experiente mistice - (6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KittyMummy spune:

Buna tuturor

Am si eu o intrebare legata de un vis de-al meu, poate reusiti sa ma lamuriti

Circumstantele: bunica mea din partea mamei, care m-a crescut de mica si de care am fost extrem de apropiata, (locuiam in acelasi oras si cartier)a murit in urma unui al doilea infarct, in spital (care ar fi putut fi prevenit daca doctorul ei de inima nu ar fi refuzat sa o ajute fara mita)cand eu aveam 15 ani. La scurt timp dupa inmormantarea ei (cam 3-4 saptamani dupa inmormantare), eu impreuna cu mama inca mai purtam doliu/negru deoarece amandoua inca sufeream mult, decesul fiind foarte rapid si neasteptat. Intr-o noapte, cam 3-4 saptamani dupa inmormantarea bunicii mele, eu am visat-o pe bunica mea si pe mine insami. Eram amandoua intr-un spatiu indefinit, gri/negru complet unde nu puteai sa iti dai seama unde e sus si unde e jos. Alte culori nu erau acolo si eram singure acolo. Bunica mea era imbracata in hainele noi in care am innmormantat-o, iar eu eram imbracata in negru, in hainele de doliu. Bunica mea parea sa aiba aceeasi varsta pe care a avut-o cand a murit, nu arata mai tanara si nici mai batrana. Si apoi ea mi-a vorbit, mi-a spus ca este bine acum, ca este in siguranta, ca nu mai trebuie sa plang pentru ea, mi-a vorbit iubitor si tandru asa cum imi vorbea si cand traia. Dupa care mi-a cerut sa incetez sa mai port haine negre de doliu si eu am refuzat si atunci ea a venit la mine, mi-a dat bluza neagra jos si mi-a pus o bluza alba pe mine. Eu nu intelegeam de ce a facut asta si imi era dor de ea si plangeam si ea tot incerca sa ma linisteasca, dupa care, la un moment dat, am observat ca in bratele ei aparuse brusc, ca prin minune un bebelus mic/poate nou-nascut, nu sunt sigura cat de mic. Asta mi-a atras atentia, iar apoi bunica mi-a zambit in timp ce tinea bebelusul in bratele ei si mi-a spus ca acel bebelus este fetita mea dupa care mi-a dat-o in brate foarte repede si eu m-am uitat in jos la bebelus si apoi mi-am ridicat privirea spre bunica mea dar ea disparuse si ma lasase singura cu acel bebelus. Si apoi m-am trezit.
De atunci, acest vis mi-a ramas intiparit in memorie si m-am tot gandit la el, incercand sa gasesc raspunsuri.

Intrebarile mele legate de acest vis sunt: ce inseamna, care este semnificatia acestui vis?
ce inseamna bebelusul, faptul ca bunica mea a tinut-o in bratele ei si apoi mi-a dat-o mie si ea, bunica a disparut?
ce era locul acela in care eram?
de ce bunica mi-a dat o bluza alba in loc de bluza mea neagra de doliu?

voi ce credeti? ce parere aveti?

Sper ca nu am deranjat subiectul cu acest mesaj al meu

Toate cele bune tuturor si va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri/pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

kittymummy,
ti-am scris un mesaj pe privat, acum cateva zile, raspuns la visul pe care l-ai avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Sarbatori fericite tuturor!

In urma cu patru ani am cunoscut o persoana care seamana mult cu mine, (fizic) am fost confundate pe strada, amandoua simtim ca ne stim dintotdeauna. A aparut in viata mea intr-un moment in care aveam nevoie de ea, ne-am certat, ne-am impacat, simt ca ceva ma leaga de ea, si ea spune acelasi lucru. Avem multe in comun.
Cum pot sa aflu mai precis ce legatura a fost? Daca a fost? Nu stiu de ce dar eu am senzatia ca am fost surori....







"Nimic nu e mai scump decat ce primesti gratis."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikic88 spune:

Intr-adevar Dan Seracu,este o persoana care prin lucrariile sale poate schimba viata oamenilor ,in bine.Pot sa va spun pe scurt povestea mea,acum cateva zile am trecut printr-o stare de depresie din cauza unei probleme de sanatate care numai imi dadea pace,dar datorita unei prietene foarte apropiate,pot sa spun ca mi-am schimbat viata 180 grade.Ea a fost cea care mi-a recomandat sacitesc cartea " Cauzele spirituale ale bolilor " scrisa de Valeriu Popa.Am ramas surprinsa sa descopar ca boala mea,se manifesta exact din cauza trairilor pe care le simteam si eu...De la aceasta carte am ajuns la "Autocontrolul Pas cu Pas" scrisa de Dan Seracu.Aceasta carte mi-a schimbat viata si modul de a gandi.Este intr-un totul adevarat ce exprima Dan Seracu in aceea carte..Nu-mi vine sa cred cata fericire si liniste sufleteasca poate sa iti aduca....
Cine doreste sa treaca la un alt nivel spiritual,recomand sa isi faca timp sa citeasca cartea.
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Sarbatori fericite tuturor!

In urma cu patru ani am cunoscut o persoana care seamana mult cu mine, (fizic) am fost confundate pe strada, amandoua simtim ca ne stim dintotdeauna. A aparut in viata mea intr-un moment in care aveam nevoie de ea, ne-am certat, ne-am impacat, simt ca ceva ma leaga de ea, si ea spune acelasi lucru. Avem multe in comun.
Cum pot sa aflu mai precis ce legatura a fost? Daca a fost? Nu stiu de ce dar eu am senzatia ca am fost surori....

"Nimic nu e mai scump decat ce primesti gratis."


trairea , experienta si viata alaturi de aceasta fiinta iti este "documentul" cel mai sigur care te poate ghida in intelegerea acelor legaturi de dincolo de realitatea fizica.nu are importanta ce ati facut in trecut, ci ce puteti cladi in viitor, in aceasta viata, daca v-ati regasit.persoanele care apar in momentele dificile de viata, sunt ingeri trimisi de DUMNEZEU.daca acel inger a mai aparut in experienta ta, ca suflet, spirit, atunci esti binecuvantata. revelarea legaturilor profunde vine prin iubire, numai prin iubire!
porneste in cautare prin iubire si ai sa descoperi multe taine care va leaga.
iti vorbesc din experienta. eu si ingerul meu am descoperit multe legaturi, dintr-un trecut care se intinde pana la esenta divina a fiintei. eu sunt mai modesta, ingerul meu est mai curios din fire, si a facut access la hipnoza, ca sa poata scoate din "desaga" cu amintiri subtile informatii despre fiintele din realtiate care eram eu si el.si tot din experienta iti spun ca m-am certat si iertat de nenumarate ori. Indiferent de motiv, nimic, dar nimic nu a putut si nu va putea in viata asta sa desparta ceea ce a fost cladit in legea divina.
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

https://www.wetransferbeta.com/downloads/ad2e6ec0cbee130f599b5f648968136020130105220935/9dabdeb16b59fe5d5091776450d5a44c20130105220935/2ecdb3

"si viata continua", este numele filmuletului din linkul de mai sus. este accesibil pentru descarcare pana pe 19 ianuarie. este o incercare frumoasa de a pune in imagine legaturile dintre viata pe pamant, si lumea spirituala.
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

la timpul 14 minute si 4-5 secunde,al acestui link www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/pr-arsenie-boca-drumul-sufletului-dupa-moarte-si-p" target="_blank"> http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/pr-arsenie-boca-drumul-sufletului-dupa-moarte-si-p parintele descrie o realitate pe care omul o traieste, in mod, clar in stare de vis. dincolo, dupa moarte, spune parintele, nu mai este "har" de la DUMNEZEU. in vis, experimentezi cu "har"ul puterii de a decide, o realitate pe care prin moarte, o traiesti fara nici o putere de a schimba ceva. acolo doar traiesti, si ceea ce traiesti, este esenta energiilor create in timpul vietii. sadesti in experienta de viata suferinta in celalalt, traiesti in suferinta, pentru ca energia creata in celalat este oceanul de "viata" dupa moarte. sadesti lumina, traiesti in lumina. sadesti speranta traiesti in speranta. dai ajutor neconditionat, primesti ajutor neconditionat...si, o, Doamne, este atata nevoie de ajutor dincolo... sunt lucruri pe care parintele le spune din expeienta lui, pe care eu , sincera, nu pot sa le sustin. insa ceea ce spune, este similar cu realitatea pe care si eu o cunosc, printr-o altfel de viata, viata misticului fara manastire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Acum cateva saptamani am avut cateva vise interesante, in primul vis stiam ca eram in cautarea unui drum care ducea spre un anumit oras (eram singura, fara familie), mergeam pe jos, eram cumva in centrul unui orasel, dar totusi erau parca dealuri in jurul centrului. Am luat-o pe un drum, am mers putin si am observat o stramtoare asa cum vezi in munti, doua stanci inalte foarte apropiate, nici nu te puteai strecura printre ele, am aruncat o privire si m-am gandit ca nu are sens sa continui pe acel drum asa ca am plecat de acolo. Dupa cateva minute, am gasit un deal/munte (nu sunt sigura ce era caci in vis nu am vazut cat era de inalt) care avea un drum foarte larg, liber, si am inceput sa urc incet. Tin minte ca in vis imi vedeam piciorele cum fac incet pasii in sus, pe drumul presarat cu pietris.

Dupa cateva zile am visat cu un sarpe negru, parca eram intr-o incapere si deodata a intrat un sarpe (nu imi amintesc sigur dar parca era negru), care venea spre mine, initial m-am speriat, cred ca instantaneu am realizat cumva in vis ca nu e bine sa visez cu sarpe :), dar apoi am reusit sa il prind cumva si l-am ucis, “l-am facut praf”, chiar acest gand mi-a venit in timpul visului.

Dupa alte cateva zile am visat ca eram intr-o cladire, parea sa fie un fel de castel, care avea niste canale prin care apa (banuiesc ca apa marii) putea sa patrunda catre etajele superioare. Stiu ca eram impreuna cu sotul meu prin preajma unui canal de acest gen si am inceput sa vad cum incepe sa urce apa. Era foarte murdara, m-am temut la un moment dat ca va ajunge la noi si chiar am vrut sa plecam de acolo, dar apa s-a oprit, a incetat sa mai urce, s-a oprit chiar departe de noi, o vedeam dar ea a incetat sa mai urce. Stiu ca nu e bine sa visezi cu apa murdara, poate nsa ca e bine ca nu a ajuns la noi pana la urma ci s-a oprit la o distanta apreciabila.

Ce inseamna toate astea? Schimbare? Renuntarea la o cale si gasirea alteia noi? In ce domeniu? In viata in general? Probleme? Rezolvarea problemelor?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Citesc cu înfrigurare tot ce se scrie pe aici... Mama mea a murit în urm#259; cu dou#259; s#259;pt#259;mâni de cancer. Din p#259;cate, rela#539;ia dintre noi n-a fost una lini#537;tit#259;. Vroiam doar s#259; v#259; spun c#259; înainte de a o vedea în via#539;#259; pentru ultima oar#259; am visat-o, pe ea #537;i pe sora mea, vis care s-a repetat de mai multe ori. Nu #537;tiu ce se întâmpla concret în vis, #537;tiu doar c#259; m#259; trezeam #537;tiind c#259; le-am visat.Timp de aproximativ o s#259;pt#259;mân#259; am avut o stare accentuat#259; de nelini#537;te, mi-era fric#259; s#259; m#259; duc s#259; m#259; culc, presim#539;eam c#259; ceva r#259;u avea s#259; se întâmple, numai la moarte m#259; gândeam. Sentimentul pe care îl aveam când r#259;mâneam singur#259;, seara în camera mea, era ca #537;i cum moartea îmi d#259;dea târcoale, nu #537;tiu cum s#259; explic ceea ce sim#539;eam.. La scurt timp am primit un telefon de la mama mea, c#259; s#259; m#259; duc s#259;-mi cear#259; iertare dac#259; mi-a gre#537;it, c#259; vrea s#259; m#259; vad#259;.... Ce semnifica#539;ie o fi având astfel de premonitii ? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

pisimuky, mama ta, simtind ca vremea s-a apropiat sa paraseasca acest plan fizic, s-a pregatit pentru plecare, energetic, spiritual. A fost, indiferent cate greseli a facut, un spirit mare, daca a inteles ca o eliberare prin iertare poate duce la inaltare dupa plecare. Nu ai ajuns la aceasta constientizare decat daca ai asimilat niste legi spirituale mai intai. Ca unii sunt mai stangaci in punerea in practica a acestor legi, este posibil.

Procesul de purificare mental, emotional prin care a trecut, bineinteles te includea si pe tine, probabil pe toti ai dumneaei din viata. Mentalul este doar un ecran pe care se proiecteaza niste informatii mai mult sa mai putin controlate de ego. Cata importanta da egoul acestor informatii, este o chestiune de decizie personala. Conectarea prin vis este o modalitate de conectare cu energiile subtile. Simtirea ca ceva iti da tarcoale, daca am inteles bine, este reala. insa nu cred ca iti dadea tarcoale moartea, ci corpul energetic al mamei tale, conectat cu realitatea ta enegetica datorita experientei commune. conectarea s-a facut in special pentru ca mama ta lucra la procesul de "purificare", inaltare.
Sper sa iti gasesti si tu linistea si iertarea, pe care o poti trimite si acum, dupa parasirea corpului a spiritului mamei tale. asa se va inalta si ea, si te vei elibera si tu. cu cat vei face acest lucru mai devreme, cu atat mai bine, iarta-ma, dar acele numere au facut citirea mesajului cam greoaie. daca am interpretat ceva gresit, imi cer iertare.

te pot ajuta sa intelegi , in masura in care tu esti deschisa sa cunosti. nu eu iti dau informatia, tu deja o detii prin simtire, constientizare si vis. indiferent de ce fac parintii, ei sunt totusi cei de la care ai viata .si pentru darul de viata, alte rautati raman in umbra unei furtuni care poate trece, daca lasam soarele sa rasara...soarele divin, gratia, iubirea divina, iertarea .depinde numai de noi, ce alegem sa traim, in furtuna unei amintiri ce va ramane o vesnicie pana cand va fi transformata in lumina, sau eliberata din "karma" prin ietare, si traire in armonia unei gratii de iubire.

numai pace.

Mergi la inceput