experiente mistice - (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Mind Science Kept Hidden Documentary

http://www.youtube.com/watch?v=3RDJEz_Iero&feature=related


un documentar pe care l-am ascultat cu placere, pentru ca am trait, manifestat multe informatii, din comentariul despre ceea incearca sa defineasca ca si constiinta, la nivel de corp uman, si viata.

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui 3x3
Mind Science Kept Hidden Documentaryhttp://www.youtube.com/watch?v=3RDJEz_Iero&feature=relatedun documentar pe care l-am ascultat cu placere, pentru ca am trait, manifestat multe informatii, din comentariul despre ceea incearca sa defineasca ca si constiinta, la nivel de corp uman, si viata.numai pace
"This video has been removed by the user. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ciudat, ieri inca era.

Il gasesti aici:

http://theoccultnetwork.com/mind-science-kept-hidden/

FF interesant, multumesc 3x3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Ciudat, ieri inca era.

Il gasesti aici:

http://theoccultnetwork.com/mind-science-kept-hidden/

FF interesant, multumesc 3x3


eu iti multumesc! ca l-ai gasit in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc eunice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

de ce se zice ca atunci cand visezi ca mori...sau moare cineva, se spune ca "iti moare moartea, si este de bine? am raspuns pe privat la o intrebare din 2009, si ma gandeam ca as putea da raspunsul pe experiente mistice.

visul este o calatorie in lumea nevazuta a universului uman, o lume a luminii transcedentale din creatia propie a omului, in drumul lui spre iluminare si cunoastere.

ca tot ceea ce voi scrie aici sa aiba sens, vedem omul ca fiinta completa, fizica, spirituala, si divina. fizic ne cunoastem, in biologic si psihic. spiritual ne redescoperim ca valoare interioara, prin constienta si constiinta in fiecare clipa de viata, iar mistic, prin acceptarea unui determinism divin al esentei profunde a fiintei umane.

in lumina celor spuse, corpul fizic are accesul la corpul spiritual si prin experienta onirica. corpul spiritual are forma, imagine, captata si constientizata in vis. forma -imaginea fizica din vis este replica corpul fizic, iar imbracamintea semnifica culoarea energetica care imbraca corpul(temporara-se schimba permanent in functie de experienta, si contextuala-depinde de multitudinea de evenimente din viata personala).

cand vizezi murind, sau pe cineva murind, imaginea din vis, este imaginea corpului energetic spiritual.emotia descarcata-traita la idea de moarte, descrie atasamanetul emotional-energetic.

moartea lui, inseamna "topirea" corpului de lumina-spiritual in corpul de "pamant"-simbolul corpului fizic.

...cu alte cuvinte, se genereaza, creaza o legatura directa dintre planul fizic, corpul fizic si planul mistic, corpul divin ,sufletul esenta de gratie divina, dar ceresc omului in aceasta viata, de la DUMNEZEU.
daca am reprezenta aceste trei planuri, fizic, de lumina, imagine, spiritual si divin, planul al doilea se dizolva in fizic; raman, pentru un timp, in comunciare directa, doar doua planuri, cel fizic si cel divin.

ce poate primi de la divinitate un plan fizic-corp in viata fizica? ARMONIE, SANATATE, GRATIE DIVINA, UN UNIVERS SE DESCHIDE CA SA SE MANIFESTE IN PUTEREA LUI DE CREATIE PRIN PLANUL FIZIC. SI ASTA INSEAMNA IN LIMBAJUL PLANULUI FIZIC BUCURIA DE A FI, REALIZARE, OPORTUNITATI DE VIATA, SANATATE, IUBIRE...

asa cum din batrani se zice cand vizesi ca mori iti moare "moartea",dispare sansa de a te pierde intr-un univers necunoscut,energetic de care nu esti constient si de care in mod general, toti traim purtati de valurile a ceea ce exista in universul subtil (scuze, nu toti! exista cineva aici care vede bine tot!).

numai pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:

Interesant ce spui 3x3 despre moartea in vis. Eu nu m-am visat niciodata moarta, dar am visat de multe ori oameni morti. Numai ca in marea majoritate "mortii" mei nu voiau sa fie morti. Se ridicau din sicriu si isi aminteau ca mai aveau ceva de mesterit..Iar eu ma straduiam sa-i conving sa se poarte ca mortii daca tot erau morti.

Despre partea cu vazutul eu una sunt in greva. Am preocupari muuult mai pamantene. Ce credeti ca face omul la batranete cand il apuca? N-o sa ghiciti nicioadata..Merge la colegiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Iris, succes la colegiu Si eu tot pe la batraneti le-am facut, asa-i cand nu gasesti alt hobby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

http://www.financiarul.ro/2011/05/24/descoperiri-uluitoare-despre-adevaratele-cauze-ale-cancerului-corpul-se-vindeca-singur/

un link pe care il atasez din toata inima la experiente mistice, pentru ca, in cele din urma, dezvaluie o realitate dureroasa din planul fizic cu emotia-energia din planul subtil manifestata in corpul fizic.

numai pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:


viata este calea. trairea ei responsabila si constienta asigura pasul pe cale. una nu exista fara cealalta. sunt persoane care nu cred in nici un Dumnezeu, si totusi fac voia DOMNULUI(cunosc o astfel de persoana). cum de altfel sunt persoane care fac matanii toata ziua si sunt departe de a intra in armonia divina si intr-un simplu gest de viata. paradoxal, nu!Mergi la inceput