Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Astazi am iesit pt prima data afara si am stat mai mult. Am fost cu toata gasca in parc. N-ati vrea sa stiti ce complicat a fost sa iesim din casa Nu stiu cum o sa mai ies cu ei, caci daca nu era Cristi nu ma descurcam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adc

Altesa, din cate stiu eu aici nu poti pune decat un link spre filmulet, nu merge vizualizarea lui.
In fb trebuie sa aduci cu copy/paste un anumit cod pe care ti-l "compune" youtube cand apesi butonul "Share"

Where there is a will there is a way.

Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)

ba merge, uite

pui filmuletul pe youtube=tre' sa ai cont...dai copy la link filmulet

si scrii tube intre paranteze din astea[ ] la inceputul linkului iar la sfarsit scrii tube intre paranteze iar in fata cuv.tube sa aiba acest semn / , ...si apoi trimiti mesajul.

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bravo Izish!!! Sa ai un bebe sanatos tun si necolicos!!!

Alice sa aveti petrecere frumoasa

Eu nu reusesc sa vad pozele cu Gruita...

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

subscriu
BRAVO IZISH!!!

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana, ieri a fost prima noapte cand Alexa s-a trezit o singura data pentru o titi scurta...deobicei se trezeste de trei ori: 02.00, 04.00 si 06.00...pt.tzitzi!!!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olga, si al meu are hidrocel iar medicul a zis ca se retrage singur, nu trebuie facut nimic!
Amelia, o iei pe urmele mele dar nu ma mir...doar suntem copy/paste, nu? Lasa copilul in pace, e asa cum ti-au spus fetele.
Alice, petrecere frumoasa maine si abia astept sa vad poze, sa vorbim, sa-mi povestesti...
Ligia, nici eu nu reusesc sa vad pozele si filmuletul.
Astazi i-am cumparat baiatului un lot de hainute noi, pentru ca pe cele cumparate la nastere trebuie sa le abandonam. Ne-am facut un lungan...Am cumparat si blugi, aveam o fixatie...abia astept sa-l imbrac maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Bulinutza

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, ce sa zic...sa-i tina Dumnezeu obiceiul. Noi tot la doua ore ne trezim... Dar am mare incredere in acest Protectis ca ne va ajuta. Copilul meu a avut astazi o repriza de gangureli mortale, m-a topit.... Acum tocmai a incheiat criza de colici de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bravo Izish!!! Sa ai un bebe sanatos tun si necolicos!!!

Alice sa aveti petrecere frumoasa

Eu nu reusesc sa vad pozele cu Gruita...

Ligia ti-am vazut flacaul. Foarte tare!!! De la cate luni putem sa-i punem?

Bulinuta sper sa fie ok cu operatia Si la tine Anamaria, sper sa se rezolve repede

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

prietena mea din China i l-a pus de la 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am revenit. A zis izish ca a facut cezariana. Bebe e bine, are cam 3800. Ea are putin dureri
Daca mai aflu ceva va zic

Multumesc de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Am revenit. A zis izish ca a facut cezariana. Bebe e bine, are cam 3800. Ea are putin dureri
Daca mai aflu ceva va zic

Multumesc de urari

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Felicitari Izish, sanatate si tie si lui bebe !!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput