spune:
Simona multumesc din suflet draga mea abia astept sa ajung la familiile mele, nu i-am mai vazut de mult si chiar ma gandeam zilele astea la ei. Multumesc din suflet si pentru banutii donati pentru terapia lui Alex . Sper maine sa merg la cumparaturi si sambata sa pot ajunge la copiii de la Tanacu ca duminica nu pot ajunge ca e ziua piticului meu. O sa revin cu scan dupa chitanta cand dupa ce fac cumparaturile
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
Daca va place un vot va rugam nnd1si nnd2. Multumim
alinuk spune:
Diana
sa stii ca e cineva acolo sus care are grija de voi
noi doar facem ce stie EL ca e nevoie
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Lumina Sfanta pentru copii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
deci eu va zic sa va bagati la bilete
ca se vor mai suplimenta premiile
avem o prietena care poate ne va scrie si aici
doneaza impreuna cu colegele ei 3 seturi AVON
o sa revin la sub cu detalii despre ce contin
multumim tuturor
Anda
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Alinutzo dar pe mine ma vezi castigatoare??? |
nu am nici o legatura cu mama omida ...
si nici pile nu pot sa pun niciunde
doar ca mi-as dori sa castigati cat mai multe
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
rall spune:
citat din mesajul lui papanash Buna dragilor, am facut acum viramentele urmatoare: Laura-25 - 200 RON Laura_s - 400 RON Rall - 400 RON Diannaalex - 1500 RON |
Am primit banii, multumim
Avand in vedere ca familia de la Tg Bujor are primite deja de la helbi hainute, cateva rechizite si dulciuri, cred ca suma e prea mare pentru ei. Ma gandesc sa gasim inca o familie careia sa ii aducem bucurie din partea DC! O sa vorbesc si cu Lalua, voi intreba si matusa de la Tg Bujor si va anunt!
giulia81 spune:
alinuk, ai receptionat calculatorul?
rall, ramane stabilit sa se ridice coletele maine din Bucuresti si vor ajunge pe luni la Galati
buna idee asta cu tombola, felicitari pentru idee si multumim sponsorilor!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
rall spune:
citat din mesajul lui giulia81 rall, ramane stabilit sa se ridice coletele maine din Bucuresti si vor ajunge pe luni la Galati |
Grozav