Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!
Raspunsuri - Pagina 8
danezza spune:
cu 10 ml mai rau il intarati/bulversezi, parerea mea
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 eu nu ii pun nimic pe fata...azi a stat cam 3 ore la pranz si l-am mai scos si de la 5 la 7 pe afara...doarme super bine si papa binisor dupa vreau si eu colacel acum a papat de la 7 pana acum dar tot cu plans...nu mai stiu ce sa ii fac cand papa si plange am scos 10 ml la pompa...cred ca asta a fost bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
ane-maria spune:
Mi-e tare pofta de ceva dulce si am mancat azi o bucatica de ciocolata sper sa nu fi facut f rau , altceva nu am decat miere de albine in casa.
Cand sunt interzise asa multe alimente parca atunci as manca si mai tare
Ca vorbeati si de tigara cu cafea... eu de obicei nu beau cafea dar acum as bea cand va aud pe voi mai ales cu o tigara ar merge. insa cand am ramas gravida m-am lasta de fumat , eu care fumam si 2 pachete /zi de aproape un an nu mai pun tigara in gura si sper sa nu ma reapuc.
Ne-au invitat nasii la ziua nasei insa nu am cu cine s-o las pe bebelina mea, tare norocoase sunteti care aveti parintii in apropiere ... ca tare as fi vrut sa am si eu pe cineva de incredere , as fi iesit si eu din casa macar la zile mai importante. Dar asta este.. ma resemnez.
Va
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
ane-maria spune:
Ati mai avut careva probleme cu operatia de cezariana?
Eu cica am granulom de fir , nu stiu ce sa fac, doctorul a zis ca se va reabsorbi firul care e caolo sau se va elimina, dar am auzit tot felul de povesti.. ma bate gandul s amerg si la un control la un chirurg.Dc ati mai avut asa ceva ce ma sfatuiti?
Dupa cum vedeti cam am timp la dispozitie ca pitika mea a dormit aproape toata ziua cu pauze de mnacat si schimbat pampersul.
o trezesc la si jumatate sa ii fac baita.
anca_cls spune:
citat din mesajul lui mihaelaradu Anca_cls unde citesc povestea????? Izish scumpa ma agit si eu maine cu niste majorete fiindca acum scriu d p tel si nu stiu cum sa le "bag" la dans pe dansele. Sa aduci un bb sanatos, cumintel si mancacios. Lady s-a anulat nunta la Bacau din cauza celor 2 perechi de parinti (ai mirilor), soacra-mea a ratat ocazia sa fie in centrul atentiei de data asta :-) :-P Anastasia cu gemenashii?! Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Capitolul 69 pag.19
mamica fericita foc de Eva Georgiana
My_Lady0091 spune:
Faith...pe bune ca nu m-am suparat!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ane-maria spune:
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Ana maria da de ce nu o iei cu tine? La botez ce o sa faci? o lasi acasa? Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |
ne-a invitat in club; daca n-ar fi nociv ptr ea fumul de tigara si galagia as lua-o si in club .
aerlilian spune:
TRAIASCA PROTECTIS-ul !!!
Fete dragi, azi-noapte la ora 01.10 s-a intamplat minunea!!!Da, a fost de mare exceptie sa-l vad din nou cacacit tot, apoi pe aleza din nou.... Sunt foarte multumita si incantata, a dormit copilul linistit
adc spune:
Please please, ajutati-ma si pe mine cu o parere, mamici!
Azi noapte mi s-a parut ca bebe e cam caldut. E drept ca mi s-a mai parut si altadata, atunci cand se agita, dupa care o data adormit se racorea indiscutabil. Azi noapte cand s-a trezit prima data, mai devreme decat de regula (asta m-a facut suspicioasa) era binisor mai cald la frunte decat Andra, care dormea dusa.
I-am luat temperatura rectal, 37.6. M-am agitat de mama focului, ce naiba o fi, imi era teama ca va mai creste, mai ales ca l-am cam tinut pe afara ieri.
Bebe radea, gangurea si cerea sanul, deci nimic alarmant, nici vorba de somn. Ne-am jucat vreo ora, dupa care am luat temp din nou, 37.2. Inafara de partzurile nelipsite, spre dimineata, nu a manifestat nimic deosebit, a supt bine, a adormit. Eu am tresarit insa la fiecare miscare a lui, si nu m-am odihnit aproape deloc.
Andra are o usoara raceala, fara febra, dar e putin ragusita si sufla nasul din cand in cand. I-o fi transmis ceva?
Eu n-as chema pediatrul pt asta, ce ziceti, Alina, Alice, Cristina, Mylady, sau oricine are o parere? Ileana, si la voi parca a fost ceva de genul asta? Ce a zis dr?
Si inca ceva, in caz ca febra trece de 38, despre ce supozitoare vorbeati la asa bebei mici? Intreb doar ca sa stiu, nu am de gand sa ii dau nimic fara recomandarea medicului. Paracetamol de 125 conform prospectului e cam mult (dublul dozei normale) pt un bebe de 6 saptamani si 5kg. A folosit cineva?
Ma gandesc ca totusi nu e febra si asa se incalzesc sugarii cand se agita. Dar daca gandesc prost?