MONTIGNAC (171)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
brindusik spune:
io am auzit de dovleac cu lapte(mananca ai mei) da de visine cu lapte..never ever(ma gandesc la cei cu probleme stomacale... cred ca e bun :))))) )
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
szivarvany spune:
si la noi dovleacul, spanacul/urzica, mazarea se fac cu lapte :-)
supele de genul cartofi / conopida / gulie / fasole verde / mazare la fel :-)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
brindusik spune:
daria..sau zzz la tine unde?...si pana la urma cum te cheama?daria sau?
sa inteleg ca unde esti tu e numai lapte si miere
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
vrabiuta spune:
buna seara
fetelor, am o intrebare mare, mare de tot.
morcovii si sfecla rosie isi schimba indicele glicemic prin prelucrare termica, asa ca sunt interzise. intrebarea mea este daca isi schimba indicele glicemic la congelare. nu am timp sa dau mereu pe razatoare morcovi, sfecla, telina... asa ca le dau pe razatoare si le congelez in pungulite. si cand am o zi mai aglomerata, scot din timp pliculetele si le combin intr-o salata cu zeama de lamaie si ulei de masline. salata este delicioasa, dar oare este si conforma????
multumesc mult de tot pentru ajutor!
vrabiuta spune:
acum am citit si eu pe fuga ultimele doua pagini.
bucataria din vestul tarii are multe influente germane si maghiare, fructele se folosesc pentru felurile principale in mod obisnuit. in moldova sau in regat cred ca nu stie nimeni sa faca sos de visine pentru friptura... sau poate ca da
ninha spune:
ZZZZ, in principiu, fructele nu se pot combina cu grasimi, ca au zahar. numai daca pui lapte degresat.
brindusik spune:
vrabiuta nu-si schimba IG-ul la congelare ca nu le prelucrezi in nici un fel
bine ai venit printre noi
ai dreptate..eu is din moldova..si nu mancam ashea ceva...aici in uk...mananca fritura cu sos de agrise dar e sosul dulce
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Vrabiuta, bine ai venit. Din cate stiu congelarea nu modifica IG. Parca monti chiar recomanda legume congelate decat la conserva.
Daria, poti sa faci linistita supa de fructe cu iaurt sau cu smantana lichida de frisca. La noi nu se fac supe de-astea dar se fac sosuri dulci langa friptura, de visine sau de rosii
Ninha, spor la noul job . Cred ca esti emotionata ca la orice inceput de drum dar e important ca iti place.
Diana, mai caut pe net, poate o gasesc in format electronic. Te-ai tinut de detox?
Andanii, mersi la fel. Din pacate vremea nu tine cu noi
Lore, e perfect realizabil targetul tau si sper sa ti-l atingi pana in august
Brandu, fructele nu au nici o treaba cu grasimile. Doar facem praji cu fructe si branza, nu? Mie si dovleac cu lapte mi se pare SF
Carmen, multumim de carte . Daca am timp arunc si eu un ochi peste ea weekendul asta. Problema e ca mai nou ziua de duminica, cel putin prima parte, stau lipita de televizor si ma uit la Anatomia lui Grey . Cinci episoade
Cristina, te astept cu meniul de weekend
Androix, esti in or out?
Meniu azi:
MD: zuchini a la Maya cu rosii cherry
P: ciorba de varza, mazare scazuta cu carnat conform Alpin
C: inca nu stiu
Si vreau sa fac bomboanele astea http://www.veria.com/recipe/healthy-desserts-love-dove-cupid-candies V-am mai povestit de ele dar abia acum am toate ingredientele. Mai trebuie sa gasesc hartiute dintr-alea in care sa le pun si gata de treaba.
Si am cumparat hrisca. Ati mancat? Ceva retete?
Weekend linistit
brindusik spune:
puisoaro nu eu am spus de fructe langa grasimi ci ninha..clar vii cu mielu de paste
io azi aveam in program barbecue...invitasem lume tot si numai bine ca azi e innorat si frig..si eu am ramas cu o gramada de carne in frigi..dar cred ca o sa-mi fac singura si gata
azi o sa fac mini pizza alea...puisoaro ai spus ca ai facut cu integrala...ceva sugestii de cum ar trebui sa folosesc integrala..ce cantitate?tratament special fata de reteta principala?