Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Am vazut si eu aseara. Probabil cu doua zile inainte de incheierea inscrierilor o sa mai precizeze ei ceva. Tara de kkt! Am inchis ochii la multe mizerii dar inscrierea la scoala de anul asta m-a scarbit pentru mult timp de-acum inainte.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
coracora1 spune:
Subscriu intru totul la postarea de mai sus a lui Androix. Uneori simt ca nu mai am nici energia necesara pentru a-mi exprima dezamagirea si frustrarea care vine din neputinta de a schimba ceva. Am asteptat etapa 2, iata-ma la sfarsitul etapei 1 si habar n-am daca la scoala la care as vrea sa-mi inscriu copilul (care apropo! e cea mai apropiata scoala de domiciliu, doar ca -deh- e in alt sector...) se vor face sau nu inscrieri in etapa 2, fiind cica o scoala dintre alea mai cautate. Am sunat vineri toata ziua la secretariat pe toate telefoanele posibile - nici vorba sa raspunda cineva. De altfel cred ca erau scoase din priza. Ce ghinion sa trebuiasca sa-mi inscriu copilul in ceea ce ar trebui sa fie o etapa minunata in viata lui (si a mea, nu-i asa?) in mijlocul acestei harababuri generale.
Fomalhauti spune:
Au aparut criterii noi! De pe link-ul de la prima pagina, se cauta fiecare scoala, pe sectoare. Eu m-am uitat la 3 scoli si sunt putin diferite.
Androix spune:
Nu gasesc criterii noi. La ce scoli anume ai gasit tu?
Nici macar locurile ramase pentru etapa II nu s-au afisat inca.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Fomalhauti spune:
Cred ca trebuie sa rectific: eu m-am uitat la Goethe, Vlahuta si Elena Vacarescu, adica cele cu germana si au aparut niste criterii noi (desi nu scrie ca ar fi pentru etapa a doua). M-am uitat acum si la alte scoli si nu a aparut nimic.
Fomalhauti spune:
La "Elena Vacarescu" scrie "copii care frecventeaza gradinita din proximitatea unitatii scolare". E o gradinita mai aproape de "Elena Vacarescu" decat gradinita 85? Sau la 85 se refera? Sau la gradinitele particulare din zona?
usorlili spune:
Dar inscrierea incepe marti, nu? Pe 20 martie.
PS: M-a derutat punctul 4. de aici: http://www.isjmm.ro/download/adresa_mects_33480%20din%2016.03.2012-finalizare%20prima%20etapa.pdf
mamaruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti La "Elena Vacarescu" scrie "copii care frecventeaza gradinita din proximitatea unitatii scolare". E o gradinita mai aproape de "Elena Vacarescu" decat gradinita 85? Sau la 85 se refera? Sau la gradinitele particulare din zona? |
Cred ca intra si gradinita de pe Iorga, nu prea vad de ce nu ar intra