Strengari 46 - Hai Dana! Hai Tala!
Raspunsuri - Pagina 6
SuperMami_1 spune:
Tala, am parcul aproape de casa.Ieri Rares se imprietenise cu un baietel de 1 an jumate si era foarte grijuliu cu el ceea ce imi da sperante ca va avea o relatie frumoasa si cu Vlad.
Happy2x, e horror ce spui tu acolo. trimite-le acasa, daca nu mai suporti, ca linistea ta e mai pretioasa acum pentru toata familia
Tala, la anestezist dau inainte, ca as vrea sa vb cu el de rahi/epi si daca se poate, ii voi da 3 mil, daca nu doar 2 sau 1,5.In rest pregatesc plicurile pt sot, sa le dea el cand ma baga la ATI.
Aaaaa si sapt viitoare cand vb cu dr sa-i spun sa-mi rezerve o rezerva cu plata...ca trebuie anuntata inainte asistenta care face distributia pe rezerve/saloane
Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
megbeng spune:
am fost ieri la control e spre bine icterul bebelinei, am plecat cu bilirubina 10 si acum avem 5; pentru anemie o sa facem hemograma cand implineste o luna..si tot asa, lunar, pana se corecteaza.
dana, , il asteptam si noi pe gaza cu nerabdare!!
happyx2 , ceva oarecum similar am gasit si eu acasa, doar ca erau doar ai mei, pe socri l-am pus pe sot sa ii tina la distanta..oricum era haos, bucataria insiarta, bagajele lor prin casa, matei care nu mai stia de cine sa asculte...si dupa juma de ora le-am multumit de sustinerea de pana atunci dar le-am explicat ca ma organizez mai bine singura, asa a au plecat; mama se va intoarce cand isi termina sotul concediul..si bunavointa prea multa poate da prost uneori, e clar ca in situatiile astea totio vor sa ajute, dar uneori cel mai bun ajutor e linistea..
vai de mine, despre ce banet discutati voi acolo de dat la dr! eu acum 5 ani cand am nascut la stat am dat doar anestezistei un plic (oricum, e hiper-penibil gestul, mi se pare, si de a da si de a lua)..apoi la ginecoloaga am pus-o pe mama sa ii dea, dupa ce am nascut. neonatolog nu am vazut decat 5 minute la externare cand a venit, a vrut sa-mi vada sanii, mi-a zis:"matale ai lapte!" si gata, nicio vorba despre copil, asa ca nu am dat nimic.
dara, te inteleg cu motorul...asa sunt si eu cu bicicleta..ultima tura am dat-o pe la 24 de saptamani, aveam deja burtica serioasa..si cred ca va mai trece ceva pana voi putea pedala, ca, deh, o sa ies cu asta mica si baietii mei sunt si ei mari biciclisti, nu renunta ei la pedalat in favoarea mea; abia astept sa creasca pitica sa o pun pe bicicleta!!
amy, profita de starea de lene, eu asa am facut si nu regret deloc-deloc ultimele saptamni de sarcina cand abia-abia miscam ceva prin casa, si asta de nevoie, avandu-l pe matei.
eu as scoate azi bebelina la plimbare putin..am uitat sa intreb neonatologul, la matei recomandarea a fost dupa 3 saptamani, dar fiind asa frumos afara nu cred sa fie vreo problema...sa vad cum fac sa nu o infofolesc prea rau. ronina, tu ai scos-o pe biencuta la plimbare?
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
kovacsc spune:
Meg ma bucur ca fetita este mai bine, este tare dragalasa!!
Si noi avem biciclete, eu am mers chiar si la serviciu in lunile in care era cald de prin aprilie mai pana in toamna, cand ploua aveam pelerina de ploaie deci nu ma lasam.
O sa imi aduca sotul bicicleta si o sa mai ies pana la piata sau doar sa fac o tura si sta el cu fetita. De plimbat toti trei sigur va fi la anu'.
Cand citesc ce scrieti voi despre socrii, parinti, zici ca sunt venita de pe Marte si nu stiu despre ce vorbiti. Noi nu avem deloc problema asta, de fapt soacra mea ma supara cand imi zice ca au fost prin zona locuintei noastre la nu stiu ce magazin si nu au mai intrat la noi ca sa nu ne deranjeze. Mama la fel suna inainte si nu vrea deloc sa se bage mai mult decat o lasam noi.
Cand o sa aducem fetita acasa nu stiu daca va veni cineva la noi. Sotul meu este foarte optimist ca noi o sa ne descurcam si nu avem nevoie de nimeni asa ca nici unul nici altul nu ne-am pus bazele in rude. Dar i-am zis ca daca totusi vom fi speriati si dezorientati este mai bine sa fie cineva cu noi macar cateva ore.
Astazi nu am chef de stat in casa, deja am facut o plimbare si acum astept sa plecam undeva dupa amiaza.
Cristina 35+ Karina, fetita noastra draga
tania82 spune:
In primul rand vreau sa felicit noile mamici! Le urez refacere rapida si multa sanatate lor si bebelusilor.
Noi sutem bine, crestem. Bebe e mare, 3371 grame la 37+3, am fost joi la eco, totul pare sa fie in regula, colul e inchis. Mai merg miercuri la control, dar dr. a zis ca de acum nu mai facem eco.
Eu abia azi am pus la spalat hainitele , nu stiu de ce am tot amanat momentul.
Dana
Weekend frumos!
Tania 37 + cu Stefan Gabriel
laurraa spune:
Buna fetelor!
Eu am facut o otita urata si acum sunt pe Augumentin
Dr meu nu mai pleaca pe 29 si am o dilema: sa nasc pe 25 sau sa las pana la 40 de saptamani sa fac cezariana aproape atunci. Pe 25 as avea 38 si 5 zile; ce parere aveti sau cum ati proceda voi?
va multumesc mult!
Week-end placut!
Tala spune:
Dara adevarul e ca pasiunea e mai mult a lui, eu sunt doar fericita ca are inca un hobby. Si mie mi-e drag sa-l vad cum bibileste si se umple de vaselina .
Asa e , e mai bine sa stai pe fundul tau cuminte acum si o sa va plimbam noi cu atasul daca vrei .
Deci la externare voi da si eu (cu exceptia anestezistului si moasei si asistentei sefa). La David tot asa am vazut neonatologul la externare si imi pare rau ca i-am dat bani.
Meg ce ma bucur pentru vestile bune! Sa o tineti tot asa!
Lauraa imi pare rau pt otita, sa te faci bine repede!Nu stiu ce sa te sfatuiesc, depinde de cat de hotarat e bebe sa stea in burtica.
Tania spor la spalat si calcat!
Noi am dat o raita prin curte, David a fotografiat albinute, eu am smuls, taiat, fasonat (nu m-am putut abtine) macar asa de fason, sa nu zic ca n-am gradinarit putin pt ca apoi slabe sanse cu operatia si bebita mica. E tare frumos si cald afara.
nelli spune:
Buna fetelor
dana-multa bafta in continuare si sa auzim vesti bune de la tine
happyx2-eu cred k le-as spune sa mearga la ele acasadecat sa ma enerveze,eu ma gandeam sa o aduc pe mama cind nasc ,dar ea din pacate nu poate veni,sotul meu a zis k dc nu o aduc pe maicasa k ea ar puteaam zis nu multumesc dak mami nu vine nu vine nimeni,eu abia as suporta-o pe mama kre nu k e mama mea dar are f mult bun simt si ar face orice ca sa ne ajute si mai ales sa nu deranjeze,cind mergem in concediu la ea nici nu se trezeste saraca dak nu e urgent ca sa nu o auzim noi si sa ne trezim,dar cum as suporta-o pe maicasa mai mult as avea de lucruasa fac cum pot cind pot plus ca sotul pot sa spun ca este un adevarat inger ne ajuta in toatedaca u crezi k ai putea sa te descurci si fara ele eu zic sa le spui politicosca va descurcati
dara-ai grija de tine si nu forta nota
eu ce sa ma mai vait-ieri nu am rezistat vremii frumoase si am iesit la plimbare care s-a lasat cu niste hainute pt mines-a incalzit si aveam numai rochite groase,azinoapte sigur k m-am tavalit ,ba dureri de burta ,ba contractii la greu,cind puteam sa dorm m-am trezit k imi venea acid in gat desi dorm pe multe perne...
azi iar o zi frumoasa ce ma face sa am o stare buna de spiritplus k montam patutul si masuta de schimbat a bulineiam cv treaba si sper sa nu ma surmenez prea mult
multipt mamici si bebici o zi cat mai frumoasa si linistita
34+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
ronina spune:
Buna fetele!
Dara, merci de link
Franqois: pai tu vei avea 3 fetite... dar putin mai incolo, cand ti se insoara printisorii
HappyX2: of of prin ce treci si tu eu cred ca le-as spune cu tupeu ce anume imi doresc de la ele sa faca si ce nu iar prima dorinta ar fi sa curete bucataria dupa ele. La mine a fost maica-mea pana azi dar a fost surprinzator de ok, nu a insistat sa dea ordine, a vazut ca ma descurc cu fata si atunci ea s-a ocupat doar de bucatarit, spalat vase si calcat, ceea ce a fost excelent.
Dana: Doamne ajuta sa luati decizia cea mai potrivita si sa vina Gaza sanatos!
Meg: bravo pt icterul in retragere, inca putin si va fi bine Eu inca nu am scos-o pe Bianca afara decat cu interes (la vaccin si eco transfontanelara), si acasa la geam. E tare frumos afara si tare ma tenteaza sa ies cu ea dar pediatra a zis sa o scot doar de la 3 kg. Deseara inainte de baita o cantaresc si daca se apropie de 2.8 kg cred ca totusi o voi scoate zilele ce vin daca se pastreaza timpul asa frumos, ca nu mai rezist o saptamana, vreau sa testez caruciorul
Tania: bravo pt vestile bune de la echo!
Laurraa: multa sanatate! Trece otita pana pe 25?
Ma duc la Bianca ca da semne de trezeala, va pup!
dana_cp spune:
Va pup gagici.
In primul rand, va multumesc mult de tot pt urari. Nu imi imaginam ca o sa conteze atat de mult, insa conteaza.. Enorm. Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca va ganditi la mine si la Gaza, desi imi spusese Dara. Va imbratisez pe toate cu drag si va zic sincer sincer ca va simt foarte aproape si asta ma ajuta mult.
Acum... Povestea noastra continua. Membrane fisurate de miercuri noaptea, nicio urma de contractie. Stau pe antibiotic si monitorizarea bcf-urilor. Ne-am tot gandit, tot sucit si acum o ora dupa o discutie cu Zaher am ales sa continuam asa. El nu vrea sa-mi provoace travaliul, asa ca imi da de ales intre a astepta (sub monitorizare) sau cezariana... S am ales sa asteptsm... Cat, nu pot sa spun.. Cateva zile cel mult. Pana atunci, sex, mers, scari.. O sa incerc toate metodele naturale de provocare a contractiilor, asa ca daca mai stiti ceva, va ascult!
O sa pot sa intru sa va mai povestesc. Nu am facut-o pana acum pt ca am avut f multi vizitatorincare m-au secatuit de puteri si pt ca am fost intr-o stare de neliniste si depresie pana azi. Acum sunt calma, nu-mi mai e frica de cezariana, sunt pregatita si pt ea, insa daca exista o sansa si doctorii imi spun ca e ok, atunci o s-o folosesc si deci mai astept un pic, poate poate...
Multumesc Dara ca le-aimtinut pe fete la curent.
Va pup pe toate si multumesc inca o data.
Fetele care ati nascut, sa va traiasca bebelusii si sa va recuperati rapid. De maine sper ca o sa citesc si eu din urma tot si o sa va scriu mai la subiect.
cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!
sovietica spune:
Dana ma gandesc intens la tine, ca mi-esti tare draga. Ma bucur enorm ca ai acceptat ca solutie si cezariana. Stiu ca nu corespunde asteptarilor, dar dupa o luna, doua, o sa uiti complet asta, va fi important doar sa fie gaza bine. deschide urechile bine la ce zice dr Zaher, ca el chiar tine cu mamicile, si nu sare una-doua la ceza.
Te pup, sa te ajute DD sa iei cea mai buna decizie!
Zenul fie cu tine.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr