Pentru copii - hainute, lapte, cosmetice, etc.-30
Raspunsuri - Pagina 26
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Buna dimineata, Neli,am adus doua rochite de la tara si ti le trimit pentru Iarina.Daca nu le poti folosi la serbare o imbraci cand se face cald ca sunt foarte dragute. irina , mami de Vlad-Andrei (07-09-2003) si de Giulia-Elena(20-12-2007) |
Sarutmana mult de tot,Irina,hai ca m-am mai linistit acum , am inteles ca si Lorikay are rochita pentru noi ,asa ca ,multumim mult,fetelor!
Lorikay spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Neli_ra
Lori,buna,multam tare de tot,esti o salvare pentru noi,din nou,o sa te rog sa ne trimiti doar rochia pentru Iarina,cealalta,cea rosie,nu vreau sa stau cu stres din partea Anastasiei ca o va deteriora si nu voi putea sa ti-o trimit inapoi intacta,si te rog sa nu refuzi rugamintea mea,Anastasia e o nazdravana si jumatate,face numai prostii,ma astept la orice din partea ei si nu vreau sa risc,la serbarea de Craciun,de exemplu,nici n-a imbracat bine rochia de craciunita si a tras foarte tare de ea,a rupt-o,a facut poza cu rochia rupta si prinsa cu ac de siguranta sa nu se vada ruptura,nici macar nu o rupsese pe cusatura,ci undeva pe mijloc,asa ca nu vreau sa faca la fel cumva si cu rochia Ericai.Adresa mea este aceeasi de data trecuta,nu s-a schimbat.Multumim enorm,va pupam! Mami de fetite jucause Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011) si ingeras Marian(David)- 08.09.2006-08.09.2006 |
Daca ar fi dupa mine, nu as cere rochita inapoi dar Erica tine foarte mult la ea. O sa mai negociez cu ea poate...Daca nu o trimit pe cea pentru Iarina. Te anunt cand pun coletul (cred ca maine).
Neli_ra spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lorikay
Daca ar fi dupa mine, nu as cere rochita inapoi dar Erica tine foarte mult la ea. O sa mai negociez cu ea poate...Daca nu o trimit pe cea pentru Iarina. Te anunt cand pun coletul (cred ca maine). |
Ei vezi?Pai si cum sa imi permit eu sa frang inima unui copil,atunci cand e vorba despre un lucru preferat?Nu,te rog,nu mai negocia cu Erica nimic,trimite doar rochia cealalta cand poti.Multumim foarte mult!
Lorikay spune:
Neli, astazi pune sotul meu coletul cu rochita (prin Urgent Curier). Maine ar trebui sa il primesti.
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Neli, astazi pune sotul meu coletul cu rochita (prin Urgent Curier). Maine ar trebui sa il primesti. |
ok,Lori,il astept si te anunt cand primesc coletul.Multumim,bye!