Bobocei de Sept-Oct 2012(6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Ce faceti burticilor?

Deci se pare ca nu sunt singura cu pofta de pepsi :))) am mai baut si eu juma de pahar ocazional si am pacatuit si cu mc donalds de vreo 4 ori Mie mi-au trecut greturile de vreo 5 saptamani si de atunci numai pofte nesanatoase am :)) Dar cum zicea cineva mai sus (imi cer scuze ca n-am retinut, poate Anne ) incerc sa mananc si chestii sanatoase, fructe, salate, lactate... dar dupa dau iama in ciocolata, mai beau un pepsi, o cafea cu mult lapte, cacao si tot ce e dulce. Sunt insa mandra ca de vreo saptamana n-am mai pus gura pe mezeluri, iar inainte numai asta mancam la micul dejun. In sarcina am incercat sa nu mai mananac asa des, dar tot mancam o groaza de mezel si m-am enervat si am zic ca pana aici, nu mai pun gura pe mezel. Momentan ma tin tare

Si sa vedeti ce mi-a zis doctorul meu, ca eu, daca am avut 45 de kg la 1.60 ar trebui sa pun doar 9 kg in sarcina. Iar eu am luat deja 4 kg, deci nu prea cred ca ma voi incadra in 54 de kile :)))) Pur si simplu cand mi-e foame simt ca lesin de foame si tre sa mananc consistent ca sa-mi vina sufletul la loc.. si am inceput sa mananc mai mult la o masa decat sotul Azi am exterminat o ciocolata mare la pranz, eu care luam o tableta si-mi ajungea.

In rest, voiam sa va intreb daca voi aveti stari mai ciudate in sarcina, caci eu de vreo doua zile am asa o stare de implinire totala, nimic nu ma oftica, totul e roz, am asa o fericire si liniste sufleteasca cum nu cred ca am mai avut decat eram copil. E foarte ciudata si azi mi s-a zis ca e ceva schimbat la mine. O colega care are deja un copil mi-a zis ca am inceput sa am acea mina de femeie insarcinata, altcineva mi-a zis ca par ingandurata, iar sotul m-a intrebat ce am, ca am un aer nepasator... Nu stiu, e o stare de bine, de calm si sper sa ma tina pana nasc, caci sunt convinsa ca e bine pt bebe, mai ales ca pana acum m-am tot stresat

Va pe toate, multa sanatate si o seara linistita!

fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Off Stela,esti o norocoasa ca ai inceput cu atatea kg.Eu aveam undeva la 65 inainte de Craciun.Nu m-am mai cantarit ca nu ma interesa ,apoi am ramas insarcinata...si acum am 70 .
Eu mananc multa mancare nesanatoasa,bag fortat 3 fructe pe zi , lactate nu am mancat de vreo saptamana ca nu prea imi plac.Mai mananc telemea de vaca sarata si uneori almette.Si mananc mult in oras.Lucrez de dimineata pana seara si nu am timp sa gatesc si mananc la un restaurant langa noi zilnic.Dar sper sa fie bine bebicu.Mc,pizza si alte de genul nesanatoase au fost si in meniul meu si nu o sa iasa prea repede.Nu ma laud...imi plang de mila si sunt nervoasa pe mine zilnic Stela,ai aflat daca ai fetita sau baitel?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burticute

tzuki tare visul
corinuka felicitari pt vestile bune si multa sanatate in continuare

Apropo de pofta de suc,eu am pofta de suc de portocale,Mirinda sau Fanta

-ici tuturor si o zii faina

Paulafericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

fetelor, fetelor nu fiti suparate pentru kg avute/ ce vor urma. Eu sunt cea mai "implinita" dintre voi . Am inceput cu 80 de kg si daca iau 20 in timpul sarcinii sa vedeti cum ating suta de kile. Noroc ca am 1.73 inaltime si nu arat ca un balon....inca

Si la vise va fac. Aseara am visat ca am pierdut 2 feti. Avusesem o hemoragie si din 2 hopuri am zis eu ca am pierdut 2 bebei. Acu` 4 ani am pierdut o sarcina la 6 saptamani si am retrait momentul...cu diferenta ca acum feti aveau maini, picioare si doi ochi rosii.

Corinuka ca bucur ca esti mai bine. Tinem pumnii in continuare

Doar 9 kg/sarcina? Nu e f putin? Mie imi plac divele care raman insarcinate si spun ca ele pun doar 3 kg

+ 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Salutare burticute
- Legat de pofte ciudate...sa stiti ca pana acum o luna am avut si eu, si mancam Mc. si aveam o pofta nebuna de pepsi twist si alte ciudatenii. Acum mi-au trecut si mananca sanatos...insa...de cateva zile am pofta de BERE
- legat de vise ciudate...eu am si acum tot felul de cosmaruri...intr-o noapte, de curand am visat ca ma inecam in cada a fost oribil si m-am trezit speriata chinuindu-ma sa trag aer in piept....am visat si ca avortez, muuulte ciudatenii insa nu le bag in seama am incredere in DD ca ne apara
fetelor vroiam sa va spun ca maine merg la eco si api la triplu test...am emotii cu TT-ul asta insa, abia astept sa-l vad pe BB mai ales ca maine stim 100% ce este

lalu85 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

salutare

nu schimba nimeni capitolul? poate acum imi trimite si mie cineva pe PM datele si schimb eu daca nu e nimeni prin zona care sa poata s-o faca.

deci si voi aveti vise ciudate ...bine, nu ca ma gandeam ca as fi unica...
azinoapte am visat toata noaptea ca frecam podele si usi...si m-am trezit obosita ca si cum s-ar fi intamplat in realitate. nu, nu-s somnambula, m-am uitat la ale mele de dimineata si tot ne-curate sunt .

lalu, bafta maine la eco si TT. eu mai am de asteptat 2 saptamani...greu trece timpul uneori.

revin

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_raluca spune:

Tzuki, in sfarsit mi-au trecut si mie greturile ( alea de-mi treceau doar atunci cand mancam, despre care va vorbeam), acum e alta viata, asa tot sa fii insarcinata....

Gaitica, voiam sa-ti pun ca si mie imi place in mod special prenumele radu, dar din pacte nu se potriveste cu numele nostru ciudat de familie(ana), ana radu , cred trebuie sa ne orientam spre un nume mai lung. deocamdata nu stim ce este, fiind primul copil nu ne dorim in mod special fetita sau baietel, desi simtim oarecum ca va fi baietel.

Va pup!

Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!
mai am dureri, dar suportabile...augmentin mai iau azi...am fost ieri si la gine, mi s-a spus la dublutest ca am o problema cu placenta...dr gine mi-a confirmat, mi-a zis ca din cauza hematomului care se afla in zona placentara...tre' sa-l urmarim sa nu creasca si pentru asta ne vom vedea zilnic/la 2 zile! daca nu ne vedem zilnic vorbim la telefon! nu mi-a venit sa cred! mi-a zis ca e o sarcina pretioasa, cu risc obstetrical crescut care trebuie monitorizata atent..
kile si eu am avut 80 (15 le-am pus in 5 ani cu tot felul de tratamente hormonale) si in prima luna am pus 4,5-5...dar ma bucur ca si acum tot acolo sunt...
vise ciudate inca n-am dar dorm rau...ma fatzai si nu-mi gasesc locul, ma trezesc si numai pot adormi, etc...
ieri am avut greturi finalmente!!!
tzuki am trimis pm!
va pup, o zi faina!

12+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna dimineata burticute !!!
si astazi e o zi superba !!! ....si mai mult mai am doua zile de munca si apoi am concediu pentru 2 saptamani !!!!

nu mai "vorbiti" de kg in plus ....acum e doar inceputul ...

la mine mare diferenta nu va fi ...deja sunt rotunjioara ...important pentru mine , cel putin , e sa nu dau in diabet de sarcina si de aceea eu am evitat de tot sucurile si dulciurile ( secret : ieri am mancat o "feliuta" de tort de ciocolata ) ....dar cum mi-a spus medicul : de fumat m-am lasat , de baut nu mai beau ( a spus ca se pot bea 2 pahare de vin pe saptamana - sau bere ) , de baut sucuri am renuntat total deci:SA FIU ATENTA SA NU DEVIN MAI CATOLICA DECAT PAPA !!! asa ca practic sfatul a fost :sa nu schimb obiceiurile pe care la aveam , ca mai rau fac .....si cam tot ce doresc sa fac , sa nu ma retin de la nimic ; important sa nu exagerez ....ca de restul e ok !!!!

sper ca mamicile racite sa se insanatoseasca de garaba !!! va pup pe toate si va urez o zi superba !!!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Corinuka, multam de PM

atunci, sa ma apuc de capitol nou, zic, daca tot am cele necesare.

bb 3

Mergi la inceput