Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
histamina spune:
eu le-am scris pe toate, ca pt adulti.strumf nu bea alcool,evident,dar stiu ca sunt si mamici care au astfel de probleme.la colon, nu cu alcoolul.
eu as mai sta cu ceea ce e crud.
cert e un lucru, trebuie un nutritionist sa ii faca o dieta.
banana este buna,dar ,daca papa banana, nu papa, in aceeasi zi si orez si morcov.
Mycya spune:
hello!
va multumesc de raspunsuri in legatura cu ananasul
eu nu aveam de gand sa ii dau dar nu am scapat de gurita ei. nu a facut nici o iritatie la gurita si nici o alta reactie... eu in schimb fac de fiecare data cand mananc , putine ce-i drept dar fac.
Crispro si Andra spune nu f corect dar cand imi raspunde la intrebari sau cand nu mi se alinta. mie mii draga cand spune niu
Adriana mai si lucrezi!!! wooow!!!
pai de unde atata putere?
se trezeste des Natalia pentru laptic?
Baby astept poze !
eu de as fi iar gravi as sta la fel ca si la Andra , cu aparatul dupa mine
la noi iar e o zi superba si iar visez
maine merg la cules de urzici abia astept sa mananc!! am o pofta!!
puiutz_mic spune:
Histamina saru'mana pentru lista de alimente! Aoleu, pai nu am ce sa-i dau altceva in faza asta decat zilnic orez+morovi (si telina i-am dat zilnic, de ce o fi iritanta pt. colon?), banana la gustarea de dimineata si seara mar copt+orez sau banana+orez (asta nu prea o agreeaza) sau cereale de orez+LP fara lactoza (nici cereale cu LP nu ii plac )
Pana nu ii reintroduc celelalte legume nu pot inlocui orezul si morcovii din meniul zilnic
Baby , inca nu am rez. de la intoleranta la gluten, dar sper eu sa fie ok...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ainotna spune:
salutare!
Lauri_ca, multumesc si eu pt site.
Crissy, am uitat sa-ti spun ca am facut pusculita din cutie de lapte praf (ai postat tu undeva ideea, multumesc )si a avut foarte mare succes. Sasha nu prea s-a jucat cu alta pusculita, dar cu asta se ocupa f mult, ma tot pune sa-i scot banii ca sa poata sa-i puna iar.
Ramona, felicitari pentru casa noua! Sa o stapaniti sanatosi si voiosi!
Cristeo, gasesti cred Alba ca Zapada pe torent., ai cautat?
Eladea, bravo pt afacere! Sa va mearga suuuper bine!
Mycya, si eu i-am dat lui Sasha ananans, cat a vrut el (mult). A fost ok
Alice_Elena spune:
Ca tot va ziceam ca a revenit soacra in peisaj. Aseara mi-a scapat cheile de la usa in casa liftului :)))
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina trimite-o sa le ia! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Alice_Elena spune:
:))) pai ma intreba aseara daca nu poate florin ( administratorul) sa se duca sa le ia
Ah si caca ala moale de azinoapte, al marei, cred ca e de la niste biscuiti varsati pe care i-a cumparat soacra. Ca in rest a mancat ca la carte copilul ieri..
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena :))) pai ma intreba aseara daca nu poate florin ( administratorul) sa se duca sa le ia Ah si caca ala moale de azinoapte, al marei, cred ca e de la niste biscuiti varsati pe care i-a cumparat soacra. Ca in rest a mancat ca la carte copilul ieri.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
ioii tu ce dor ne-a fost de ea
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
ochidut
alice, facem ad-hoc comitet de sustinere pt neuronii tai,care vor fi intinsi la maxim!
poti sa ne-o imprumuti.eu chiar as avea nevoie!
atentie f mare la tot ce este varsat si e produs de panificatie!
stiu de la sot. a avut o lucrare la fabrica Titan.cand a vazut pe unde sunt tarate produsele respective,s-a ingrozit.
plus ca depindeti f mult de recipientul in care sunt puse/expuse spre vanzare.