Pentru copii - hainute, lapte, cosmetice, etc.-30
Raspunsuri - Pagina 22
anuscha2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
te putem sau o putem ajuta daca ne dai toate datele...asa cum ai promis, pe mail si voi pastra consifentialitatea... legat de contul de FB, eu am incercat si singura cu ID-ul asta e o fata care are o poza sarutandu-se cu iubitul si alte cateva poze care fara nici un bebe... poti sa imi dai direct link-ul ei? _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
Am trimis un e mail pe adresa indicata de tine in PM imediat dupa ce am primit raspunsul de la tine, mie nu mi s-a intors inapoi. O sa mai incerc odata.
danielac spune:
Anna, am primit mailurile tale, inteleg situatia si te rog sa imi trimiti si o adresa (unde ai/ar putea primii colete) si un numar telefon ...
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuscha2009 Multumesc frumos, Ti-am trimis un mail cu onformatiile solicitate. ANNA |
fata de care vb Anna are nevoie urgent de un patut si de un carucior de bebe (Bucuresti) cine poate sa ajute va rugam!
alex_andra spune:
Patut si carucior nu am, dar am cateva hainute. nu sunt de nou nascut, sunt de 3-6 luni, dar daca ajuta, le trimit.
Doar sa-mi trimiteti adresa.
marius spune:
INFO
Pentru deea2685 - totul este in regula am primit documentul de identificare solicitat
darkmoon spune:
Buna,
Eu am niste hainute de baietel de la 0 la 9 luni pe care le-as putea trimite mamicii mentionate de anushca2009.Daca nu alapteaza, pot trimite si lapte praf(eventual sa-mi spuneti ce lapte praf a dat deja copilului) si cateva biberoane in stare buna, si Pampers Newborn.
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuscha2009 Multumesc frumos, Ti-am trimis un mail cu onformatiile solicitate. ANNA |
trimite-mi te rog adresa ta, ica odata, sa o dau fetelor care vor sa trimita carucior si hainute pentru baietelul dianei...