Scolari de Iulie - August 2004 * (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

intru rapid ca am sefi, Ema, esti faina tare tare ! si tot mai faina
Kim, da, vreau te rog pe adresa mamagiuliei yahhoo.com, merci !
si aici e soare si frigut ... vreau acasaaa :D
felicitari Luca si spor la invatat Kim&Sorin !!!

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la noi a fost tragedie ieri ca Patrick de abia acum a realizat ca majoritatea colegilor au fost cu locul I si el cu II.. ma gandesc ca poate asta il mobilizeaza totusi si mai lasa ameteala si aiureala de o parte....
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox e tare naspa chestia asta cu concurenta la copii si la parintii lor, pacat ca sistemul romanesc o incurajeaza, pupici pt Patrick eu i-as explica ca important e sa se concentreze si sa faca atat cat poate de bine si sa-si propuna ca data viitoare sa primeasca un rezultat si mai bun. Ma gandesc cum se simt copiii care sunt ultimii pe lista?? e oribil...
Kim succesuri in continuare tinem pumnii!!
pupam

Mergi la inceput

Cori, nu a fost suparat de nimeni la scoala, chiar doamna a subliniat ca este ok - el a fost cel care nu s-a simtit bine. si zau ca mi se pare ok asa - ca ma dispera aiureala . daca nimeni nu il poate mobiliza poate sa mobilizeaza singur, nu?
pe unde umblati? a venit caldura si sunteti afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

ei sunt pe-afara...sau speriat de mutra mea
Peste o ora am sedinta cu parintii...chiar sunt curioasa...cam pe unde mai zburda inteligenta lu fii-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Na, ca am scapat Sf. Patrick...la multi cu intarziere, Roxana!
Amironeanu - eu l-am mutat pe Tudor la Stefan la scoala de la 1 ianuarie - ii merge foarte bine, e fericit acolo!
Poze cu gradina (de anul asta!) - gasesti aici!

Primavara asta vad ca-l afecteaza si pe Stefan - si terapeuta si invatatoarea mi se plang ca e distrat si nu e atent si are chef sa mai raspunda / sa faca exercitii... Super!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ei, am priceput ca nu l-a suparat nimeni pe Pat, numa ca eu de cand m-am suedizat de tot nu mai inteleg trebile astea cu competitia intre copii.
Ca sa vedeti cat de suedizata sunt, am inceput sa cumpar mancare impachetata gata, toate ingredientele prezente si proaspete pt 5 mese de seara pe saptamana, 4 persoane, cu tot cu retete. Adica supermarketu impacheteaza pt noi si noi preluam sacosile la masina, nu mai uit sa iau sambal oelek sau mai stiu eu ce ingredient sa mai bat drumul odata. uite cum ma eficientizez si incerc si retete noi. daca mai spun ca am inca patru colegi apropiati care fac la fel, si banuiesc ca suntem mult mai multi in companie, va faceti o idee despre societatea idilica in care traiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....meii io raportez ca nu mi-a mers forumul de dimineatza....am vazut si eu acum pe site ca mandrulitza a luat excelent la cangurul...oricum gresise doar un singur subiect...deci din punctul meu de vedere deja sunt prea multe,de la anu facem o selectie a concursurilor...azi de exemplu a dat euroscolarul...noroc ca subiectele au fost distractive si au primit si o jucarie faina.....joia viitoare au smart-ul la mate
Ema arati foarte foarte bine,au disparut petele si tenul arata foarte fin.....daca n-am ten cu probleme mari pot sa ma dau odata la 3 zile cu glycol???
Corina esti boieroaica cum s-ar zice....ma duc sa-mi rod unghiile in liniste.....io numa' n filme imi inchipui ca poate exista asa civilizatie cum exista pe la voi...
Deci azi mandra a prestat tot mancare,somn,lectii dupa ceas si fara nici un comentariu,astfel incat la ora 6 a iesit pe usa cu bici in parc....
hai pupicei si o seara faina sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

da..si Luca a dat Euroscolarul dar cum???...venind acasa cu revista si urmand s-o aduca maine..pentru asta am dat eu 14 ron?...stupid..
Cori super misto ,dar sunt proaspete sau congelate (adica sunt semipreparate)?

Mergi la inceput

neata
hihihi Cori, am inteles. scuze ca am sarit de fund in sus foarte misto ideea cu preparatele!!! hm, oare o merge si la noi asa ceva? le-as livra eu.... hm hm hm
Ioana, felicitari Mariei!
Gabi, merci frumos, nu iti face griji, nu e asa mare sfant . doar prilej de bomboane si pizza si jucarii
am o migrena fantastica, am nevoie de ceva dulceeeee! si gras
o zi frumoasa sa aveti!!

Mergi la inceput