Aspirante optimiste > 20 (776)
Raspunsuri - Pagina 3
roxy_ana spune:
Buna dimi, fetelor!
Ma gandeam ca am cateva capitole de recuperat azi, dar vad ca ati stat toate la soare.
Eu nu am chef de munci, as trandavi toata ziua.
pe toate
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
Monique77 spune:
'neata fetele
nici eu cu chef de munca....
ma duc sa citesc la topicul 'endometrioza'
pup
Aspenter (75 mg) 1/zi
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Si eu aceeasi senzatie de la duphaston, urinez mai des dar fara usturime sau alte cele.
Anne imi pare bine ca mai intri pe la noi, sa o faci mai des, te rog ca ne bucura postarile tale.
Lorena chiar esti asa de suparata pe noi, chiar nu vrei sa mai intri?
Uite iti dau eu un subiect, miercuri vreau sa ma duc sa imi fac profilul 2 de trombofilie la sinevo, crezi ca este destul in prima etapa, ca am mai facut rost de cativa banuti si as putea sa mai fac si altceva, dar nici sa arunc cu banii.Alex stiu ca ai zis ca pot sa le fac pe rand , eu totusi vreau sa o scot pe Lore din barlog sa intre la noi.
Fetelor ma ustura atat de tare opertia, ma ustura, ma mananca nu suport nimic deasupra ei, as sta doar in pielea goala, poate asa ii fac pofta sotului si se razgandeste de la postit, glumesc, mai am putin de asteptat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
buna dimi fete dragi
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
velvet spune:
neata,monique,roxy
mihasucces la analize!am facut si eu sambata la synevo toata lista de investigatii de sterilitate!
neata,ralu
miky82 spune:
Neatza fetele!
Anne ma bucur mult ca ai intrat pe la noi sper sa o faci mai des , poti sa ne spui de ce trebuie sa stai pe bara 6 luni?
Dana si eu urinez mai des de la utrogestan/dufaston.
Miha si pe mine m-a durut rau cand mi-a scos firele si am sangerat putin, nu mai stiu daca m-a durut si dupa
Fetelor a facut vreuna dintre voi histeroscopie? stiu ca s-a vb la un capitol trecut de hsg si histeroscopie dar nu mai gasesc capitolul. Vroiam sa stiu in ce consta aceasta interventie.
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
neata,mikyuite aici un articol http://www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/histeroscopia-poate-fi-utilizata-pentru-diagnostic-dar-si-ca-metoda-de-interventie-chirurgicala~ni60r7
miky82 spune:
Multumesc mult Velvet!
Miha, Velvet bafta multa! sa dea Dumnezeu sa va iasa bine analizele!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
MeAlex spune:
Mihaela, eu ti-am spus cum vad lucrurile intr-unul din capitolele trecute (si ce poti face prima data, si ce urmeaza).
Nu stiu daca Lorena citeste pe forum...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!