Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
histamina spune:
eu le-am scris pe toate, ca pt adulti.strumf nu bea alcool,evident,dar stiu ca sunt si mamici care au astfel de probleme.la colon, nu cu alcoolul.

eu as mai sta cu ceea ce e crud.
cert e un lucru, trebuie un nutritionist sa ii faca o dieta.
banana este buna,dar ,daca papa banana, nu papa, in aceeasi zi si orez si morcov.
Mycya spune:
hello!
va multumesc de raspunsuri in legatura cu ananasul
eu nu aveam de gand sa ii dau dar nu am scapat de gurita ei. nu a facut nici o iritatie la gurita si nici o alta reactie... eu in schimb fac de fiecare data cand mananc , putine ce-i drept dar fac.
Crispro si Andra spune nu f corect dar cand imi raspunde la intrebari sau cand nu mi se alinta. mie mii draga cand spune niu ![]()
Adriana
mai si lucrezi!!! wooow!!!
pai de unde atata putere?
se trezeste des Natalia pentru laptic?
Baby astept poze ! ![]()
eu de as fi iar gravi as sta la fel ca si la Andra , cu aparatul dupa mine ![]()
la noi iar e o zi superba si iar visez ![]()
maine merg la cules de urzici
abia astept sa mananc!! am o pofta!!
puiutz_mic spune:
Histamina saru'mana pentru lista de alimente! Aoleu, pai nu am ce sa-i dau altceva in faza asta decat zilnic orez+morovi (si telina i-am dat zilnic, de ce o fi iritanta pt. colon?), banana la gustarea de dimineata si seara mar copt+orez sau banana+orez (asta nu prea o agreeaza) sau cereale de orez+LP fara lactoza (nici cereale cu LP nu ii plac
)
Pana nu ii reintroduc celelalte legume nu pot inlocui orezul si morcovii din meniul zilnic 
Baby
, inca nu am rez. de la intoleranta la gluten, dar sper eu sa fie ok...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ainotna spune:
salutare!
Lauri_ca, multumesc si eu pt site.
Crissy, am uitat sa-ti spun ca am facut pusculita din cutie de lapte praf (ai postat tu undeva ideea, multumesc
)si a avut foarte mare succes. Sasha nu prea s-a jucat cu alta pusculita, dar cu asta se ocupa f mult, ma tot pune sa-i scot banii ca sa poata sa-i puna iar.
Ramona, felicitari pentru casa noua! Sa o stapaniti sanatosi si voiosi!
Cristeo, gasesti cred Alba ca Zapada pe torent., ai cautat?
Eladea, bravo pt afacere! Sa va mearga suuuper bine!
Mycya, si eu i-am dat lui Sasha ananans, cat a vrut el (mult). A fost ok
Alice_Elena spune:
Ca tot va ziceam ca a revenit soacra in peisaj. Aseara mi-a scapat cheile de la usa in casa liftului :)))
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina trimite-o sa le ia! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Alice_Elena spune:
:))) pai ma intreba aseara daca nu poate florin ( administratorul) sa se duca sa le ia ![]()
Ah si caca ala moale de azinoapte, al marei, cred ca e de la niste biscuiti varsati pe care i-a cumparat soacra. Ca in rest a mancat ca la carte copilul ieri..
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena :))) pai ma intreba aseara daca nu poate florin ( administratorul) sa se duca sa le ia Ah si caca ala moale de azinoapte, al marei, cred ca e de la niste biscuiti varsati pe care i-a cumparat soacra. Ca in rest a mancat ca la carte copilul ieri.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
ioii tu ce dor ne-a fost de ea
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
ochidut

alice, facem ad-hoc comitet de sustinere pt neuronii tai,care vor fi intinsi la maxim!
poti sa ne-o imprumuti.eu chiar as avea nevoie!
atentie f mare la tot ce este varsat si e produs de panificatie!
stiu de la sot. a avut o lucrare la fabrica Titan.cand a vazut pe unde sunt tarate produsele respective,s-a ingrozit.
plus ca depindeti f mult de recipientul in care sunt puse/expuse spre vanzare.