Aspirante optimiste > 20 (776)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Fetelor va rog spuneti-mi ca testele astea de pe e-bay nu dau linie de uscare dupa 5 min. Am mai facut un test de sarcina in seara asta si in 5 min s-a vazut liniuta f slab, dar destul incat sa o vad in lumina normala (si a vazut-o si sotul), azidimineata nu s-a vazut deloc, sau doar ff putin dupa 10 min. mai fac unul maine dimineata. mi-e teama sa sper...

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Mya, sper sa nu te incurajez degeaba, dar eu folosesc teste de pe ebay de vre-un an. Nu am nici un test de sarcina cu linie de uscare, asa ca eu sper sa fie
Fetelor, cat despre mine.... nimic nou... doar astept....

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata dragelor! Cafeluta si ceiut cald pt toate! Va pup si va doresc o zi buna

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si de la mine!!! ms de cafelutza daena si mai adaug si eu www.google.ro/imgres?q=imagini cafeaua de dimineata&hl=ro&biw=1024&bih=549&tbm=isch&tbnid=sJCMRIi-40xWJM:&imgrefurl=http://www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-2&docid=SHr1mIdMoueZSM&imgurl=http://fs69.trilulilu.ro/imgs/BLACKCEZAR/cafeaua-de-dimineata-2_2446d033b9a3b3.jpg&w=620&h=496&ei=4blqT-2wNq3O4QSGn4zwBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=367&vpy=133&dur=3187&hovh=201&hovw=251&tx=136&ty=96&sig=100019717136692222792&page=1&tbnh=112&tbnw=140&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0" target="_blank"> una pentru mai traziu!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

mya

sa fie cele II mult dorite!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Mya sper sa fie un la tine si sa nu fie de uscare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

multumesc fetelor de incurajari! sunt f emotionata. sunt aproape sigura ca e am mai facut un test cu prima urina in dimineata asta si a aparut din nou liniuta, desi la aceasi intensitate cu cea de aseara, dar se vede. as fi crezut ca dupa 12 ore se va mai pronunta putin, dar deocamdata arata identic. eu am mai facut un test in z9 tot cu testul asta si nici vorba de liniuta, mai ales ca ieri si azi au aparut in interval, in exact 5 min le-am vazut. sper atat de mult sa nu mai plece bebele asta de la mine!!!

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

daena,kmy,multumim de cafeluta,mai las si eu una calda

mya,sa fie bebe!si sa stea in burtica la caldurica!

va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Daena, Kmy multumim de cafeluta.
Kmy ce a mai facut verisoara ta? spre sa sunt bine amandoi.
Mya bafta multa sa fie bebe, iti tin pumnii!
Lore bafta multa la dr si sa dea Dumnezeu ca acest dr sa te ajute!

Eu am fost ieri la dr mea si am mai discutat de ce vom face mai departe, prin urmare voi mai face 2 luni monitorizare dupa care ma baga la menopauza pentru 3 luni, exact ca si Moni, dupa care vom mai face inca alte 2 luni monitorizare si daca nu iesi nici atunci ma indruma spre FIV, i-am propus sa fac histeroscopie si sono hsg dar nu a fost de acord cu nici una din ele, mi-a zis ca nu a vazut nimic neinregula la uter ca sa imi faca histero, ca am avut mereu endometrul bun si ca momentan nu imi face nimic in privinta asta, iar despre sono hsg mi-a zis ca pentru ea nu este relevanta acesta analiza mai ales ca am facut laparoscopia si ca trompele mele sunt permeabile.

Va

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni, pe dr Petca de acum in colo o s-o gasim la Synevo pe Pache Protopopescu, mai este si la spital dar mi-a zis ca este mai bine sa merg acolo la Synevo.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput