Ioana Tufaru Calugareanu
eu nu m inteleg nimic . e pt show sau chiar tipa e asa cum o prezinta maruta. offff.
Raspunsuri
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mathilda eu nu m inteleg nimic . e pt show sau chiar tipa e asa cum o prezinta maruta. offff. |
Hai ca m-ai facut sa caut pe net daca nu dai nici unfel de amanunte aici .... Tot ce am gasit este ca lumea a ramas extrem de deezamagita de Maruta care a sters cu ea pe jos pentru ca ... Nu am inteles exact, pentru ca e grasa ?
catrinik spune:
citat din mesajul lui mathilda eu nu m inteleg nimic . e pt show sau chiar tipa e asa cum o prezinta maruta. offff. |
Eu chiar asa cred ca e.
O mare putoare.
mathilda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Hai ca m-ai facut sa caut pe net daca nu dai nici unfel de amanunte aici .... Tot ce am gasit este ca lumea a ramas extrem de deezamagita de Maruta care a sters cu ea pe jos pentru ca ... Nu am inteles exact, pentru ca e grasa ? |
pai buflea cred ca si tu ( mai rau ca mine,) nu ai inteles nimic. nu cred ca deranjeaza pe cineva ca e grasa ci ca nu vrea sa munceasca ci doar sa cerseasca bani. eu asta am inteles. nu am inteles ca se ia cineva de ea ca e grasa. adica ea are datorii la intretinere, utilitati etc dar sa se duca la curatenie pe 1 mil juma scara spune ca e f putin. pai spala cateva scari si ia 10 mil , nu? sa nu-mi sariti in cap ca e sub valoarea ei. ce valoare are ea? ce studii? ce stie sa faca? cate femei cu facultati fac curatenie in occident? enorm de multe.
mathilda spune:
citat din mesajul lui buflea Ah! Asta e conflictul ? Pai ce pregatire are ? |
pai nu stiu daca a terminat liceul .
dupa parerea mea e un fel de lasa-ma sa te las. asta daca nu e show marca maruta. de-asta sunt in dubii. adica ea chiar e asa de puturoasa si fara ambitie si vrea pomana sau e maruta care o prezinta asa doar pt show si mai ea si ea un ban la aparitie.
mathilda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mathilda
pai nu stiu daca a terminat liceul . dupa parerea mea e un fel de lasa-ma sa te las. asta daca nu e show marca maruta. de-asta sunt in dubii. adica ea chiar e asa de puturoasa si fara ambitie si vrea pomana sau e maruta care o prezinta asa doar pt show si mai ea si ea un ban la aparitie. |
mai ia si ea- scuze de greseala.
Alina spune:
citat din mesajul lui Marina Cred ca are un usor handicap daca tin eu bine minte Marina |
Eu am vazut-o la Maruta prin 2009 cred,era imensa,peste 200 kg cred. Tipa nu e proasta deloc,a terminat liceul german,vorbeste curent germana,atunci zicea ca mai facea si traduceri...cred ca ii trebuie o consultatie psihologica,cred ca joaca putin teatru,e cam lenesa si nu are nicio motivatie suficient de puternica sa se apuce de ceva...
andacos spune:
Dar cine e Ioana Tufaru Calugareanu?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mathilda spune:
citat din mesajul lui andacos Dar cine e Ioana Tufaru Calugareanu? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
fata andei calugareanu si a lui tufaru.