Scolari de Iulie - August 2004 * (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema ce sport???Sunt daramata..nu m-am ridicat din pat pana la 12..a gatit Sorin..imi plezneste capul!!!Am sinuzita..si nu cedeaza durerea la nimic

edit: Ema cu ce incep din tot ce mi-ai trimis??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, ce crema recomanzi pt cosuri&co ??? HBA cum ???

Kim, moama in ce clasa sunteti ... la noi sunt asa mai cu simt al umorului, incepand cu doamna si apoi copiii.
Doar unele fete sunt mai sensibile si plang la -FB si Giulia nun-ntelege dom`le ce atata tragedie :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
ca la mine n-a mers pana acum forumul.
Ema, se primesc, cum nu??? merci! . trascau a fost Leffe si tequila, ca la mancarea aia nu mergea vinul. da iti trimit special
la noi saptamana viitoare fac asa: teatru, atelierul de ciocolata, concursul cangurul explorator si curatenie in curtea scolii (vorba vine - au acolo o clasa in aer liber si or sa planteze nu stiu ce). una peste alta cred ca o sa ii destinda, ceeace conteaza!
gata, ma intorc la ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Nici la mine nu a mers forumul pana acu'.

Olivia, la voi sunt mai sensibili. Sa treaca sinuzita repede!

La noi saptamana viitoare au asa: luni teatru, marti film 3D, miercuri sau joi merg la picnic (asta a fost prima optiune a Mariei, dupa care a vrut la muzeu dar in bucuresti muzeele sut overbooked de vreo luna!), vineri incondeiaza oua. O sa fie oricum pregatiti de vacanta...
Cei mai mari din scoala merg in excursii si chestii din astea. Ar fi vrut si Mariuca dar pe cei d'intaia ii tin prin zona

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ce de activitati interesante
La noi cum va povesteam va fi vacanta saptamana viitoare si io aveam in cele patru zile libere planuri marete pt gradina, inclusiv sa vopsesc gardul cu leopard cu tot se pare ca vremea va fi de cacao asa ca va trebui sa aman gradinareala :( De suparare cred ca ma reprofilez pe activitati de interior cum ar fi sa infaptuiesc prima mea pasca. daca aveti frun pont de o pasca rapida si agreata de consumatori mi-ati usura mult researciul :)

Apropos sensibilosi, si Eva are zile cand plange din te miri ce, doar daca ii faci o mica observatie :(( nu stiu daca numai cu mine e asa, de ex sora-sa o face in fel si chip si ei nu-i pasa, la scoala nu stiu cum e, in orice caz sper sa-i treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....imi da tarcoale un guturai daca tot ziceam ca n-am racit deloc iarna astada' la vremea care este nu ma mai mira nimic,m-am saturat de frigul asta!!
Meii si mie imi convine ca saptamana viitoare doamna pune accent pe sanatate,sport,citit si alte activitati extrascolare....si oricum se mai relaxeaza si ei ca de vreo doua saptamani au avut un ritm de lucru....deja sunt la litera J nu mai au decat vreo 3 litere z,w,si x parca....ieri a avut 3 probleme da a scris vreo 4 pagini ca a trebuit sa le rezolve in mai multe feluri
Kimtrebuie sa ai mare grija cu sensibilosii astia....io m-am tabacit,dupa ce mi-am luat morala de la bunica si mama colegului de banca a mandrei,cum ca i-a stricat cupilu si ca mandra mea nu-i educata bine....pe motiv de chestii copilaresti,ca ea vrea cand iese in parc sa se joace si sa alerge si nu sta pe banca cu T sa-i povesteasca nu stiu ce jocuri,ca-i baietoasa si-i place sa joace fotbal,ca l-a bulgarit cu zapada,etc,etc......
Ema am si io o intrebare,mandra mea are pe obrajiori niste bubitze rosii aspre....oare cu ce as putea sa o dau....ma gandeam ca ar merge poate unt de shea sau ulei de argan??......mi-am luat pana la urma o crema de la bioderma cu sfp 50 asa ca trec si io la peeling.....Daria cum merge cu gelul pntru ochi,esti multumita ca mi-as comanda si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
Ema am si io o intrebare,mandra mea are pe obrajiori niste bubitze rosii aspre....oare cu ce as putea sa o dau....ma gandeam ca ar merge poate unt de shea sau ulei de argan??......mi-am luat pana la urma o crema de la bioderma cu sfp 50 asa ca trec si io la peeling.....Daria cum merge cu gelul pntru ochi,esti multumita ca mi-as comanda si io

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

ma bag si eu in seama ca-l am pe Mircea sensibil la ten recomand cu caldura Trixera Balm de la Avene, e 80 de ron la sensiblue dar e un tub foarte mare de 200 ml, copilului i-a trecut in 4 aplicari si restul de tub l-am folosit eu... super crema!!

http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=119265/Trixera_Emollient_Balm/Avene_/Moisturizers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu l-am dus pe Mircea la dermatolog pentru bube rosii si aspre pe obraji si asta mi-a dat.

A mai avut RANI adanci de la bube dulci, pentru alea dermatologul mi-a dat Avene Cicalfate crema reparatorie adica asta

http://www.farmaciastejara.ro/avene-cicalfate-crema-antibacteriana-p-2564.html

super buna!! Am folosit-o si eu la buze crapate de la vant (dar crapate pana la sange) si dadeam cu ea seara si a doua zi eram ca noua!! e de 10 ori mai buna ca orice strugurel!!

eu la cosmetice pentru gagici nu ma prea pricep, dar pentru plozi... stiu cu ce sa dai prin toate locurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Andriesmerci fain....daca tot m-am apucat de cumparat creme si infrumusetari de primavara am zis sa o bag si pe mandra in program
Eu daca tot n-aveam ce face trebuie sa-i caut costum de viespe mandrei,da' musai cu un ac lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria..acneea cui?? Ca si asta conteaza ..In fine, in USA am vazut ca se considera ca golden standard , benzoyl peroxide..in concentratii de la 2.5% ...pana la 10%. Am incercat pe pilea mea kitul de la Acne free..si vad ca acum au scos si pentru acnee severa:

http://www.acnefree.com/products/severe/12900.php

folosit in combinatie cu asta:http://www.cvs.com/CVSApp/catalog/shop_product_detail.jsp?filterBy=&skuId=697263&productId=697263&navAction=jump&navCount=3

edit:gata am facut cercetari..similarul produsului ar fi Brevoxyl...costa cica pana in 30 ron..

Mergi la inceput