experiente mistice - (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irisM spune:

Foarte interesant ce spui.

O singura mentiune..Am vrut spun situatia A scapat de sub control. Nu TI-A scapat. Interesant ca asa ai perceput... E o mare diferenta.

As avea o singura intrebare. La modul general vorbesc nu neaparat vis a vis de visul in sine si intrerpretarea lui. Asa cum ziceai noi suntem parte pamant, am cazut ca omenire si ne gasim la granita intre cerul lui Dumnezeu si lumea lui Lucifer. Ingerii sunt o realiate, sunt printre noi, sunt entitati de lumina. Ne place sau nu si demonii sunt la fel de reali, la fel de printre noi si niste entitati si ele, care isi fac treaba, si au treaba la greu. De ce oare omul simte nevoia sa-i scoata tot timpul din schema? Nu-mi mai amintesc cine spunea ca cea mai mare realizare a demonului a fost cand omul s-a convins ca nu exista asa ceva, sau as mai adauga cand omul a crezut ca pe el nu-l poate afecta, ca el e parte din Dumnezeu si e departe de asa uratenii. Dar pana una alta suntem inca aici si sub influenta aia care noua nu ne place. Sa nu credem ca toate tristetile, fricile, mandriile, orgoliile ranite, invidiile "hranesc" niste floricele.

Acuma intrebarea mea. Cum vezi tu de fapt prezenta raului in viata noastra de zi cu zi. Sau la modul general, cum vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:

A, am uitat ceva. Da singur rugaciunea intotdeauna va ajuta, nu incapa indoiala. Si n-am sa ma opresc niciodata in a ma ruga in special pentru cei care s-au departat prea tare de Dumnezeu ca sa mai realizeze in ce situatie sunt. Numai ca acum dupa experinetele pomenite am inteles cum s-o fac.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:


Ca tot vorbeam de Tatal Nostru. Superb.

http://www.youtube.com/watch?v=e1zzcHQJKiY&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

gusturile difera nus fan angela gheorghiu , deh is pretentioasa rau cand e vorba de o voce frmoasa, e prea trist si subru pt mine interpretarea ei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisM spune:

Un Paste fericit si luminat va doresc. Cu multa liniste in suflete si in casa.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:


INVIEREA lui ISUS este exemplul absolut al regasirii si ridicarii OMULUI in DUMNEZEU.
doresc tuturor ce deschid paginile experientelor mistice, ca INVIEREA DOMNULUI ISUS sa fie fie un inceput de drum pentru regasirea LUMINII DIVINE din fiinta om!

sarbatori in pace, in inspiratia intelepciunii divine, si in iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

daca egoul isi pune in ambitie sa isi ridice templul propiei creatii in raul absolut, atunci, are cea mai mare sansa sa reuseasca! omul, creator indumnezeit de sine, prin sine, de la sine, isi va trai iadul, cu certitudine! iar ca lucrarea sa fie completa, poate face iad si viata altuia.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

http://video.google.com/videoplay?docid=-6736722752013377089
iata in filmul kymatica, o definitie a raului.

si pentru a compensa creativ pe raspuns, va mai dau un link pentru un alt subiect, "cracking the colour code". informatia "bate" la portile mistice ale intelegerii prin stiinta, a culorii. cu timpul, negresit, omul se va apropia de LUMINA.

http://www.youtube.com/results?search_query=craking+the+colour+code&oq=craking+the+colour+code&aq=f&aqi=&aql=&gs_nf=1&gs_l=youtube-psuggest.3...307.5665.0.6006.24.24.1.0.0.0.316.2922.10j9j3j1.23.0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui 3x3

Citat:
citat din mesajul lui Amonar
Analogia cu 'faca-se voia ta, precum in cer asa si pe pamant' mi se pare cateodata cruda. Daca stau si ma gandesc cum traiesc unii oameni, exemplu Africa, sau unii copii care sunt molestati sau nascuti cu probleme, imi pun mari intrebari in legatura cu relatia pamant-cer. Am putea spune ca fiecare copil se naste cu o anumita karma si unii se nasc in Africa....nu stiu ce sa zic....mi-e greu sa accept acest lucru ca fiind voia lui Dumnezeu sau 'doar' o karma.rugaciunea spune clar, precum in CER asa si pe PAMANT. in cer este armonie, este pace, este iubire neconditionata...revarsare de LUMINA, LUMINA DIVINA!
rugaciunea nu spune , precum pe pamant, asa si in cer!
omul trebuie sa munceasca, sa ajunga la aceasta imparatie a cerului, si munca mistica este iubire, iertare, devotie, daruire...
fiecare suflet, fiecare ego isi creaza propia realitate! nu este absolut nimeni responsabil pentru ce isi face omul cu mana lui. pamantul este o "scoala".oamenii se nasc acolo unde spiritual, energetic, mistic au lasat o lectie mistica neterminata din vietile anterioare.

precum in cer asa si pe pamant, este o rugaciune adresata DOMNULUI, ca sa nu lase sufletele de pe pamant in pierzania vointei egoului, si sa coboare LUMINA, PACE, IERTARE, IUBIRE NECONDITIONATA DIN CER, PE PAMANT... prin inimile oamenilor, prin viata...daca oamenii nu isi deschid inimile si creierele sa primeasca aceste "energii inalte" cum spune IrisM, inevitabilul in suferinta este si va fi o realitate continua.
cere si ti se va da. rugaciunea deschide cupa de grail,inima omului, catre cer, pentru ca omul, in stare de receptie, sa primeasca semnul divin, prin gest de viata, de la traire pana la fapta fizica.pentru a vedea-citi-simti mesajul , mentalul-ecranul trebuie mentinut in pace...nu bruiat de mesajele obsesive ale egoului in functie de amprenta emotionala a experientei.
vegherea...3x3 cred ca e mult mai simplu de cum ai spus...
rugaciunea Tatal nostru e o rugaciune simpla si dar cu profunde aplicatii zi de zi.

rugaciunea spune"faca-se voia Ta precum in cer asa si pe pamant."...
asta inseamna ca autoritatea suprema este Dumnezeu.
asa cum ingerii asculta de Dumnezeu si noi ar trebui sa ascultam. e un simplu dar profund exemplu.
El stie trecutul, prezentul si viitorul...si de aceea trebuie sa avem incredere in "voia" Lui si sa ne rugam intotdeauna sa se faca voia Lui.
nu cred ca e vorba de nici o karma...sau energie pozitiva/negativa.

e simplu. ascultam de Dumenzeu, facem voia Lui , dorim voia Lui ...ne este bine. facem dupa capul nostru...suportam consecintzele.

da, si exista copii care mor de foame in africa, asia si in multe parti...dar sa nu uitam situatia politica din acele tari...deci ce face omul.

asta nu inseamna ca Dumenzeu nu e drept si iertator.
mai ales iertator. pt ca daca ar fi sa pedepseassca pe cei care pacatuiesc...ar trebui sa-i pedepseasca pe TOTI, din toate tarile...si nu prea multi ar mai fi lasati in viatza.
astfel El nu pedepseste inca pacatul si mai da o sansa tuturor.


michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

3x3
se vorbeste despre tine la Sufletul Credintei.
daca ai timp, poate imi raspunzi acolo la cateva intrebari.

michelle

Mergi la inceput