Pufi de Ian-Feb 2010 (73) - LMA Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ruxita ce combinatie de homeopate i-ai administrat tu lui Kay cand a fost racit? Stiu ca aveai o schema cu care o scoteai la capat mai mereu, sper sa nu ma insel. Mara mea face in continuare febra la 4 ore si a facut rani la nas de ieri pana azi cat a tras de el.

Mami de kinderi tazmanieni

nyny, nu exista nicio schema obligatorie de vaccinuri! si chestia asta m-a revoltat, ca ni se bag pe gat ca obligatorii, cand de fapt nu sunt!

De unde stii ca nu sunt?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Mire, am mai incercat inca o data si a mers. Scuze!
Acum mi-am dat seama unde ati vazut pozele cu camera lui David

Si eu i-am luat caciula din cap, dar Dl meu imi tot zice ca bate vantul si ca ii este frig, ca vrea fesul Incer sa-l pacalesc cat pot. Eu acum il scot in hanorac si cu bluza subtire pe sub el. Cu astea nu are nici o problema, doar cu fesul. Si cand ma gandes ca atunci cand s-a racit vremea m-am chinuit sa ii dau caciula.... Asa ii place lui sa fie "gigi contra"

Tomaca, dar de ce nu incerci sa il scoti macar o ora ca este f cald....crezi ca i-ar face rau?

Editez ca am citit mesajul si nu suna deloc asa cum am vrut sa sune. Scuze Tomaca!

Nu trebuie sa-ti ceri scuze. N-am vazut ce ai scris, dar nu cred ca ai dat cu bata.
De scos l-am scos, dar la plimbari asa mai usoare si nu cu orele asa cum probabil ar fi stat daca nu era bolnav si nici alergat prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Tomaca, BF cum va simtiti?

Simply,mami de fetita frumusica

Multumesc, suntem mai bine. Tudor e foarte vioi desi i-am mai curatat muci si tuseste rar (il mai gadil eu ca sa-i provoc tusea).

Eu insa nu prea am chef de nimic. Sunt apatica, astenica, nu prea am chef sa mananc. Doar portocale. Am inceput sa i-au vitamine.

Am citit pe forum un sirop de tuse bronchicum elixir, recomandat de un pneumolog. L-am luat si eu ca am vazut ca-i din plante si spunea cineva ca i-a trecut repede tusea cu el. Adevarul ca dupa ce am luat de vreo 2 ori din el sambata (desi trebuie de 6 ori la intervale regulate), duminica deja nu mai simteam greutatea din piept si mucuozitatile din gat. Dar azi am uitat sa-l iau cu mine la servici.
Ma bate gandul sa-i dau si lui Tudor ca e bun si pentru copii, dar nu stiu ce sa fac. Doctorita m-a pus sa-i dau Prospan sirop, dupa 7 zile de Eurespal.
Are gust ca un sirop de tuse cum il stiam eu pe vremuri.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

bronchicum? mersi de pont, o sa-i cumpar, ca noi suntem pe stodal si nu simt nicio ameliorare a tusei, tuseste la fel de bine ca atunci cand am inceput stodalul (si acum e pe sfarsite)... o sa intreb la farmacie.

despre vaccinuri... dimpotriva, ar trebui sa ne ceara acordul parintilor! stai sa ma documentez sa vad scris negru pe alb...

Mergi la inceput

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/05/24/cum-se-poate-refuza-vaccinarea-copiilor-baza-legala/

asa stiam si eu... ca pot refuza orice procedura medicala... adica mi se pare de common sense sa ai dreptul sa refuzi un act medical... (oare se aplica si la prelevarea de sange in caz de alcoolemie marcata la volan?)

Mergi la inceput

Eu stiu ca daca nu dovedesti vaccinarea pentru ceea ce este campanie obligatorie, nu-ti primeste copilul in colectivitate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Eu stiu ca daca nu dovedesti vaccinarea pentru ceea ce este campanie obligatorie, nu-ti primeste copilul in colectivitate

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

da, si care e motivul? daca copilul tau nu e vaccinat se considera ca e vulnerabil la microbii si bacteriile celorlalti, nu? si nu invers ca el sa fie focarul pentru ceilalti care sunt imunizati, vezi Doamne?!
si de ce fac totusi boli cei vaccinati? de ex. sora mea a facut TBC, fiind vaccinata... care e rostul vaccinarii atunci?

nu sunt contra vaccinurile in general, doar incerca sa ma lamuresc...

Mergi la inceput

si apropo, de primit in colectivitati... stiu copii nevaccinati dusi la gradi!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

am citit pe un forum pe care cineva scrie asa:
"Pentru cei care mai sunt interesati de acest subiect am primit un raspuns oficial din partea DSP in acre se mentioneaza clar ca nu sunt obligatorii si pot fi refuzate printr-o cerere scrisa"

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_248268/pageID_1/Vaccinarea-conform-Progarmului-National-De-Imnuizare-este-obligatorie.html#ixzz1qDzOOX8l

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si apropo, de primit in colectivitati... stiu copii nevaccinati dusi la gradi!

Life is good!

gradi de stat sau privat? Mie mi s-a cerut o copie dupa carnet vaccinari

Mergi la inceput