Strengari 46 - Hai Dana! Hai Tala!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Hai Dana!

Dara: am priceput ca nu te refereai la cazul meu, dar totusi pe mine m-a pus pe ganduri, pt ca am uneori episoade in care impinge nervoasa sanul desi sta si suge din el Uneori chiar ma gandesc ce norocoasa sunt ca am o bebica cumintica Ptiu, sper sa nu fie cu deochi sau sa stric vraja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Salutari si de la noi! Azi am jucat fotbal cu Finn si am alergat dupa el prin parc, l/am carat o gramada... Sunt cam franta si ma dor toate cele. Sper doar ca bebe sa nu depaseasca termenul. Il ajut si eu cum pot.

Hai, Tala! Tinem pumnii pentru maine si abia asteptam niste poze cu Matilda.

Hai, Dana! Convinge/l pe gaza sa iasa in lume!

Eu sunt foarte relaxata de data asta si nu ma voi stresa cu absolut nimic. Bebe va primi suzeta de la inceput - in franta se foloseste suzeta pana merg la scoala si merge si alaptarea, iar de alaptat daca merge bine, daca nu, asta e. Nu va fi o tragedie. As prefera sa alaptez pentru ca e convenabil si ieftin.

Vineri am luat de la posta costumul de scos din spital si niste jucarii. Costumul este superb, are urechi de iepuras si abia astept sa/l vad pe Euan in el. Am cumparat si jucaria pentru carucior in seara asta. am gasit/o la super pret pe ebay si imi place ca cele 3 animalute plusate se pot detasa.

trebuie sa imi fac lista cu ce mai am nevoie pentru bebe si sa dau comanda la medicamente. Maica/mii cred ca ii iau bilet de pe 18 aprilie, pentru ca oricum nu aflu decat foarte tarziu - cred ca pe 10 aprilie - daca vor programa cezariana sau lasam totul la voia lui bebe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 34+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D. si eu sper sa nu fac o tragedie daca nu reusesc sa alaptez macar pana la 9 luni, din care 6 exclusiv. Dar sunt super chitita sa perseverez cat pot, ca sa o feresc cat pot pe bebica de obezitate, diabet...chestii de care am suferit eu. Si alaptarea pana dupa 6 luni (mai spre 9) scade mult riscurile de asa ceva. Stiind cum e, imi doresc cu atat mai tare ca ea sa nu treaca prin astea, mai ales ca are pe cine mosteni. La mine o sa fie problematic si cu munca si oboseala si nu stiu ce o sa-mi iasa, mai ales cu reluat munca intr-o luna maxim.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Ionela, imi plac foarte mult sfaturile tale despre alaptare, le citesc pe nerasuflate.
Bia, ma bag si eu cu un sfat. Pune-o la 30 de minute la san daca vrea, nu te gandi ca a trecut prea putin timp. Alaptatul este alimentatie "la cerere", deci nu tb. sa te mai uiti la ceas, cand vrea atunci ii dai. E posibil sa inghita mult aer si de-asta nu se satura pentru ca tie iti vine laptele prea repede, in jet puternic, cand suge. Deci tu ai lapte, nu se pune pb. ca nu ai. In plus, din biberon curge de 7 ori mai repede, decat de la san, adica efortul e mult mai mic.
Ma bucur ca au inceput ceva contractii, Dana, poate nasti in noaptea asta cum zici.Tinem pumnii!!
Hai Tala!Mai ai atat de putin!
Eu as vrea sa nasc miercuri, ca doc. meu este de garda. Defapt chiar miercuri am DPN.

38+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Am avut o noapte chinuitoare cu aciditate mare,dureri de burta si dureri de cap...si chiar ma gandeam la un moment sa ma dau jos din pat si sa ma bag pe forum, daca tot ma chinuiam asa in pat...si ce discutii interesante ati avut azi noapte...
SI eu apreciez foarte mult sfaturile Ionelei, vad ca au sens si logica ,iar la mine tot ce are sens si logica prinde. Ionela ca intre 2 copilasi mici si treburile aferente, mai poti sa ne dai sfaturi foarte pretioase si concentrate.
Bya, deci comanda-ti wrap, ca sa mai poti face una alta in timp ce-ti cresti fetita inconjurand-o cu iubire.
Dana, Doamne ajuta sa fie dureri de travaliu!
Tala, s-auzim de bine si cat mai curand despre voi!
Azi ma bag si eu la calcat! urati-mi succes

Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Eu votez pt wrap!!!!
Am mers peste tot cu cel mic in wrap si l-am alaptat din mers, in magazin, in timp ce-mi faceam cumparaturile, in parc.... peste tot.
Am unul eleastic ( gasiti pe net, eu sunt fidela magazinului poarta-ma)si piciul meu grasan nu mai poate sta in el.... si sufar.... Dar imi iau SSC zilele astea si gata.
Ca venbi vorba: evitati port-bebeurile alea din magazin... sunt crunte pentru coloana si picioarele copiilor. Incercati ssc-uri, wrap, sling, mei-tai. Sunt mult mai sanatoase si mai comode si pentru voi

Nu ma mai laudati ca
Pup si spor la crescut bebei

Mergi la inceput

Dana a avut dureri si contractii moderate toata noaptea, asteapta sa vada ce zice Zaher si incerca sa doarma - pe la ora 9 dimineata.

Dana, sincer, esti super tare...eu asa as fi fost satula dupa atatea zile de stres si standby...

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Fetele, care ati facut NST pana acum, ce trebuie sa faci? Pricepusem ceva ca apesi pe un buton cand simti contractii? Eu uneori simt cum se intareste burta cand se misca bebe sters asa, dintr-o parte in alta, daca e cauzata de o miscare asa, mai apas pe buton? Ca parca atunci doar intinde bebe tare uterul.
Maine la 7:30 tre' sa fiu la NST ca cica dupa 36 de sapt. e bine sa fie facute.

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Nu stiu de ce imi tot apare un mesaj de mai multe ori. tot incerc sa/l editez.

Mergi la inceput

Dara, la NST se pun 2 senzori pe , unul cat mai aproape de inima lui bebe si inregistreaza ritmul cardiac, iar celalalt pe abdomenul superior, aproape de coaste si monitorizeaza contractiile. Nu trebuie sa apesi pe nici un buton. Tu doar stai cu senzorii pe burta 20 de minute si atat.

Finn Constantine 15.10.2009 si 34+ Euan Tudor

Mergi la inceput