Nu pot sa uit!
Raspunsuri - Pagina 5
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Daca tu faci totul singura, unde este tatal copiiilor si care este rolul lui in familia voastra ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
cred ca e intrebarea cheie...
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
ilia_99 spune:
citat din mesajul lui allinta Daca tu faci totul singura, unde este tatal copiiilor si care este rolul lui in familia voastra ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
pai.. aduna si tu 2 cu 2.. e pe aici, undeva, prin casa..
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilia_99
pai.. aduna si tu 2 cu 2.. e pe aici, undeva, prin casa.. |
adun 2 cu doi si imi da numar par.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ann1907 spune:
Eu pur si simplu cred ca el s-a intors atunci din datorie pentru familie si nu din cauza sentimentelor pentru tine.. si mai cred ca tu simti asta si de asta nu esti fericita. El, ca majoritatea scorpionilor, e o fiinta complexa cu trairi interioare pe care nu le va dezvalui niciodata nimanui, o persoana care pare foarte profunda si dedicata relatiei.. dar undeva, tu ghicesti ca el vrea altceva, nu-i asa?
Eu cred ca daca tu ai fi stiut ca el vrea 100% sa fie cu tine, ai fi luptat pana in panzele albe si nici un efort nu ti s-ar fi parut prea mare... esti o persoana puternica si ambitioasa, resursele le ai.. dar problema e la el! Si din pacate, oricat de puternica ai fi, nu poti lupta si pentru el...
ilia_99 spune:
el spune cam ce crede el ca ar trebui facut.. de executat ramane pe mine. azi a mers cu mine sa inscriem copilul la scoala, asa, de fason.. ca n-aveam nevoie de el, dar l-am rugat eu. de reamenajat tot eu m-am gindit ca le-ar trebui paturi suprapuse baietilor, sa mai salvez spatiu in camera. el mi-a zis doar de living ca ar vrea sa-l schimbam, ca s-a plictisit de mobilier. da ce ar vrea n-a zis. cica sa ma duc eu la ikea, sa ma uit. asa ca n-am facut nik. ulterior o sa-mi spuna ca m-a rugat si el o treaba si eu nu m-am motivat s-o fac. pai, de ce s-o fac? doar nu locuiesc singura.. atunci mi-as amenaja singura, cum am facut-o cind mi-am luat prima casa.
adica, e pe aici, dar cumva doar fizic... dar asta nu e din rautate, pur si simplu, n-are gindire practica, ce sa mai vb de perspectiva.
plus ca la ei in familie, asta a vazut. soacra-mea era bataioasa, rezolva tot, ta-su un boem, contempla..
ilia_99 spune:
citat din mesajul lui ann1907 Eu pur si simplu cred ca el s-a intors atunci din datorie pentru familie si nu din cauza sentimentelor pentru tine.. si mai cred ca tu simti asta si de asta nu esti fericita. |
m-am gindit si la asta. dar nu cred. in primul rind, pt ca este egoist. si daca i-ar fi fost mai bine cu femeia cealalta, iar confortul lui personal ar fi fost imbunatatit acolo, ar fi plecat. copiii i-ar fi vazut oricum, oricind, deci ar fi renuntat doar la mine. averi n-avem de impartit, ar fi fost o alegere simpla.
asa ca, nu cred.
ann1907 spune:
Eu nu am spus ca ar fi iubit-o pe aia.. e clar ca ar fi ramas cu ea daca i-ar fi fost mai bine acolo..
ilia_99 spune:
citat din mesajul lui ann1907 Eu nu am spus ca ar fi iubit-o pe aia.. e clar ca ar fi ramas cu ea daca i-ar fi fost mai bine acolo.. |
pai nici eu nu vb de iubire, am zis de confort. daca i-ar fi fost mai confortabil sa aiba o relatie cu ea, ar fi plecat.
Rufus spune:
Imi pare rau: prin fiecare raspuns pe care-l dai aici, transmiti raspunsul la intrebarea (dilema) ta.
In acest moment, fara o schimbare la 180 grade a situatiei (putin previzibila) nu esti dispusa sa continui relatia.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
buflea spune:
citat din mesajul lui ilia_99 el spune cam ce crede el ca ar trebui facut.. de executat ramane pe mine. azi a mers cu mine sa inscriem copilul la scoala, asa, de fason.. ca n-aveam nevoie de el, dar l-am rugat eu. de reamenajat tot eu m-am gindit ca le-ar trebui paturi suprapuse baietilor, sa mai salvez spatiu in camera. el mi-a zis doar de living ca ar vrea sa-l schimbam, ca s-a plictisit de mobilier. da ce ar vrea n-a zis. cica sa ma duc eu la ikea, sa ma uit. asa ca n-am facut nik. ulterior o sa-mi spuna ca m-a rugat si el o treaba si eu nu m-am motivat s-o fac. pai, de ce s-o fac? doar nu locuiesc singura.. atunci mi-as amenaja singura, cum am facut-o cind mi-am luat prima casa. adica, e pe aici, dar cumva doar fizic... dar asta nu e din rautate, pur si simplu, n-are gindire practica, ce sa mai vb de perspectiva. |
Pai deja argumentele devin confuze ... Ce treaba are lipsa lui de gandire practica si implicarea in treburile casnice cu aventura ? Daca ar amenaja camera copiilor ai fi dispusa sa-i mai ierti din pacatul de acum 2 ani ?
Apoi, inainte de aventura nu era lipsit de spirit practic si gospodaresc ?
Tragand linie - ce ai de castigat daca va despartiti ? Ca mobila tot tu va trebui sa o cumperi, fara el prin preajma, tot tu gatit, spalat, inscris la scoala, mers la activitati ...
Sa vedem ce ai de pierdut ... venit mult mai mic, copiii debusolati si tot singura vei fi.
De fapt n-am solutie, sesizez insa ca pot foarte bine sa analizez alte solutii ...