Babysitter

Babysitter | Autor: IuliaMih

Link direct la acest mesaj

Ma ofer babysitter oricand intre orele 14-20, cu pretul de 10-15/ora ron negociabil in functie de caracterul copilului si de durata. Contact la numarul 0753117450, e-mail: mihai_iulia_mihaela2008@yahoo.com.
Din motive de singuranta personala, presez serviciile la propriul domiciliu. Sper sa ma intelegeti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monamariana spune:

Buna seara, si eu imi ofer serviciile de bona la domiciliul meu. Motivele pentru care vreau sa va ingrijesc copilasii la domiciliul meu ar fi ca un copil crescut la curte este un copil fericit si nu plictisit,imunitatea este mult mai crescuta,avem cu cine sa socializam (eu am un baietel de 4 ani si mai avem 3 copilasi vecini cu varste intre 2 si 4 ani cu care ne jucam destul de des), curtea este plina de jucarii gen leagan, masinute cu si fara pedale trotinete biciclete, asta nu inseamna ca nu vreau sa ingrijesc chiar si bebelusi.Eu am 32 de ani si sunt deschisa,sociabila,vesela stau in prelungirea ghencea si daca vreti sa ma intalniti trebui numai sa-mi scrieti pe monicafatamea@gmail.com

Mergi la inceput