Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
eu am fost la scoala acum si nu era afisat decat nr copiilor inscrisi in etapa a1a si nr de locuri pt etapa a2a

nu se afiseaza si numele copiilor inscrisi in prima etapa? sau cand ne vedem si noi pe liste?stie cineva? la voi cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

MIRCLAU, eu acuma am fost la scoala si mi-au spus ca listele se vor afisa dupa ce se va termina si etapa aII-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

[quote]citat din mesajul lui Guguluff

L.E. Incredibil... am sunat la 17 sa vedem daca suntem pe listele lor si stupoare, nu suntem recenzati la ei. Nu se mai poate sa o recenzam acum... fiindca a trecut faza cu recenzarea. Cica nu a venit nimeni sa ne recenzeze si e vina noastra!!! Ca ce, ca nu au mers ei pe teren? Fi-mea e inscrisa la gradinita de stat, foarte aproape de scoala, la nastere am avut aceiasi adresa, de ce nu ne-au recenzat la timp si de unde era sa stiu eu ca nu mai are loc daca nu o recenzam fizic. Strada apartine, dar copilul nu e pe liste. Cica in faza III nu apartinem de ei ca nu suntem recenzati si nu se mai poate face nimic, morti copti trebuie sa o inscriem la ei acum, in ultimele zile. Dar nu vreau acolo, nu am vazut conditiile in care invata, nu au invatatoare pentru pregatitoare si a tipat secretara la telefon ca la ultimii oameni. Ce bataie de joc e sistemul asta de invatamant... ce rusine... Platim ca prostii dari la stat si pentru ce? Ca sa fi tratat ca un infractor, cand nu-si fac ei datoria.

Genul acesta de intamplari reale, ma fac si pe mine, mama de copil inscris deja, sa imi pun intrebari despre cat de "linistita" pot sta...
Si eu ma gandeam ca poate azi la scoli vor afisa o lista nominala. Inteleg Mirclau ca la voi nu este, deci ca si in alte situatii, daca nu sunt obligati, nu o vor face, sa asteptam sa se tipareasca catalogul...aflam atunci . Nu mai trec pe la scoala, am vazut ce locuri au ocupate, ce au mai scos pentru etapa 2 pe net.

Mergi la inceput

eu credeam ca o sa afiseze nominal,dar e ciudat, de ce dupa etapa a2a?
intelegeam dupa fiecare etapa sau la sf inscrierilor,sunt curioasa la alte scoli cum este afisat....

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La voi la scoala s-au afisat listele cu cei inscrisi?
Conform calendarului inscrierii pe 19 trebuie afisate listele cu cei inscrisi in etapa1. Mie mi-au zis la secretariat ca inca nu le-a dat inspectoratul acceptul sa afiseze lista.De asta intreb, se intampla la toate scolile sau doar la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

La scoala noastra erau afisate inca de sambata listele cu cei deja inmatriculati (pregatitoare si cls I, pe liste separate), iar azi dimineata era si statistica cu locurile ramase libere pentru etapa II (asa cum apare si pe net).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Fran, nici la scoala unde vrem noi sa il inscriem pe Alex nu e afisat (e in Ilfov), si telefonul e pur si simplu scos din furca, nu pot suna...

Mergi la inceput

MATAHUT lista era nominala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

MATAHUT lista era nominala?

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

Da, sigur, nominal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Da Fran, asa stiam si eu din planul de masuri afisat pe ismb.ro, mai exact:
"Afisarea in fiecare unitate de invatamant cu nivel primar a listelor copiilor inmatriculati in prima etapa".
Eu ma asteptam la liste nominale, dar e interpretabil. Pot pune o lista cu numarul total de inscrisi, ceea ce oricum putem vedea si pe site.
Am recitit planul de masuri pe urmatoarea perioada si intotdeauna cand e vorba de locuri, se face referire la: afisarea numarului de copii...inscrisi, neinscrisi etc. Deci eu o lista inteleg ca e totusi o lista nominala si ar trebui sa insistam pe la scoli pentru mult mediatizata "transparenta" promisa.

Mergi la inceput