Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simply Doamne ajuta sa fie bine!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Noi suntem varza, cumnatul meu e in stare grava internat in alta tara , nici nu stiu cum sa imi sustin sotul

Simply,mami de fetita frumusica

ce s-a intamplat?

Life is good!

Accident de masina, nu a fost vina lui , el e cel mai grav. Are 25 de ani

Simply,mami de fetita frumusica

Mi s-a facut pielea gaina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simply ma bucur ca te-au mai linistit fetele in ceea ce priveste socializarea Arianei. Si parerea mea este aceeasi.. ca nu ar trebui sa-ti faci griji. Stai sa intre in colectivitate si o sa vezi tu ce fetita prietenoasa ai.

Ruxita esti o femeie foarte puternica.

Atlantiq si tu nevrozata? Welcome to the club! Ziceam ca ma apuc si eu sa iau magneb6(Lorex) dar mi-e teama ca o sa ma molesesc prea tare. Am mai luat eu odata intr-o sesiune si m-a linistit de tot.. in loc sa invat si sa merg la examene dormeam de rupeam. Cred ca de altceva avem nevoie: o evadare de cateva ore in 2 de exemplu.. mie mi-ar prinde tare bine. Cred ca o comitem cat de curand.

Alexa si noi suntem matinali. Sa speram ca este o perioada trecatoare. Dragos a inceput sa mearga la cresa?

Micki. Bravo lui Kiti ca a inceput sa pape bucatele. Nu prea am inteles la ce fel de gradi vrei sa-l dai: program lung sau scurt? Daca te gandesti la prima varianta mi se pare aiurea sa mai angajezi si o bona doar pt perioada virozelor. Si cand nu e bolnav ce sa faca.. cat menaj sa faca zilnic 8 ore? Nu aveti si voi o mamaie, o matusa.. o ruda pe care sa va bazati, sa fie dispusa sa stea cu el la nevoie ? Sau (zic si eu, nu ma lua in seama daca
vorbesc aiurea) nu ar fi mai potrivita o gradi cu program scurt? Dimineata bona face curatenie, mancare, etc iar la pranz il ia pe Kiti, ii da sa manance, il culca... si astfel lucreaza si ea cu program normal si isi justifica leafa. Eu sunt de parere ca la gradi cu program scurt se imbolnavesc mai greu copiii tocmai pt ca majoritatea din ei au cu cine sa ramana acasa si nu sunt adusi cand le curge nasul sau tusesc.

Sorina deci de ce ti-a fost frica n-ai scapat. Bine totusi ca este forma usoara si nu sunt complicatii. Irisuca mica sa treaca repede bubitzele si sa se bucure si ea de vremea frumoasa de afara.

Dece ma amuza 'problema' voastra cun tzitzi.. lasa ca se dezvata el. Spuneai de gradi.. mie gradi cu program scurt (pana la 12) mi se pare super. Abia astept sa-l duc si pe Dav la toamna .. desi as avea cu cine sa-i las acasa, altfel se ingrijesc de educatia lor acolo. Eu, ca si tine merg la serv iar soacra-mea dimineata face mancare, ordine.. d-ale casei.. nu zic ca nu se ocupa de el, dar il mai lasa sa se joace singur, la tv.. si cred ca ii este mult mai bine acolo intre copii... se joaca, au activitati potrivite pt varsta lor si invata foarte multe lucruri frumoase.

Am citit doar cap asta. Trimit si ma duc si la cel din urma.

Sa va spun acum ca pe urma uit... Dav a testat azi trotineta Marei si s-a descurcat binisor asa ca saptamana viitoare cred ca o sa-i achizitionam si lui una... macar doar pentru parc, ca sa nu se simta defavorizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI ALICREDO !!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa fericire si iubire!

Si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply ceva vesti mai bune?

Tomaca voi cum sunteti, ti-ai mai revenit?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Seara buna!

Inainte de toate,Simply,sunt cu gandul la tine,Doamne ajuta!Tine-ne la curent,mai aveti vesti?

Si la multi ani,Alicredo,sa fii sanatoasa si fericita!

Iaca mai scriem si noi,ratacitele,cateva randuri...Nu am scris de muuuulta vreme,dar de citit am citit,si am fost tot pe-aproape,dar mai dupa perdea,asa...

Eram pe punctul de a o duce pe Lara la gradinita,insa o noua bronsita ne-a anulat toate planurile...Sa va explic mai pe larg:aici in Germania,gradinita,daca vrei sa ti-o finantezi singur,e extrem de scumpa,vreo 8-900 €...Partea minunata e insa ca statul german subventioneaza gradinita in proportie de 60 pana la 99 %,in functie de venituri...Singura conditie e sa fii ocupat,adica ambii parinti sa lucreze sau sa frecventeze vreun curs de calificare sau de limba...si asa m-am hotarat sa fac cateva saptamani de germana,sa o pot duce la gradi si in timpul asta sa imi imbunatatesc si limba si sa imi caut si ceva job...

Ei,exact cu o zi inainte de intalnirea cu directoarea gradinitei,am mers din nou la spital cu Lara,bronsita obstructiva,mai urata decat data trecuta,dar mai scurta ca durata,am stat doar 2 zile in spital si am continuat apoi tratamentul acasa...A fost tare urat,era si mai moale decat data trecuta,nu reusea sa stea nici in fundEra ca o carpa

Si acum luam totul de la capat,ca a trebuit sa renuntam la tot...Ei,important e ca Lara e bineSper sa mai gasim loc la vreo gradinita....

Nu pot sa raspund nominal,imi e prea greu...Felicit toti pufii care au facut progrese,bravo lor...La noi acum e o perioada de cantari..Canta Lara mea zi de vara pana-n seara

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Oooo Simply.....acum am intrat si am vazut.....imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Noi suntem aici pentru tine, daca ai nevoie.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALICREDO!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

repede pe ultima suta de metri va cinstesc si eu de ziua mea! asa ca...

haideti iubitele mele la un pahar de vin si sa bem atat cat se ne simtim bine.

va pup si va iubesc pe toate.
revin maine cu nominalizari.sunt tot intr-un chef de 3 zile.
inca sunt musafirii aici si am intrat rpd la voi sa arunc un ochi.
o noapte placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Nyny bravo pt David! Pedaleaza? Si eu vreau sa incerc la Alex sa vad daca ajunge la pedale ca el este mai micut de inaltime.

Loredana, ma bucur ca sunteti mai bine! Cum a reusit sa o ia? Si la voi a fost epidemie ca la noi bantuie niste virusi fff urati si multi copii au ajuns f repede la pneumonie.

Noi aseara am fost la ziua cuiva si iar ne-am intors tarziu in noapte....Azi am mers la gratar la soacra mea ca a fost foarte frumos afara. L-am culcat pe domnul abia pe la 17.00. A stat afara de pe la 11.30 pana 17.00 ca in zilele bune. S-a jucat asa frumos in gradina

Maine trebuie sa eliberez o camera ca marti imi vine mobila pentru el si va avea in sfarsit camera lui

Va , noapte buna!

Mergi la inceput