Scolari de Iulie - August 2004 * (94)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
poi k sa arat dom`le ca lucram.
ei bine, noi nu lucram :-))) dar s au uitat la noi ca la ursi, ca Giulik venise de la pictura si deja asta era grav :-)))
nu apucam sa facem nimik, incercam, dar apoi iar ne lasam si trec saptamanile. ma multumesc cu cititul.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
cristalina spune:
Neata!
La mine a inceput vacanta ...toata ziua ma ocupai sa le rezerv copiilor locuri la film (se duceau cu scoala dar nu se gandisera profesorii ca astia dintr-a-intaia nu stiu sa citeasca. Asa ca daca le promisesera ca in saptamana "altfel" se duc la mall la film, doamna mi-a dat telefon dimineata pe la 8 ..."ce ne facem ca filmul nu e dublat!"...)
Imi scosei antenele la interval si facui o rezervare de 30 de locuri la Happy feet 2, 3D si dublat, sper sa se bucure astia mici.
Eu sper sa reuseasca sa mearga si la picnic saptamana viitoare, ca tare mult isi doresc.
Si acum trebuie sa caut trotinete, ca fetele asteapta trotinete de la iepuras!
Am gasit si bicicleta pe masura Mariei, costa "numai" 700 de lei...Acu' trebe sa o vaz si "pe viu" ca una e in brosura si alta e d'adevaratelea.
O zi frumoasa sa avem!
carmenp spune:
cu intirziere,
la multi ani roxana si felicia! sa aveti parte de multe bucurii! mai e ceva de beut?;))
nicole, felicitari si sarcina usoara! sa nu ne zici nika atita amar de vreme, ghini
kim, felicitari si voo
roxana, frumoasa foc fiica-ta si tare expresivaseamana cu taxu leit;))
noi stem bine, n-am semnat inca actele cica saptamina ailalta, deci mai asteptam. cupiii bine si ei da` cu mare lehamite de scoala;))
kim222 spune:
mea culpa..a gresit doar la intrebarea cu sirul numerelor pare..!
Robi, Ioana, Adela...la voi cum a fost??
g_ioana spune:
Kim a mea pe brosura nu a gresit nici un raspuns.....dar am vazut-o ca ezita un pic,s-ar putea sa fi gresit cand a trecut raspunsurile in grila....ca mi-a zis ca de data asta cel mai greu a fost sa completeze grila.....lucrand subiectele de anii trecuti,se poticnea la consecutiv si se gandea un pic care-i scazutul si care-i descazutul....fatza de anii trecuti subiectele au fost mult mai usoare si s-au si repetat vreo doua....dovada ca nu prea le mai fac cu seriozitate...
Dariaio zic ca voi sunteti absolut normale....copilul trebuie sa stie de toate,de joaca,pictura,dans etc nu numai de fise de matematica....a mea se relaxeaza dupa ce-si termina temele jucandu-s cu plusurile sau cu papusile,le imbraca pentru diferite chestii....ea care pana acum nu s-a atins de ele...
kim222 spune:
bravo Maria!
Luca nu este un stralucit..este doar un copil bun..si ca marea majoritate a baietilor..distrat,grabit..dar macar acum nu a fost neatent..ci pur si siplu nu a stapanit bine notiunea de par ..impar..dar am lucrat azi si acum a intelesAre el alte calitati Mie nu mi s-au parut usoare ..sunt totusi in clasa I...nici macar la sfarsit..
szivarvany spune:
Giulik a gresit aia cu din 3 in 3 la 19 ... si eu ca o poarca ce sunt, sunt asa fericita, ca in ciuda faptului ca noi am mers in parc, altii au gresit mai multe. Sunt o rea si gata :D
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
g_ioana spune:
Kim,merci....meii io am zis ca au fost usoare comparativ cu cele de anii trecuti....sau asa mi s-a parut mie....nici Maria nu-i stralucita si io chiar ma bucur ca este un copil normal,care greseste din neatentie,mai uita ca are teme de facut,mai copie gresit de pe tabla....noi stam cam rau la increderea in sine si la emotii....da' lucram intens
szivarvany spune:
asta cu increderea ... nu e buna nici prea multa.
Giulik acum seara si a declarat drgaostea eterna: se iubeste cel mai mult din lume si pt ea insasi e cea mai frumoasa ...
a apucat o pt ca a mintit o o colega cu ceva f important si anume ca Vlad ii declarase ei (colegei) ca e cea mai frumoasa din clasa. Giulik a spus ca e minciuna gogonata :-))) pt ca Vlad in veci n ar vorbi cu una de cls I :-)))
_