Aspirante optimiste > 20 (776)
Raspunsuri - Pagina 12
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutarre fetelor, moni si pe mine tot buricul a fost singurul cu prb, e mai sensibil locul si pe acolo ti-a bagat si gazul si camera pe care a tot manevrat-o...deci e normal sa mai doara, insa trece rpd si stai cu cev alejer la burtica... kitty sa dea Domnu sa fie asta probelma si sa ramai rpd...o sa-mi mai repet si eu hormonalele de z3 cu toate ca la mine ies proaste din start...insa mai testez si eu una alta ca prolactina la mine a fost ok tot timpul la mine fsh-ul e star!!! fetelor , maine ma duc la eco...sper sa nu fi crescut monstruletu'... va spun maine mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
ms didi..ciudata endo asta...dar tot din dereglari hormonale provine...la mine prl marita..la tine fsh...deci unde e ea..sistemul e dat peste cap..
kitty-27 spune:
moni..la tine chiar e ciudat..pt ca endo asta se manifesta prin estrogen mare..progesteron mic...sau poate difera si de la luna la luna..de la organism la altul..ai sindrom premenstrual..adica te dor sanii?..pe mine una ma dureau de mama-mama..acum de o luna nimic..cred ca de la prolactina era..sau nu stiu ce sa mai zic..dar de cand a scazut ea..nu ma mai dor.
xdidi spune:
kitty de la prolactina te dureau sanii, eu am rara dureri , dar cand dor dor....ce sa mai zic ciudata boala, plus ca pe forumul de endo a intrat o fata care are de mai mult timp endo si acum ne-a zis ca si sora ei are si s-a operat de chist end de 8 cm...deci e si genetica nu stiu ce sa zic , nu prea faca stai studii pt endo...vad ca sunt destule, iar doctorii zic ca suntem putine....
moni cine stie poate ai o forma mai usoara, eu zic sa astepti ei histopatologicul sa vezi sigur 100% daca a fost endo, din cate stiu eu sunt ffff putine fete in care este asimptomatica, la majoritatea exista dismenoreea si apoi infertilitatea, dureri la contact si ce stiu eu ce alte nebunii.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kitty-27 moni..la tine chiar e ciudat..pt ca endo asta se manifesta prin estrogen mare..progesteron mic...sau poate difera si de la luna la luna..de la organism la altul..ai sindrom premenstrual..adica te dor sanii?..pe mine una ma dureau de mama-mama..acum de o luna nimic..cred ca de la prolactina era..sau nu stiu ce sa mai zic..dar de cand a scazut ea..nu ma mai dor. aspiranta optimista |
ba am sindrom premenstrual
sa vedem acum, dupa laparo....daca are vreo legatura...
ma dor sanii dar extreeeem de putin
alte dati ma dureau mai rau, nu pocneau, dar dureau destul de mult
Aspenter (75 mg) 1/zi
kitty-27 spune:
didi..si eu tot forma usoara..mi-a gasit formatiuni doar in fundul de sac douglas..5-6 focare..exact asa scria pe biletul de externare..si am avut toate simptomele enumerate de tine..
ralucaneagu spune:
buna fetelor
va implor sa ma ajutati si pe mine cu o interpretare de analiza . nu ma pricep deloc:(
a facut azi sotul meu spermograma aici in tara si rez sunt scrise asa:
- vol sperma- 3, 5 ( val ref 2-5)
ph sperma- 7 , 5( val ref 7-8)
nr spermatozoizi 78 mil ( MINIM 60 MIL)
forme anormale- 5% ( val ref sub 20 %)
mobilitate spermatozoizi 50 %
multumesc
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
Mica26 spune:
raluca,sper sa nu gresesc....dar cred ca nu ai de ce sa te temi ca e ok.sunt un pic cam lenesi,dar nu cred ca e de speriat. m-am uitat in comparatie cu analiza sotului meu. vezi ce mai zic si fetele pe aici.
te pup!
velvet
Mica
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui Mica26 raluca,sper sa nu gresesc....dar cred ca nu ai de ce sa te temi ca e ok.sunt un pic cam lenesi,dar nu cred ca e de speriat. m-am uitat in comparatie cu analiza sotului meu. vezi ce mai zic si fetele pe aici. te pup! velvet Mica |
ms frumos
da , de mobilitatea lor ma temeam si eu , in fine , sper sa existe remedii pt asta , macar el sa fie mai ok , pt ca eu sunt varza cu toate.
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
ancadragoman spune:
Acum cateva saptamani vb aici de niste pastile de slabit si incepuse deja cineva sa le ia dar nu imi mai amintesc cine.Vreau sa o intreb cum se simte de la ele?A slabit?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!