Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

sa va povestesc experienta cu colacul de inot:))
ii fac masaj baiatului si kineto timp in care sotul umple cada apoi montam colacul mie mi s-a parut k o sa cada prin colac dar era doar in mintea mea si bagam bulgarasul in cada...
surprize surprize.. el se uita mititelul la noi cu o fata de "ce vor nebunii astia de la mine" noi la el hai mami hai tati hai cu balaceala si el nimic ,
A bagat sotul mana sub apa si a inceput sa miste picirusele baiatului apoi brusc a inceput si el mai timid apoi se intorcea dupa rate era cand cu poponetul cand cu fatuca la noi ..intr-un final dupa 15 minute oboseste si incepe sa planga i-am facut baie in continuare peste tot si vreau sa va spun k mi-a adormit pe masa de infasat in timp ce-l imbracam... a fost mortal am pus cateva poze si un filmulet pe facebook
va pop si chiar merita sa va luati un colacel de inot pt bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ica la al doilea bb nu mai citez nici macar din experienta cu primul Sunt convinsa ca majoritatea a fost tentata sa faca precum mine

Hai Izish !!!

Fetelor multumesc pentru o odisee frumoasa, cu sfaturi intelepte, fara dojene, fara intepaturi!
Multumesc la Dumnezeu pentru fiecare bulgarel sanatos,multumesc la Dumnezeu ca ne-a ajutat sa trecem cu bine prin sarcini grele si usoare, prin nasteri cu zambete sau cu lacrimi. Am fost binecuvantate cu un grup de bebelusi luptatori si sanatosi (eu cred ca nu includem colicii si problemute minore cand sunt alti copilasi atat de bolnaviori) si sper ca, acolo unde ne vom muta o data cu nasterea martisorului de Izish, sa impartasim aceleasi experiente frumoase, sa nu vorbim niciodata de boli sau dureri ale bulgarasilor.
O imbratisare calda pentru fiecare dintre voi si un gand de bine pentru cele care s-au pierdut pe drum
La multe lunite sanatoase pentru Maria Elena a Gianinei, baietelul lui Carpediem! Ieri am aniversat pe Ilinca lui Mady, Iris a Biancai, Cristian de Mrg si Eva Georgiana de Anca_cls! Si lor le dorim multe saptamani cu sanatate!

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Anca_cls unde citesc povestea?????
Izish scumpa ma agit si eu maine cu niste majorete fiindca acum scriu d p tel si nu stiu cum sa le "bag" la dans pe dansele. Sa aduci un bb sanatos, cumintel si mancacios.
Lady s-a anulat nunta la Bacau din cauza celor 2 perechi de parinti (ai mirilor), soacra-mea a ratat ocazia sa fie in centrul atentiei de data asta :-) :-P
Anastasia cu gemenashii?!

Capitolul 69 pag.19

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Eu nu pot sa spun decat ca mi-as fi dorit sa fiu eu in locul tau
Am asteptat mult sa iti citesc povestea ca sa vad daca te-ai "rupt" daca tot povesteam noi de masaj perineal .
Sper ca acum, la 1 lua de la venirea pe lume a piticutei tale, "coada de randunica" s-a vindecat frumos.
Te pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ligia al meu a inotat 10 minute in colacut dar fff agitat s vedea ca-i place insa in acea noapte sa fatait foarte tare.

Mi-a dormit foarte,foarte bine azi-noapte caci il scosesem pe zi 1 ora jumate la plimbare cu carutul plus masaj,plus baita plus protectis cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

si noi fetelor tot asa continuam cu suptul...azi noapte la ora 23 dupa baiata de la ora 20,a papat toata titi,l-am cantarit:100 ml plus sticluta 30ml,fara plansete,dar si fara ragaieli...la 2 a inceput distractia...l-am pus la san,a plans,i-am dat sticluta,la inceput nazuri si dupa a papat 50 ml...de dimineata la 6 la fel...la 10 azi la fel...imi sunt plini sani cu lapte,imi zboara laptele din ei si el nu vrea sa suga...eu ii dau cu prelungitoare,dar nu vrea nici cu,nici fara...in schimb sticluta a papat-o fara greturi 70 ml...nu stiu ce sa mai cred...tind sa cred ca nu mai vrea piept...am sa ma mai lupt pana miercuri cand ma intorc de la socra-mea si atunci fac programare la doctorita lui sa vedem ce zice si ea...ii dau si picaturi sab simplex de colici...o iau razna

mamica de bebeloi Eduard...

are colici.nu ii mai da laptic cand face crize...ca face si mai urat(se intensifica dureri).linisteste-l si apoi alapteaza-l!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Bulinutz.........offffffffff....nu te mai ocolesc necazurile

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Ica la al doilea bb nu mai citez nici macar din experienta cu primul Sunt convinsa ca majoritatea a fost tentata sa faca precum mine

Hai Izish !!!

Fetelor multumesc pentru o odisee frumoasa, cu sfaturi intelepte, fara dojene, fara intepaturi!
Multumesc la Dumnezeu pentru fiecare bulgarel sanatos,multumesc la Dumnezeu ca ne-a ajutat sa trecem cu bine prin sarcini grele si usoare, prin nasteri cu zambete sau cu lacrimi. Am fost binecuvantate cu un grup de bebelusi luptatori si sanatosi (eu cred ca nu includem colicii si problemute minore cand sunt alti copilasi atat de bolnaviori) si sper ca, acolo unde ne vom muta o data cu nasterea martisorului de Izish, sa impartasim aceleasi experiente frumoase, sa nu vorbim niciodata de boli sau dureri ale bulgarasilor.
O imbratisare calda pentru fiecare dintre voi si un gand de bine pentru cele care s-au pierdut pe drum
La multe lunite sanatoase pentru Maria Elena a Gianinei, baietelul lui Carpediem! Ieri am aniversat pe Ilinca lui Mady, Iris a Biancai, Cristian de Mrg si Eva Georgiana de Anca_cls! Si lor le dorim multe saptamani cu sanatate!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Noi am tot stat pe afara azi; nu stiu de la ce dar Bia mea a facut de 3 ori caca pana acum, o fi de la banana, portocala sau mierea de albine? oricum eu ma bucur ca a reusit. sper sa reusesc sa otin treaza az ca dc nu iar nu dormim pana maine dimineata;

Cred ca am sa iau si eu colacel pt bebe dar o sa il foloseasca cand se face mai cald pt la noi la baie nu prea este cald desi si avem calorifer nu face fata cred, mie mi se pare racoare asa ca mai asteptam un pic cu baita in cada.

va

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Adc...eu stiu ca din temperatura luata cu termometru, scazi 5...si aia e temperatura reala..Rebecca a facut febra pe la 5 luni si i-am bagat un paracetamol de 125 mg si am fugit la Urgente.avea aproape 40-o viroza, rosu in gat si apoi diaree!.Oricum la copil mic-pana in trei luni, te interneaza cu el la febra mare!

Sanatate multa

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ligia spune-mi cum te gasesc pe faccebook?

vreau si eu sa pun filmulet dar nu stiu cum iar pe facebook nici atat.

lady parca tu si anahadasa stiati sa puneti filmulete aici

Mergi la inceput