Aspirante optimiste > 20 (776)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Seara buna, fetelor !
Citat:
citat din mesajul lui miky82

Bob dar tu pe unde umbli...?

Umblu de' nu ma mai opresc. Si munca si sedinta si gatit si iarasi munca. Si ma mir ca ma doare spatele sau burtica

Mi-e foame si-s nervoasa pentru ca-s obosita si mai am tone de lucru

Si ma enervez ca azi m-am imbracat grosut si maine am decis sa imi iau balerinii. Daca ploua, o sa omor pe cineva

Aha deci din aceasta cauza nu ai intrat pe la noi imi pare rau ca ai atatea pe cap, dar o sa le rezolvi tu ca doar esti fata descurcareata.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

noapte buna,fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Noapte buna fetelor!Kmy, ma bucur ca ai revenit.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

buna dimineata feteo cafeluta tarzie,dar n-a mers forumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna si de la mine fetelor!!!din pacate aseara nu am ami reusit s atermin de citit, am terminat azi dimineatza, cu toate ca nu ati scris mult dar am avut concert cu cel mic si s-a incheiat prog meu la pc!!!
va ofer si eu o , la mine cel putin este a 3-a sau poate a 4-a !!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata fetelor!
Astazi e iar frumos afara si noi tot la serv suntem

Vad ca forumul nu a mers in ult timp,acum ca v-am prins va rog sa imi raspundeti la o intrebare.
In cat timp se elimina Ovitrelle de 6500UI din organism?
Eu as vrea sa fac luni un test,duminica seara termin cele 10 zile de duphaston si as fi ziua 11DPO. Miercuri in 14.03 mi-am facut injectia si ma intreb daca pana pe 26.03 se elimina tot...
Nu as vrea sa fac test si sa ma bucur degeaba

Va pupicesc

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

neata,kmycata cafea bei!

Mergi la inceput

Neatza fetele!

Am intrat sa va salut si sa beau o cafeluta cu voi, dar nu pot sa stau prea mult ca este sefu la birou

Va

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Neata fetelor!
Astazi e iar frumos afara si noi tot la serv suntem

Vad ca forumul nu a mers in ult timp,acum ca v-am prins va rog sa imi raspundeti la o intrebare.
In cat timp se elimina Ovitrelle de 6500UI din organism?
Eu as vrea sa fac luni un test,duminica seara termin cele 10 zile de duphaston si as fi ziua 11DPO. Miercuri in 14.03 mi-am facut injectia si ma intreb daca pana pe 26.03 se elimina tot...
Nu as vrea sa fac test si sa ma bucur degeaba

Va pupicesc

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Se elimina destul de repede cam in 5 sau 6 zile dar medici ca sa fie siguri ne pun sa ne testam dupa 10 zile de la injectie, cel putin mie asa mi-a zis ca pot face beta hcg dupa 10 zile.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor eu am baut cafea,mai iau una de la voi.
Miky multumesc pentru raspuns,atunci o sa fac test luni dim-cine poate sa modifice pe prima pagina in 31 martie in 26 martie.Sunt cam "neoptimista" ca prea ar fi frumos sa fie adevarat dar ce sa-i facem,asta e viata.
Am teste ieftine de pe ebay cu sensibiliate 25ui,nu cred ca fac prea mare risipa daca stric unul pe zi pana vine monstrul sau pana isi arata fata bebeloiu

Mergi la inceput